Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Xenus

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Arada kaç bölüm var bilmiyorum ama kesin bilgi bu, OE geliyor. Daha iyi bence güzelce kotarabilirlerse, en azından bazı seriler gibi son bir bölümde sapıp OE getirmiyorlar, iyi bitme potansiyeli var yani.

Manga'dan devam edecekler son bölümün başından devam etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

20

Çok tırt öldüler ya, bitse de gitsek der gibi adam mı biçilir? Hele öyle havadan düşüp mızrakların üstüne inme filan... meh.
Ayrıca makarası niye kırıldı ya? İp bitti diye mi?
Diğeri de saçmaydı tabi, villain diye çıkarıyosan biraz ağırlığı olsun, o kadar beklettiler build up yaptılar yeni elite düşman diye çıkardılar tek bölümde mefta.

Mangada böyle ölmüyolardır herhalde dimi?

Sosyal ağlarda paylaş

butun karakterler oyle oluyor abi. kendi icinde tutarli. bir de orada dramatize etmek icin oyle gosterdi diye dusunuyorum. cunku tatsumi lubba'yi gordugunde hali hazirda mizraktaydi dustugu anda olmadi yani mesele. muhtemelen lubba dustu, mizraga gecirdiler, ondan sonra tatsumi'yi tutsak edip oraya getirdiler.

elit diye cikardi ama o sirada bizimkiler bayagi training yapti. o level'i gectiklerini gosteriyor iste. 'cok da elit' olmadigi babasinin tepkisinden de belli. esdeth falan olseydi aklini yitirirdi beni de silecekler diye. cok beklentisi yoktu demek.

Sosyal ağlarda paylaş

20

iyi bile dayandı bunca bölüm onca death flag'e rağmen, najenda najenda diye diye çağırdı ölümü. iyi dövdü gene giderayak.

vezirin kendi ne ki oğlu ne olsun işte, ancak o kadar olabilmiş. generalden tam bir BOSKOGNÜ-ŞOGUN havası aldım ama.
http://cdn.myanimelist.net/images/characters/2/158169.jpg
esas olay gelecek bölüm, ESUDESU'yu öldürtecekler mi bütün olay orada bitiyor. :/
http://i.imgur.com/epkFYCF.png

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

20

Çok tırt öldüler ya, bitse de gitsek der gibi adam mı biçilir? Hele öyle havadan düşüp mızrakların üstüne inme filan... meh.
Ayrıca makarası niye kırıldı ya? İp bitti diye mi?
Diğeri de saçmaydı tabi, villain diye çıkarıyosan biraz ağırlığı olsun, o kadar beklettiler build up yaptılar yeni elite düşman diye çıkardılar tek bölümde mefta.

Mangada böyle ölmüyolardır herhalde dimi?

manga spoilerı var

Mangadan koca bir bölüm attıkları için mantıksız geliyor aslında.

Mangada dinci elemanı öldürdükleri bölümle birlikte 6-7 bölümlük mangayı silip attılar. Presidente'nin oğlu Jaegerlar gibi bir takımla geliyordu aslında. Şehre kan kusturup, üstüne kalan Jaegerları öldürmeye çalışıyolardı falan. Oraları hep atlamışlar. Lubba içinde aslında iyilik yapmışlar sayılır. Bu bölümdeki dövüş sonunda Tatsumi'ye tutsak düşüyodu ama bütün işkenceyi Lubba'ya yaptılar(testislerini eline verdiler falan). Üstüne de "sen burda acı çekerken Tatsumu, esudesu'yu düdüklüyor" diyip taraf değiştirmesi için olta attılar da ne oldu şimdilik belli değil.

Sosyal ağlarda paylaş

en son najenda esudesuyu sıkıştırmıştı köşeye grand chariot falan çıkmıştı er meydanına peh.

neyse 4 bölüm sonra bitiyor zaten anime sonra mangaya geçerim ayrıldığ yerden başlarım okumaya

lubbock da en tırt görünmesine rağmen akameden sonraki en yetenekli adammış.

Sosyal ağlarda paylaş

Susanoo ya yazık oldu.
Najenda da gidici di mi? Öldüğünü görmedik ama daha önceden en fazla 3 defa boostlayabiliyorum sonra ömrüm bitecek diyordu 2. ve 3. haklarını kullandı bu bölümde.

Mine kevaşesi de geberdi ona sevindim.
Neyse zaten en iyi karakterler kaldı geriye. Akame ve Tatsumi zaten lead olduklarından plot armor var, bir tek Leone için korkuyordum ama o da yaşıyor neyse ki. Gerçi daha birkaç bölüm var, bu şerefsizler Leoneyi de kesin biçerler.

Ama 2şer 3er karakter biçmeye başladılar artık ahahahahah resmen bitse de gitsek diyorlar.
Gerçi şu noktada konuşmanın anlamı yok, mangadan ayrıldıysa istedikleri gibi karakter biçip uyduruk bir sonla bitirecekler demek oluyor, canon değil, ama olsun :p

Sosyal ağlarda paylaş

Mine gitti iyi oldu. Najenda da gg olur son demlerini yaşıyor. Yeni karaktere gelir kesin o da gg olur. Şu supreme comander'den bir nane bekliyordum ben ama yalan oldu.
AKame sisteri biçemez zaten sister gidici.
Wave ve diğer kanatlı elemandan birisi NR'ye geçecek bence. Wave biraz zor gibi ama belli olmaz. Son bölümde de ministeri biçerler sadece akame kalır. Ministerde bir imperial arms varmıdır acaba?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...