Apis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Advantage Chemistry görevini oynamayan kaldı mı? Neyse, sanırım an itibariyle müzik zevkimi değiştiriyorum. (son 10 dakikadır ofiste tek başına gerdan kırıp garip hint dans figürleri yapmaya çalışırken belini incitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 oyunda fps drop yaşayanlar şurda yazılanları deneyebilir bende inanılmaz fark etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Kampanya buldum, 30 dolara US PSN digital code aldım, oyun güzel ya. FC3'ün eksiklerinin giderilmiş hali. Multiplayer'ını sevdim ben. farklı özelliklerde 2 takım, biri grünmez oluyor, okları var ve hayvanları kullanıyor, diğeri bildiğin CS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/3th7o2/origin_far_cry_4_799_far_cry_4_gold_1499/ price glitch varmış şuan origin'de hola ile meksika origin'e girince standard $4.99, gold edition $8.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 holanın ff eklentisiyle meksikaya bağlandım, meksika orijine girdim ama far crya girince otomatik 'murica sitesine atıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 farcry3 ü ps3 de bitirmiştim, farcry4 ü ps4 aldım ama acayip baydı, hiç oynayasım gelmiyor, sanki fc3'ün daha iyi grafikli dlc'si gibi. Hiçbir yenilik yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 güzel yeni bi mapte fc3 oynamak gibi zaten. ama fc3 gameplay olarak yeterli olduğu için sıkıntı değil bence. full price almayın yeter. ucuza kapatın. exp pack niyetine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 2.el kutulu aldım piyasanın altında fiyata, aldığım fiyata elden çıkartıcam gibi :) Normalde bitirmeden oyun satmışlığım yoktur, fc4 ilk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 lan oyun cook iyi ya tum cmts pzr imi kitledi oyun bayagidir beni pc'ye bu kadar bagliyan oyun oynamadiydim tek eksigi quick save/quick load yok 2 saat outposttaki adamlari tek tek avlayip son anda farkedilince bastan baslamak sikiyor insani bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Oyun bayağı iyi, ps4'te gamepadle oynamak boktan olsa da eğlenceli. Açık dünya çok iyi oluşturulmuş, her yerde ilgi çekici bir şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 senko said: lan oyun cook iyi ya tum cmts pzr imi kitledi oyun bayagidir beni pc'ye bu kadar bagliyan oyun oynamadiydim tek eksigi quick save/quick load yok 2 saat outposttaki adamlari tek tek avlayip son anda farkedilince bastan baslamak sikiyor insani bayagi meh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 qs /ql olsa çok kolay olur oyun. Böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bence çok güzel oluyor qs. witcher 3'te mesela baya memnun kaldım. her an save edebilip saçma sapan şeyler deneyebilmek güzel şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 abi checkpointli rpg olmaz zaten naptın tabi ki witcher qs olacak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 quest, skill vs gibi rpg öğeleri için gerekebilir de ben haritada bi tepedeyim diyelim aşağılarda ne var acaba diye save edip atlarım belki bir şey vardır diye. normalde geri çıkmam belki 10 dk sürecek. far cry 4 gibi open world oyunlarda da bu şekilde kullanılabilir. o açıdan söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 gumbur gumbur dalarsan her yere qs gerek yok ama ufacik bi hatadan tum sneak gg oluyor oyle anlarda lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 İyi sneak yapamiyorsun demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ahah muhtemelen ya dün base basarken yine farkettiler, bi tane fil vardı orda o koştu yardımıma allahtan. adamım longinus bu arada ya. Bayılıyorum onun görevlerini yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 oyunu simdi bitirdim acik ara oynadigim en iyi pc oyunlarindan primal'i gidip alicam ilk firsatta. arti olarak spoiler olarka vericem de yapan adamlara muthis saygi duydum bu yuzden oyun baslarken calan muzik clash - should i wait or should i go bekleyince bakin ne oluyor http://www.youtube.com/watch?v=JnCed-hb53E oyunu bitirince anliyorsun ki bir de, devamli yanlis tarafta savasmissin adamlar efsane oyun yapmislar hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 3 tane oyun oynadın herhalde şu ana kadar en iyisi buysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 cok oyun oynamadigim dogrudur da senaryo olarak cok cok basarili buldum. bu tur single-player guzel bir oyun onerin varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 wolfenstein var guzel senaryolu sp fps, oynamadiysan ona da bak. Yine bioshock 1-2-inf de akar. Bi de simdi aklima geldi senaryo deyince, tps ama spec ops the line da baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 wolf u kurdum guzele benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 wolf güzel ya ben bitirdim geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 hangi wolfenstein ama? senaryolu fps için half-life 2, undying, farcry blood dragon, the darkness (konsol sadece), portal, bioshock 1, FEAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar