Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Far Cry 4

Norak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Advantage Chemistry görevini oynamayan kaldı mı?

Neyse, sanırım an itibariyle müzik zevkimi değiştiriyorum.
(son 10 dakikadır ofiste tek başına gerdan kırıp garip hint dans figürleri yapmaya çalışırken belini incitti)
Mesaj tarihi:
Kampanya buldum, 30 dolara US PSN digital code aldım, oyun güzel ya. FC3'ün eksiklerinin giderilmiş hali.

Multiplayer'ını sevdim ben. farklı özelliklerde 2 takım, biri grünmez oluyor, okları var ve hayvanları kullanıyor, diğeri bildiğin CS.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/3th7o2/origin_far_cry_4_799_far_cry_4_gold_1499/

price glitch varmış şuan origin'de

hola ile meksika origin'e girince standard $4.99, gold edition $8.99
Mesaj tarihi:
farcry3 ü ps3 de bitirmiştim, farcry4 ü ps4 aldım ama acayip baydı, hiç oynayasım gelmiyor, sanki fc3'ün daha iyi grafikli dlc'si gibi. Hiçbir yenilik yok oyunda.
Mesaj tarihi:
güzel yeni bi mapte fc3 oynamak gibi zaten. ama fc3 gameplay olarak yeterli olduğu için sıkıntı değil bence. full price almayın yeter. ucuza kapatın. exp pack niyetine =)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lan oyun cook iyi ya
tum cmts pzr imi kitledi oyun
bayagidir beni pc'ye bu kadar bagliyan oyun oynamadiydim

tek eksigi quick save/quick load yok
2 saat outposttaki adamlari tek tek avlayip son anda farkedilince bastan baslamak sikiyor insani bayagi
Mesaj tarihi:
senko said:

lan oyun cook iyi ya
tum cmts pzr imi kitledi oyun
bayagidir beni pc'ye bu kadar bagliyan oyun oynamadiydim

tek eksigi quick save/quick load yok
2 saat outposttaki adamlari tek tek avlayip son anda farkedilince bastan baslamak sikiyor insani bayagi

meh =/
Mesaj tarihi:
bence çok güzel oluyor qs. witcher 3'te mesela baya memnun kaldım. her an save edebilip saçma sapan şeyler deneyebilmek güzel şey bence.
Mesaj tarihi:
quest, skill vs gibi rpg öğeleri için gerekebilir de ben haritada bi tepedeyim diyelim aşağılarda ne var acaba diye save edip atlarım belki bir şey vardır diye. normalde geri çıkmam belki 10 dk sürecek. far cry 4 gibi open world oyunlarda da bu şekilde kullanılabilir. o açıdan söyledim.
Mesaj tarihi:
ahah muhtemelen ya
dün base basarken yine farkettiler, bi tane fil vardı orda o koştu yardımıma allahtan.

adamım longinus bu arada ya.
Bayılıyorum onun görevlerini yapmaya.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu simdi bitirdim
acik ara oynadigim en iyi pc oyunlarindan
primal'i gidip alicam ilk firsatta.

arti olarak spoiler olarka vericem de
yapan adamlara muthis saygi duydum bu yuzden

oyun baslarken calan muzik
clash - should i wait or should i go

bekleyince bakin ne oluyor