Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Flash (2014) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hikayede flash zoomu yeniyor mu? eğer yeniyorsa öyle bir olasılık nasıl var oluyor? biri bana bunu açıklayabilir mi? adam geldi, bütün kemiklerini kırdı gitti, ki gösterdikleri kadarıyla 2xbarry falan hızında asdas, eski türk filmlerindeki gibi yalancıktan kovaladı barryi ben öyle hissettim en azından, zoomun dizisi çıkar mı ne dersiniz? asd, zoom insan mı? kafamda bir sürü soru var şuan meh.

Mesaj tarihi:

Nete bakındım, bunu evreni bilmeyenler vs açmasın ben takmadım ama cidden spo niteliğinde baya sanırım.

Time lord dedikleri flash mi bu? yani zoom? gücü o olan mı? evet hayır deyin yeter az okudumda nette :P

Mesaj tarihi:

Lazarus pit dursaydı atarlardı Barry'i hemen düzelirdi sdf.

Bide Earth-2 Oliver/ Flashpoint göndermesi de hoştu

Zoom'un maskesi de çok iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=aetmVJNf7pU

gorilla warfare sdf
Mesaj tarihi:
@lectre - spo yok

bilinen bir karakter değil. benzeyen farklı karakterler var. multiverse ile zaten farklı yorumların yapılması kolaylaşıyor

s2e6 ve flashpoint paradox spo

multiverste oliver queenin babasının arrow olması flashpoint paradoxta thomas wayne'in batman olması direkt

zaten mevcut universte özellikle arrowun komple batman çakması olması beni rahatsız ediyor. niye batmanı komple hiç edip herşeyi ezik arrow üzerine oynuyorlar bilmiyorum

Mesaj tarihi:
Gotham o karanlık havayı veriyor bence ama izlerken çizgi roman tadını sadece flashta alıyorum ben. Arrowu izlerken de yalan rüzgarıymışçasına heyecanı yaşıyorum.

Zoom çok iyi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
la o kadar dandirikmis ki o son sahne, hafizamdan silmisim.

sen soyleyince tekrar baktim.
hayir bi de sen adami got kadar dukkanda gorme, tanima vs..

buuuuullllshiiiiittt

bariz yalan ruzgari sahnesi o
Mesaj tarihi:
harbiden arkaya koy şunu o sahnede gider

http://www.youtube.com/watch?v=sRWWWWrVPAU

edit: Ulan yalnız şu müziği rahat 20 senedir duymamışımdır, ilk notadan itibaren sektirmeden eşlik ettim neredeyse.
  • Yeni Oluştur...