Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Xenus

Öne çıkan mesajlar

shonen battle modunda ilerliyor bi ekstrası yok henüz. patlamayı esdesu ile yapacak sanırım. minister ile son gösterdikleri villain baya kötüydü ama. pure psycho comical evil villain işte. masane tsukayama seslendirseymiş keşke, ministera yakışırmış hyoudou ve zoken'den sonra.

bu arada başta tatsumi'nin mine'ın iç çamaşırıyla gördüğü sahne source materialda yokmuş. thank you based anime producers
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

şimdilik basit ilerliyor ama yeterince keyifli, ilk bölümdeki kadar kopuk değil ciddiyet ve lakaytlık en azından.

daha da guzelesecek izlemeye devam et hatta bir karakter sevicegini dusundugum ama daha var onun gozukmesine. yanlisim yoksa mangadan chapter 4u islediler bu bolum.

mein, en iyi sniper'in sana selami var.

http://img.gawkerassets.com/img/17jqrfv6s6piejpg/original.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

4

hype trainden iniyorum ben :P
combatler iyi hoş güzel ama ne bileyim her bölüm böyle geçmesin biraz karakter backgroundu versinler bi yandan direk akame vermesinler hani çok sığ geçiyor çünkü böyle
quest şu keselim yemek yiyelim olmasın.

katılıyorum, ben de baydım
Sosyal ağlarda paylaş

4

x-ray fan service akamenin ic camasirlarinin gozuktugu sahne mangayla ayni ya ahaha.

kurome illuzyon sahnesi cok iyiydi. battle sahnesi zaten cok cok iyiydi muziklerle falan tam gaz harika.

bir dahaki bolum,

best girl

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20121021085630/akamegakill/images/3/3f/Kiyohara.Hiro.full.1006159.jpg
esdese

geliyor!

Sosyal ağlarda paylaş

beni rahatsız eden bir şey olmadı ya, gayet keyifli izliyorum.

aynen klasik shonen modunda. ha ilk bölümde biraz daha sanki plot twistler beklenmedik goreluklar tadında şeyler çıkacak diye bir hava katmışlardı da .Sonra biraz daha standarta bağladı o biraz kötü oldu ama normaldir ilk bölüm adam ilgi çeksin die öyle bir aksiyona girmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...