Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gönül işleri vol 2342345

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abiler, kız benden 3 yaş büyük demiştim ama 5 yaş büyükmüş =((( ulan mühendis adamım onu bile yanlış hesaplamışım dasjfşksdjf

topa tutmakta serbestsiniz de söyleyin bu kardeşiniz ne poh yesin.
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

abiler, kız benden 3 yaş büyük demiştim ama 5 yaş büyükmüş =((( ulan mühendis adamım onu bile yanlış hesaplamışım dasjfşksdjf

Olm kadın kısmısı çabuk yıpranıyor zaten hele öyle düz kızsa hemen salar nikahtan sonra, teyzen gibi kalır yanında sonra aman ha -5 yaş varsa
Mesaj tarihi:
5 yas onemli degil Batuhan'cim. Onemli olan hatun kisi sportif mi? Spora meraki var mi? Atlet falan kosucu ise hic sorun cikmaz. Yok oyle evde oturan sporu, sakayi sevmeyen bir tip ise burdan birisiyle tanistirip cik aradan. Hem sevaba girmis hem de kendini kurtarmis olursun.
Mesaj tarihi:
beyler hatunun derslerle alakalı olarak morali bozuk o yüzden pek bir gelişme de yok buluşamadık daha. matematiği sıfır. basic'in basic'ini çalışıyor diyim siz anlarsınız. ben çalıştırayım matematik diyorum dinlemiyor. yüzde 99.99 utanıyor veyahut "anlatır da anlamazsam" diye korkuyor. aramız iyi genel olarak da bu kpss olayı fena patladı bi süre buluşamayız gibi geliyor. onun için de haklı olarak hayat memat meselesi hâline geldi bu sınavı kazanıp düzgün bir işe girmek.
  • Yeni Oluştur...