kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 birde bende ses de kesintiler oluyor ? neden kaynaklanabilir o ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sesle ilgili bir sorunun varsa ses ayarlarından headphones u seç(gulaklık)...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bende de oluo o. Kafanı fazla hızlı çevirirsen felan grafik takılırsa ses te takılıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ne alaka kulaklık lamı oynucaz? yani[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kulaklığa gerek yok sen sadece headphones yap yeter =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 E3 2003deki videoda bazı görünen yerler oyunda yoktu acaba o videoda gördüklerimiz sadece fikir olsun diye yapılan şeyler miydi?(baya bölüm vardı videoda)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ewt teknoloji demosuydu o "aha bunları yapabiliyoruz siz yapamıyorsunuz "[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yok ama baya böyle bölüm vardı o teknoloji olaylarından sonra acaip bekledim oraları sonra düşündüm acaba sallama bölüm mü tasarlamışlar diye ama orda görünen bazı bölümler oyunda vardı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ilk gosterdikleri videolar oyunda yoktu, cunku onlar sadece "proof of concept" videolariydi. yani "oyunda buna benzer seyler yapicaz insallah" diyolardi. E3 2004'te gosterdikleri videolarin hepsi oyunda vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 E3 2004deki her şey oyunda vardı doğru ama ben o bölümleri baya beğenmiştim orda :) (E3 2003dekileri)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hydra'li bolumu, dr. kleinerin labini striderin bastigi bolumu ve traptown'u dort gozle bekliyodum oynarken... cok uzulmustum oyunu bitirdigimde ve o bolumleri gormedigimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hep bekledim dr. kleiner'ın labının duvarından bir şey girmesini ama olmayınca hayal kırıklığına uğradım ben de ama olsun böylede güzel oyun daha bitirmedim ben bu arada (follow freeman da striderları indirdiğimiz yerdeyim) heh yine aklıma geldi baya bir çatışma oluyodu böyle striderlar binaları falan yıkıyodu inşallah vardır onlar (söylemeyin sakın :))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bi yerde takildim.. Oyunun baslarinda hani catidan kaciyoruz assa bi yere iniyoruz kapilarda polisler cikiyo bizi bayiltiyo,kari dovuyo onlari falan uyaniyoruz asansor var giriyorum ama hic bir sekilde kullanamiyorum? kala kaldim orada.. Bi fikri olan varmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 alyx çalıştırmıyor mu asansörü ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 oyunu reload et, anca öyle düzeliyor.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Tamam halloldu tessekurler load ettim duzeldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 oynuyorum 6 saattir filan, bir miktar ilerledim ama ne diyeyim.. oyun iyi güzel ama best game ever filan değil yani.. half-life'ın grafikleri yenilenmiş hali gibi bir bakıma, "vaaaooovvv ne yapmışlar, müthiiişşş" dedirten bişi göremedim, yüz ifadeleri olayı da sanki alyx ile sınırlı kalmış gibi. half-life'a best game ever dedirten şeyler o ana kadar hiç görülmemiş, ilk defa yapılan olaylardı. her sahnede ağzı açık bırakan birşey gerçekleşiyordu. bir de ravenholm'a geldim oyunun tadı kaçtı, doom'a dönmüş resmen kazıklara çakılmış insanlar filan.. hiç beklemezdim ama sıkılıp çıktım oyundan, halen inanamıyorum. perişan olana kadar oynamayı bırakamam sanıyordum. neyse belki tekrar başlarım birazdan.. ha bu arada, grafikler uzaktan 9 yakından 8 karakterler ve özen gösterilmiş nesneler hariç.. :-p doom 3'te ne kadar kapı, dolap yüzümüze vurulduysa burada da aynı durum ama en azından fps insanı kastırmıyor.. açık alanlardaki mimari şu bu süper tabii.. bir de bana mı öyle geldi nedir, her köşebaşında bizim ilerleyebilmemiz için rampa konmuş ya, zombilerden başka kimsenin olmadığı yerdeyim ve heryerde "bu oyun lineeeeer" diye bağıran rampalar var lol konu esasen fena değil ama half-life'daki o atmosfer eksik doğrusu, günümüzde geçen bir bilim-kurgu gerilim gibi değil de daha fütüristik filan olması havasını götürmüş. neyse artık olan olmuş.. bir de yapay zeka çok embesil geldi, doğrudan görüş alanında durduğum adamlar beni vuramıyor, herifin ayağına saydırıyorum kımıldamıyor bile filan. half-life'dakinin bile gerisinde geldi bana doğrusu.. alyx asansörü çalıştıramıyor bug'ı filan, tebrik ediyorum bir yılda iyi bug ayıklamışlar.. :-p fakat bayıldığım birşey varsa o da karakterlerin birbirleriyle etkişeşimleri, diyalogları oldu. dr eli göz kırpınca kahkahayı patlattım bir anda.. :) neyse biraz daha gideyim belki fikrim değişir diyorum ama beklediğimin altında kaldı şu ana dek.. insanlar hurraa murraaa kendinden geçmiş de ben de geçerim umarım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bende pek sevmedim açıkçası her bölümde eksiksiz bir şeyin içine ağırlıkları doldurup birşeyleri yükseltiyoruz adamlar iyiki birşey bulmuş ha heheh. Açmadı beni fazla ama yinede haftada 1-2 saat stres atmak için oynuyorum.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 grafiklere kesinlikle laf yok, uzaktan yakindan "10". iyi bi grafik kartiniz varsa anlarsiniz ne demek istedigimi.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sonu piskopat bitti ya kafa atasım geldi ekrana :D ama oyun cidden mükemmel bence... her bölüm bir diğerine göre zevk oranından değişik olsada ilk ve son bölümler aşırı zevkli ve tansiyonu yüksekti.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 oyunun icinde bi kac farkli tur fps var gibi oldugu icin muthisti bence. basta combine'lardan kacmaktan tutun, ravenholmdaki zombileri yakmak, oyunun sonunda [neyse solemiyim] falan her sey superdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bir kere en iyi FPS oyunu olduğu açık. HL ile yükseltilen çıtayı HL2'de yükseltiyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ama hl1 kadar buyuk yenilikler getirmedi. hatta "yenilik" bile getirmedi, sadece var olanlari bayagi bi gelistirdi. bana sorarsaniz best pc game ever. objektif bakarsak best pc game demek fazla iddiali olur, ama kesinlikle best FPS ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Cs'ye flm zaman ayıranlar varmı hala :)[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 codename gordon varken :yapma: :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar