aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 diger tarafin barry alleniyla ilgili hicbisey gecmedi, enteresan. annesi yasiyo mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yeni bölüm çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Iyi bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 s02e06 ccc zoom ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 cok iyi bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hikayede flash zoomu yeniyor mu? eğer yeniyorsa öyle bir olasılık nasıl var oluyor? biri bana bunu açıklayabilir mi? adam geldi, bütün kemiklerini kırdı gitti, ki gösterdikleri kadarıyla 2xbarry falan hızında asdas, eski türk filmlerindeki gibi yalancıktan kovaladı barryi ben öyle hissettim en azından, zoomun dizisi çıkar mı ne dersiniz? asd, zoom insan mı? kafamda bir sürü soru var şuan meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Nete bakındım, bunu evreni bilmeyenler vs açmasın ben takmadım ama cidden spo niteliğinde baya sanırım. Time lord dedikleri flash mi bu? yani zoom? gücü o olan mı? evet hayır deyin yeter az okudumda nette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Lazarus pit dursaydı atarlardı Barry'i hemen düzelirdi sdf. Bide Earth-2 Oliver/ Flashpoint göndermesi de hoştu Zoom'un maskesi de çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=aetmVJNf7pU gorilla warfare sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 @lectre - spo yok bilinen bir karakter değil. benzeyen farklı karakterler var. multiverse ile zaten farklı yorumların yapılması kolaylaşıyor s2e6 ve flashpoint paradox spo multiverste oliver queenin babasının arrow olması flashpoint paradoxta thomas wayne'in batman olması direkt zaten mevcut universte özellikle arrowun komple batman çakması olması beni rahatsız ediyor. niye batmanı komple hiç edip herşeyi ezik arrow üzerine oynuyorlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Son bölümde Flash'da da bir Batman hikayesi ile benzerlik vardı. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2d/88/0e/2d880ea98129bf95153ca71b6c3f874b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Zoom neymis oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Flash Batman Arrow hepsi girdi ya la birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Gotham o karanlık havayı veriyor bence ama izlerken çizgi roman tadını sadece flashta alıyorum ben. Arrowu izlerken de yalan rüzgarıymışçasına heyecanı yaşıyorum. Zoom çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bu yeni gelen sarisin patty (yeni dedektif) suitsdeki rachel oluyor bazi acilarda mimiklerde vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 buradaki patty baya hoş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 En sonda çalan şarkı, Peter Gabriel :D http://www.youtube.com/watch?v=kU8OJAOMbPg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qTnOy-QnWWo 2 hafta ara vermiş sonra crossover yine Arrow ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Lan o son sahne neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 la o kadar dandirikmis ki o son sahne, hafizamdan silmisim. sen soyleyince tekrar baktim. hayir bi de sen adami got kadar dukkanda gorme, tanima vs.. buuuuullllshiiiiittt bariz yalan ruzgari sahnesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 harbiden arkaya koy şunu o sahnede gider http://www.youtube.com/watch?v=sRWWWWrVPAU edit: Ulan yalnız şu müziği rahat 20 senedir duymamışımdır, ilk notadan itibaren sektirmeden eşlik ettim neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yeni bölüm çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Arrow ve flash gibi mantar herolarin sehirlerini kurtarmak adina yapacaklari en mantikli sey, intihar etmek. Iyi guldum gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Arrow izlemeyen var ise bu son bolumun devami arrowun son bolumunde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 şimdi izledim ben flashı arrowuda izleyeceğim, şu 2 diziyi hep mergeleyip şu tempoyu yakalasalar bide her gün bölüm çıkarsalar tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 3lü olacak yakında galiba. Arrow, Flash ve bir de Legends of Tomorrow. Gotham da bu diziler ile bağlanacak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar