bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 babacumun dediği doğru, hayatın boyunca dengesiz beslenip göt göbek bırakıp sonra vegan olunca dikkat edersen dietine tabii ki fark eder. bir de mutluluk falan çok göreceli şeyler abi, insan denilen canlı çok garip tetikleyicilerle "daha mutlu" hale gelebiliyor. olayı direkt olarak diete bağlamak bence çok anlamsız. sünnetli, sünnetsiz muhabbetine benziyor biraz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 mesela sarışın mavi gözlü, 1.70 boyunda 55 kilo güzel kızlar beni mutlu edebiliyor. ufacık birşey ama işte..garip hayat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 1.70 boy o kadar ufacık değilmiş abi ya tihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: abi vejeteryan bi arkadaşım var 2 sene önce denemiş ve et yemeyi bırakmış 2 yıldır vejeteryan yani velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış bunu takiben şişkinlik ve o dombik göbek ayva şeklide ortadan kaybolmuş bunun yanı sıra eskiye göre daha enerjik ve mutlu hissettigini söyledi ha ben haftada 5 gün güngören bağdat ocakbaşındayım ama değişik geldi gaz olayı için olabilirim ileride wtf https://i.imgflip.com/9csvo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ama salatanın üstüne bi bardak kahve içsin o arkadaş, gene bombalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yalan söylemiş gaz konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 et yememeye dünyanın en mal bahanesi sdfs hayvanlar ölüyor daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 haftanın hemen hemen her günü et yiyorum, mutluyum, kaslıyım, yeri geldiğinde osururum da.. hiç acımam *zart* diye koyarım ortaya. heeeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bir osuruk bir ameliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben de et yiyorum her gun, ve bok gibiyim. demek ki etki eden degisken et degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ne eti yediğin önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: abi vejeteryan bi arkadaşım var 2 sene önce denemiş ve et yemeyi bırakmış 2 yıldır vejeteryan yani velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış bunu takiben şişkinlik ve o dombik göbek ayva şeklide ortadan kaybolmuş bunun yanı sıra eskiye göre daha enerjik ve mutlu hissettigini söyledi ha ben haftada 5 gün güngören bağdat ocakbaşındayım ama değişik geldi gaz olayı için olabilirim ileride her akşam yorganın altını mı kokladın? ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bir arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: 1 abi vejeteryan bi arkadaşım var 2 sene önce denemiş ve et yemeyi bırakmış 2 yıldır vejeteryan yani velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış bunu takiben şişkinlik ve o dombik göbek ayva şeklide ortadan kaybolmuş bunun yanı sıra eskiye göre daha enerjik ve mutlu hissettigini söyledi ha ben haftada 5 gün güngören bağdat ocakbaşındayım ama değişik geldi gaz olayı için olabilirim ileride çocukluk arkadaşım 20 senedir vegan. Hiç hayvansal ürün yemediğinden eleman b12 vitamini eksikliği nedeni ile unutkanlık ve bazende hafıza kaybı yaşıyor. Vitamin ihtiyacı için ilaç kullanmaya bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bende hiç sebze yemiyorum yine b12 eksikliği yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Veganlarin boku at boku gibi kokar mı acaba? Hic vegan arkadasım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 İnekler sadece ot yiyip 2 ton siciyor, o nasil oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Şunu koyucaklardı, çok mal olmuş o fotoyla. https://pbs.twimg.com/media/BjNNItuCcAEEQcE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: orası neresi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Red said: et yememeye dünyanın en mal bahanesi sdfs hayvanlar ölüyor daha iyi yani. onda da hayvanlara bin türlü eziyetle çıkartılan b12 vitamini falan ekstradan alırlar sonra. her türlü yaş veganlık işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 veganlığı sadece çiftliklerde hayvanların eziyet çekmemesini istiyoruz argümanıyla gelirlerse desteklerim yoksa ceset yemeyin,katilsiniz hede hödö doğa kurallarına bile ters düşünceler,saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Somon said: abi vejeteryan bi arkadaşım var 2 sene önce denemiş ve et yemeyi bırakmış 2 yıldır vejeteryan yani velhasıl, abi adam diyor ki ilk rahatlamayı kilo ve şişkinlik hissindeki azalmadan hissetim dedi yani normalde bu arkadaş sabah kalkınca bi sıçar öğlen 2-3 osuruk koyar akşam arada 1-2 osuruk daha bide yatmadan yorgan altı koyar uyur vegan olduktan sonra 2 ay kadar süre içerisinde osurmayı bırakamış yani eskiden günde 8-9 kere osuruyosa artık 2-3 günde bir veya günde bi tane kokusuz ufak bırakmaya başlamış bunu takiben şişkinlik ve o dombik göbek ayva şeklide ortadan kaybolmuş bunun yanı sıra eskiye göre daha enerjik ve mutlu hissettigini söyledi ha ben haftada 5 gün güngören bağdat ocakbaşındayım ama değişik geldi gaz olayı için olabilirim ilerideetle alakası yok arkadaşının bünye boku yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 vejlerın osurugu daha kotu kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/1969317_926828167346436_8136555619000398320_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar