photographer Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 motion bulur motion bulur eden bulur ilk maçta çikın dinır naber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 adam chicken dinner yaptı ama helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Herhangi bir oyun oynarken ilk kapatılan grafik ayarlarından biri motin blur sanırım ya sdfsd Devamında depth of field, chromatic aberration ve HBAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 bildiğimiz OBS kullanırken garip bi sorunla karşılaşıyodum her streamde upload hızı falan her şey gayet yeterliyken tak tuk donuyodu yayın. sonra geçen gün bi wow raidim sırasında açtım streami, teamspeak'ten gayet vıcır vıcır hiç kesilmeden ses geliyordu o takılmalar sırasında bile, anladım ki sorun internette değilmiş. streamlabs OBS yükledim, auto optimizer yaptım, çatır çatır streamliyorum şimdi zerre takılma olmadan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ben sadece nipslip falan olan streamler izliyorum. sende de oyle bir sey var mi egilip catal gosteriyor musun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Dota'da hepsi var. 3. dakikadan sonra dansetmeye de başlıyor. https://www.youtube.com/watch?v=GMFTbSIkMHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 arcane said: ben sadece nipslip falan olan streamler izliyorum. sende de oyle bir sey var mi egilip catal gosteriyor musun mesela? ben çıkarıp sallıyorum abi delikanlı gibi 50 euro üstüne helikopter yapıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://www.twitch.tv/lathspellive Sea of Thieves streami yapıyorum LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Şuan yayını izliyorum ; çok faydalı bir yayın oluyor sdfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Bende izliyorum da insan stream elements vs ekler takipçi takibi için vs..Takibe aldık ruhu duymadı adamın asdda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 benim yayınımda var halbuki onlar. yanlış sularda yüzerseniz böyle olur iişte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Seni de izleriz ayıp ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 yayın başladı ! https://www.twitch.tv/devilmanta06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Bence bize komikli twitch clip topiki lazım. Şunu nereye koyacağımı bulamadım. https://clips.twitch.tv/PrettySmilingCoyotePanicBasket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 savage. bi yerden sonra sırf şu muhabbetler için izliyorsun zaten. ne oynadığına bakmıyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Aceace said: Bence bize komikli twitch clip topiki lazım. Şunu nereye koyacağımı bulamadım. https://clips.twitch.tv/PrettySmilingCoyotePanicBasket AHAHAHAHAH çok güzel yazmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ben anlayamadım ingilizcem yetemedi. doktora gitmiş, shadow of war hakkında konuşmuşlar, doktor lotr hayranıymış, sonra komikli olan yeri anlayamıyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 O kısmı ben de anlayamadım. Finally found a doc who values the ring mi ne diyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 aynen onu diyor. sonunda yüzüğün değerini bilen bir doc. dr disrespect karısını aldatıp bırakmıştı yayını geri döndü. hani yüzüğün değerini bilen doc, lotr yüzüc, ama evlilik yüzüğü dr disrespect vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Abi onun modası geçeli 3 asır oldu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 bence hala komik lol. düz "cheater" şakaları eskidi de, bu gayet güzel constructed bir şaka olmuş bence 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 haa fena değilmiş dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 espri çok iyi olmuşta asıl soda'nın surat müthiş asdsafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 çok iyiymiş ya, başta ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 o tiple nası evlenmiş üstüne nasıl aldatmış ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar