Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 akameciğim dövsün şu pisliği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 shonen battle modunda ilerliyor bi ekstrası yok henüz. patlamayı esdesu ile yapacak sanırım. minister ile son gösterdikleri villain baya kötüydü ama. pure psycho comical evil villain işte. masane tsukayama seslendirseymiş keşke, ministera yakışırmış hyoudou ve zoken'den sonra. bu arada başta tatsumi'nin mine'ın iç çamaşırıyla gördüğü sahne source materialda yokmuş. thank you based anime producers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 şimdilik basit ilerliyor ama yeterince keyifli, ilk bölümdeki kadar kopuk değil ciddiyet ve lakaytlık en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Keyifli ama olmasa da olur modunda su anda. Yani neden bu kadar buyuttunuz? Battle shounen iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bir iki bölüm bekle neden mangasının popüler olduğunu anlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Sam said: şimdilik basit ilerliyor ama yeterince keyifli, ilk bölümdeki kadar kopuk değil ciddiyet ve lakaytlık en azından. daha da guzelesecek izlemeye devam et hatta bir karakter sevicegini dusundugum ama daha var onun gozukmesine. yanlisim yoksa mangadan chapter 4u islediler bu bolum. mein, en iyi sniper'in sana selami var. http://img.gawkerassets.com/img/17jqrfv6s6piejpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 iyi madem izliyorum hadi bakalım. :) http://senpaigamer.com/sites/default/files/news/sony/2013/06/04-god-eater-alisa-amiella-d-art-figure-6.jpg god eater'ı da çekseler ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abaw çok iyiymiş yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 adi ne bu karakterin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120517083056/nintendo/en/images/5/57/Alisa_Ilinichina_Amiella-PXZ.png http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2012/132/9/d/gods_eater_burst_by_blackdreamcatcher21-d4zfu28.jpg Alisa Illinichina Amiella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 arigatoo neeeee sammu-qün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 doo itaşimaşite daakolayto-san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 3 bi garip bölümdü ama en iyisi herhalde iplikçi çocuğun kestiği kadına bakıp "daha sikilirdi bu yeaa" bakışı atması AHAHAHAHAHAH aytrıca koskoca mrtial arts ustasısın bleine sarılan bebeyi dehleyemiyorsun.. da fak is this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 3 trial biraz daha iyi olabilir ya karakter backgroundu verseler biraz daha fena olmaz kayde değer villain çıkmadı derken son sahne kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 4 hype trainden iniyorum ben :P combatler iyi hoş güzel ama ne bileyim her bölüm böyle geçmesin biraz karakter backgroundu versinler bi yandan direk akame vermesinler hani çok sığ geçiyor çünkü böyle quest şu keselim yemek yiyelim olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 kenichi'den esintiler taşıyor sanki. hatta velet'in tipi bile kenichi'yi andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Fin said: 4 hype trainden iniyorum ben :P combatler iyi hoş güzel ama ne bileyim her bölüm böyle geçmesin biraz karakter backgroundu versinler bi yandan direk akame vermesinler hani çok sığ geçiyor çünkü böyle quest şu keselim yemek yiyelim olmasın. katılıyorum, ben de baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 4 x-ray fan service akamenin ic camasirlarinin gozuktugu sahne mangayla ayni ya ahaha. kurome illuzyon sahnesi cok iyiydi. battle sahnesi zaten cok cok iyiydi muziklerle falan tam gaz harika. bir dahaki bolum, best girl http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20121021085630/akamegakill/images/3/3f/Kiyohara.Hiro.full.1006159.jpg esdese geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bir sopnraki bölüm de kurtarmazsa drop.. hani dövüş sahneleri iyi de arası yok bi kopukluk bir acele var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Klasik battle shounen gibi gidiyor ama iki sezonluk. Bakilir yani daha, normal acilmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 gerge abi bırak şunları biraz italyanca opera izliyormuş gibi elit hissetsinler. backgroundmuş, karaktermiş çizgi film izlediğini unutuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Gelecek bölüm zımbırtısı sanki izlemeye devam edilebilir hale getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 beni rahatsız eden bir şey olmadı ya, gayet keyifli izliyorum. aynen klasik shonen modunda. ha ilk bölümde biraz daha sanki plot twistler beklenmedik goreluklar tadında şeyler çıkacak diye bir hava katmışlardı da .Sonra biraz daha standarta bağladı o biraz kötü oldu ama normaldir ilk bölüm adam ilgi çeksin die öyle bir aksiyona girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 KLK den sonra benim beklentilerim epey değişti ya.. dedi GITS-SAC bitirememiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ilk bolum icin ne ilgi cekmesi abi ne sacmaliyorsunuz, mangayla ayni gidiyor anime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar