Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Başlık efsane olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bingildak said: üniversitede okumayıp fakat öğrenciymiş gibi üniversitede zaman geçiriyor olması son derece olası. 4 yıl farklı üniversitelerde çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 === PART II A === Hayatımın en mutlu gününü yeni sevgilim ile geçirdikten sonra ki gün bütün gün uyuduk. Sonraki gün bir klip çekimim vardı o gün görüşemedik ve ertesi gün sevgilimin klip çekimi vardı yine görüşemedik derken aramalarıma ve mesajlarıma dönmemeye başladı. Olgun ve erdemli bir womanizer olarak bir kadının sessiz kalmak istediği anlarda sessiz kalmayı çok iyi bilirim ve sessizliği her zaman yalanlara tercih edirim ve saygı duyarım. Hem kadınlara sessizliklerinde sessiz kalırsanız eksikliğinizi çok daha iyi hissederler. Çünkü gerçek aşk bir zayıflık değil yüksek seviyede bir güçtür. Aşk için kimseye dilenmeyin, en büyük aşkınız olsa dahi.. çünkü o sizi bu şekilde daha net tanır. Aradan günler geçerken cumhurbaşkanlığına adaylığa hazırlanan eski ortağım beni ısrarla somaya çağırmalarına her gün belki bugün sevgilimi görebilirim diye beklerken sürekli erteliyordum ta ki S-Rank bir mission gelene kadar sadece benim gibi high level op birinin rahatlıkla yapabileceği. Ama belki işler öngördüğüm gibi olmaz ise diye ne olur ne olmaz gitmeden önce sevgilime Soma'ya gittiğimi ve sağ salim gelmem için dua etmesini rica ettim. Bunun üzerine biraz mesajlaştık ve güzelce sohbet ettik. Sonra soma'ya gidip deli partnerimi somadan çıkarıp izmire geçip inn'de bir gece rest moduna geçip ertesi günde güzel bir kahvaltıdan sonra tüm saç, cilt, tırnak bakımlarımı yaptırıp izmirdeki işlerimizi halledip gece istanbula döndük ve sabah iki önemli toplantımızı yaptık. Onu uyarmıştım yanımda bu kadar fazla zaman geçirmemesi için. Kaldığımız otellerde bile otel odalarımızı ayrı katlarda tutuyordum çünkü bunca macerada sürekli xp toplayıp lvl-up'lıyordum ve enerji seviyem git gide yükselirken bu çevremde aşırı feedlenenleri kendi kontrollerinden çıkarabiliyordu. Ortağımda aşırı feedlendikten sonra sert dışavurumlar yapmaya başladı siyasal pr çalışmaları için görüştüğümüz ajans yöneticilerinin sorularına bile abuk cevaplar veriyordu. Niyeti savaş çıkarmaya doğru yöneldi çünkü türk halkının ancak savaş halinde seferberlik olacağına inanmaya başlamıştı. Aynı zamanda tutku enerjiside aşırı yükselip seksi paralı bir hizmet olarak daha da dejenere etmek istiyordu ... isteyen herkesin istediğini bufflayabileceği bir dünya.. Enerjisini kontrol etmesini yoksa yükseliş aşamasında iyice corrupt olmadan onun kingslayerı olmaktan büyük bir onur duyacağımı söyledim. Bunun üzerine biraz kendine geldi fakat kendine olan güveninin yıkımıyla birlikte benim enerjimden dolayı kendisini fazlasıyla küçük olduğunu hissedip egosal sorunlar yaşamaya başladı. Bunun üzerine tartıştık ve projelerimden sponsorluğunu çekeceğini söyledi. Bende bu sorun değil başkaları var senin durduğun yerden ayrılmanı bekleyen. Yolun açık olsun dedim ve çayımı yudumlayıp gülümserken o da masadan toparlanıp hızla dışarı çıktı. Beş dakika sonra gelip başka bir proje için başka kişilerle geldi ve sohbet ettik. oradan birlikte ayrılıp takside durum ile ilgili konuşmaya başladık. Kendisini maddi konularda mentorum ilan etmişti ve bu konuda bana nahisatlar verirken sözünü kestim ve mevcut durum içerisinde ne kadar saçmaladığını ve bu yüzden bana ders vermeye çalışırken hayatının derslerini almakta olduğunun altını çizdim. Bunun üzerine dengesini kaybettiğini kabul etti ama o dengelene kadar buna katlanmak zorunda olduğumu söyledi fakat sözünü bitirir bitirmez "hayır, sen dengelene kadar haddini bileceksin" dedim. Bunun üzerine kendine olan güveni iyice çatırdadı "paranız yok sizin, para olmadan hiç bir şey yapamazsınız bu yüzden projenden maddi desteğimi çekiyorum, bensiz hiç bir halt yapamazsın" dedi . Gülümsedim ve "Bu proje senden çok önce başladı ve sponsor olmana rağmen projenin ne olduğunu bile tam olarak anlayamadım sadece süper birşey olduğunu hissettin ve bana burada para hakkında nasihatlar verirken seni bu herşeyini kaybetmiş, dağılmış halini toparlamak için geldim ve şuan yanından ayrılıyorum ve tüm ekiplerimide geri çekiyorum. Eğer deliliğini kontrol altına alamazsan zaten yakında bir yerlerde içeri tıkılırsın ve böylece olduğun halini görebilmen için bir boşluk içerisinde yüzleşirsin kendin ile" dedim. Beşiktaşta yollarımızı ayırdık. Fakat izmirdeki havaalanındaki otoparkda bıraktığımız aracımızın bagajında 60dan fazla değerli kitaplarım ve şemsiyem kalmıştı. Ertesi gün beni aradı ve avukat ekibimi onun hizmetime sunmamı istedi. Yoksa kitaplarımı ve şemsiyemi yakacağını söyledi. Bende bilgiyi ve emeği yakan bir adam ile hiç bir konuda pazarlık yapmam ve artık senin bir cumhurbaşkanı adayı bile olamayacağına emin olduğumu söyledim. O da "senin bilgiye ihtiyacın yok, bütün bilgiler zaten içinde. Kitaplara niye ihtiyacın olsun ki ?" diye sordu. Bende "bilginin öznel ahenk estetiğini çok seviyorum. senin santajın ile pazarlık yapmıyorum fakat kitaplarımı ve şemsiyemi hemen şimdi kargoya verirsen güvenimi kazanırsın ve bende senin XXX ile görüşebilmeni belki sağlarım. Bu yüzden hemen yolla ki kitaplarım elime geçince bende XXX ile konuşurum ve o da eğer isterse seninle konuşur" . Ertesi gün kargoya verdiğini söyledi ve sonraki gün ise izmirde annemden bir telefon geldi ve " Senin finansörün olduğunu söyleyen biri evden senin kitaplarını ve katananı sana götürmek için almaya geldiğini söylüyor" dedi.. Çok sinirlendim ve "bu ne cüret, hayır kesinlikle hiç bir eşyamı verme , bahçe kapısını da açma. Gerekirse polis çağır" dedim. Ve hemen eski ortağımı aradım. "Sen ki ailemin girmeye çalışıp benim için değerli eşyalarımı alıp bana tekrar şantaj yapacaktın ve bunun için annemi rahatsız ettin ha ? " dedim. O da "eğer annen kitaplarını ve katananı vermez ise onu hırsızlıktan içeri attırırım" dedi. "Eğer hemen şimdi ailemin evinden uzaklaşmazsan içeri tıkılacak olan sensin. zaten şuan evin güvenlik kameraları seni kaydediyor. Ayrıca burada tek deli olan sen değilsin, huzurumu biraz daha kaçırırsan seninle bizzat kendim ilgilenirim ve bundan dolayı çok büyük zevk duyarım çünkü artık bunu sonuna kadar hak ediyorsun : en çok arzuladığın kabuslarından uyanamadığın bir rüyayı.." Telefonu suratıma kapattı ve bir sms attı : " projenden tam olarak desteğimi çekiyorum, ayrıca en son görüştüğümüz ajans çoktan satmıştır fikirlerini. Sen harekete geçene kadar bütün dengeler çok değişecek.." Neyse umursamadım. O esnada zaten öğlen sıcağında önceki gece saatlerce dans edip yardırmıştım ve bir önceki gün köpek dişlerimi chrome'dan yeniden yaptırmıştım. Ağzımda oluşturduğu manyetik alan yeteneklerimi daha verimli hale getirmişti ve bende o gece chakralarımı uzun süredir hiç olmadığı kadar fadar fazla açmıştım. Hem manam hemde staminiam tükenmişti. Özel ve konforlu bir araç çağırıp polenez köyden , lifepark'a doğru chill out festival yolundaydım. İşte hikaye burada başlıyor kız ile ilgili ama onu part II B'de anlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 KillJoy said: http://media.tumblr.com/46c9eb46e0acb8430fc4fef4e89b7cab/tumblr_inline_mi9vytCyjr1qz4rgp.gif Sizin yaptığınız dans bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 evlen kardeşim, misafirlere geliriz ara ara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Adam beyin kontrolu yapabiliyorum diyor. Misafirlige gidip toplu Orgy. de kalcan tokatlanirken kendine gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/067/9/7/Single_ladies___Ulqui_and_Gj_by_KaoriTanaka.gif Dans stili değişikmiş, En son bu dans stilini Tekyön isimli barda görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Kyra said: bingildak said: üniversitede okumayıp fakat öğrenciymiş gibi üniversitede zaman geçiriyor olması son derece olası. 4 yıl farklı üniversitelerde çalıştım. okudun mu diyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Noldu noyan feyki mi çıktı neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Kyra said: Öncelikle ben Kyra. Evet oy kullanmadım ama Soma'ya gittim. Orada sanatçı kimliğim ile esnafla ve kazazede yakınlarıyla kaynaştım, olayları farklı yönlerinden dinledim, habercilerin olmadığı bir yerine gidip sessizce dua ettim. Bazı habercilere info sağladım. Hatta Soma'da şuan en yoğun koruma altında olan bölge olan Soma Kaymakanlığın önü ve diğer tüm otobüs duraklarına tepkimi koymak adına para ile reklam panoları kiraladım. Çünkü içeride hala canlı birileri vardı. İçerideki kaçak suriyeli işçilerin ortaya çıkmaması için. Çünkü içeride kazaya maruz kalan kişi sayısı 1k+. Otobüs durakları reklam panolarına verdiğim ilan bu. Bu ilanda yazanı elimde kaldıraçın üzerine yazmış olsaydım guardlar tarafından jail'e atılırdım. Ama parasını verip istediğim her yere koydurttum somada. Artık kapitalizimin de sisteminde kendime güzel bir yer edindim ve daha da güçlendim. Düşünmeme bile gerek kalmayan zekam ile dünyanın kaderinde önemli rolleri olan projelerim holdingler tarafından destekleniyor çünkü yeni dünya düzeninde yükselmek isteyen power playerların kendi hedeflerini başarmaları için kesinlikle yanlarında tutmak istedikleri biri oldum. Kimsede patronum değil sadece ortaklık olarak ilerliyor prosüdürler. Alan etkisi olarak etrafa yaydığım enerji hem tutku , hem huzur, hemde yaratıcılık ve xp booster etkisi yaptığından party memberım olanlar kendilerini peygamber gibi hissediyorlar benim yanımda. Yani son aydınlanmamdan sonra eskisinden çok daha fazla op oldum ve o gücümü tamelemem 6 ayımı aldı. Ama işin güzel kısmı bu sadece mevcut potansiyelimin %13'Ü civarı. 6 ay içerisinde hem gücümü kontrol edilebilir şekilde dünyaya uyarladım hemde holding sahipleri , aktif sanatçılar ve hür masonlarla ally oldum. Kim bilir daha neler olucak. Oyun daha da heyecanlı oldu =)) Abi uzun zamandır bu kadar saçma bir yazı okumamıştım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Evet noyanmış. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Lord_Argos said: http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/067/9/7/Single_ladies___Ulqui_and_Gj_by_KaoriTanaka.gif Dans stili değişikmiş, En son bu dans stilini Tekyön isimli barda görmüştüm. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 all the single ladies o, cahil misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 adamı ne zaman görsek aydınlanmış oluyor ahahah paladin mi kasıyorsun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Oh be, beklediğim yazı gelmiş sonunda. Enerjili, egolu, aydınlanmalı, zengin patronlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 parasını vermiş kiralamış panolaro ljsdhfşlds 100tl için kadıköy iskelede sütyen giydiğini bilmesek inancaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hunty said: Adam beyin kontrolu yapabiliyorum diyor. Misafirlige gidip toplu Orgy. de kalcan tokatlanirken kendine gelebilirsin. Geçen polenezköyde güzel bir partideydim. Bi yerde oturuyorum yanımda güzel ve seksi bir arkadaşım vardı. İlk defa tanıştığım birisine birşey dedim . Adam yanlış anladı "sen, ben , o üçlü mü ? " diye sordu. "Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun yaw" diye 1 saat dalga geçtik adamla. Yani speech craft , mental abilities falan okeyde bu etkiler altına girenlerin neden ilk meyilli olduklar seks ki ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 === PART II A === Hayatımın en mutlu gününü yeni sevgilim ile geçirdikten sonra ki gün bütün gün uyuduk. Sonraki gün bir klip çekimim vardı o gün görüşemedik ve ertesi gün sevgilimin klip çekimi vardı yine görüşemedik derken aramalarıma ve mesajlarıma dönmemeye başladı. Olgun ve erdemli bir womanizer olarak bir kadının sessiz kalmak istediği anlarda sessiz kalmayı çok iyi bilirim ve sessizliği her zaman yalanlara tercih edirim ve saygı duyarım. Hem kadınlara sessizliklerinde sessiz kalırsanız eksikliğinizi çok daha iyi hissederler. Çünkü gerçek aşk bir zayıflık değil yüksek seviyede bir güçtür. Aşk için kimseye dilenmeyin, en büyük aşkınız olsa dahi.. çünkü o sizi bu şekilde daha net tanır. Aradan günler geçerken cumhurbaşkanlığına adaylığa hazırlanan eski ortağım beni ısrarla somaya çağırmalarına her gün belki bugün sevgilimi görebilirim diye beklerken sürekli erteliyordum ta ki S-Rank bir mission gelene kadar sadece benim gibi high level op birinin rahatlıkla yapabileceği. Ama belki işler öngördüğüm gibi olmaz ise diye ne olur ne olmaz gitmeden önce sevgilime Soma'ya gittiğimi ve sağ salim gelmem için dua etmesini rica ettim. Bunun üzerine biraz mesajlaştık ve güzelce sohbet ettik. Sonra soma'ya gidip deli partnerimi somadan çıkarıp izmire geçip inn'de bir gece rest moduna geçip ertesi günde güzel bir kahvaltıdan sonra tüm saç, cilt, tırnak bakımlarımı yaptırıp izmirdeki işlerimizi halledip gece istanbula döndük ve sabah iki önemli toplantımızı yaptık. Onu uyarmıştım yanımda bu kadar fazla zaman geçirmemesi için. Kaldığımız otellerde bile otel odalarımızı ayrı katlarda tutuyordum çünkü bunca macerada sürekli xp toplayıp lvl-up'lıyordum ve enerji seviyem git gide yükselirken bu çevremde aşırı feedlenenleri kendi kontrollerinden çıkarabiliyordu. Ortağımda aşırı feedlendikten sonra sert dışavurumlar yapmaya başladı siyasal pr çalışmaları için görüştüğümüz ajans yöneticilerinin sorularına bile abuk cevaplar veriyordu. Niyeti savaş çıkarmaya doğru yöneldi çünkü türk halkının ancak savaş halinde seferberlik olacağına inanmaya başlamıştı. Aynı zamanda tutku enerjiside aşırı yükselip seksi paralı bir hizmet olarak daha da dejenere etmek istiyordu ... isteyen herkesin istediğini bufflayabileceği bir dünya.. Enerjisini kontrol etmesini yoksa yükseliş aşamasında iyice corrupt olmadan onun kingslayerı olmaktan büyük bir onur duyacağımı söyledim. Bunun üzerine biraz kendine geldi fakat kendine olan güveninin yıkımıyla birlikte benim enerjimden dolayı kendisini fazlasıyla küçük olduğunu hissedip egosal sorunlar yaşamaya başladı. Bunun üzerine tartıştık ve projelerimden sponsorluğunu çekeceğini söyledi. Bende bu sorun değil başkaları var senin durduğun yerden ayrılmanı bekleyen. Yolun açık olsun dedim ve çayımı yudumlayıp gülümserken o da masadan toparlanıp hızla dışarı çıktı. Beş dakika sonra gelip başka bir proje için başka kişilerle geldi ve sohbet ettik. oradan birlikte ayrılıp takside durum ile ilgili konuşmaya başladık. Kendisini maddi konularda mentorum ilan etmişti ve bu konuda bana nahisatlar verirken sözünü kestim ve mevcut durum içerisinde ne kadar saçmaladığını ve bu yüzden bana ders vermeye çalışırken hayatının derslerini almakta olduğunun altını çizdim. Bunun üzerine dengesini kaybettiğini kabul etti ama o dengelene kadar buna katlanmak zorunda olduğumu söyledi fakat sözünü bitirir bitirmez "hayır, sen dengelene kadar haddini bileceksin" dedim. Bunun üzerine kendine olan güveni iyice çatırdadı "paranız yok sizin, para olmadan hiç bir şey yapamazsınız bu yüzden projenden maddi desteğimi çekiyorum, bensiz hiç bir halt yapamazsın" dedi . Gülümsedim ve "Bu proje senden çok önce başladı ve sponsor olmana rağmen projenin ne olduğunu bile tam olarak anlayamadım sadece süper birşey olduğunu hissettin ve bana burada para hakkında nasihatlar verirken seni bu herşeyini kaybetmiş, dağılmış halini toparlamak için geldim ve şuan yanından ayrılıyorum ve tüm ekiplerimide geri çekiyorum. Eğer deliliğini kontrol altına alamazsan zaten yakında bir yerlerde içeri tıkılırsın ve böylece olduğun halini görebilmen için bir boşluk içerisinde yüzleşirsin kendin ile" dedim. Beşiktaşta yollarımızı ayırdık. Fakat izmirdeki havaalanındaki otoparkda bıraktığımız aracımızın bagajında 60dan fazla değerli kitaplarım ve şemsiyem kalmıştı. Ertesi gün beni aradı ve avukat ekibimi onun hizmetime sunmamı istedi. Yoksa kitaplarımı ve şemsiyemi yakacağını söyledi. Bende bilgiyi ve emeği yakan bir adam ile hiç bir konuda pazarlık yapmam ve artık senin bir cumhurbaşkanı adayı bile olamayacağına emin olduğumu söyledim. O da "senin bilgiye ihtiyacın yok, bütün bilgiler zaten içinde. Kitaplara niye ihtiyacın olsun ki ?" diye sordu. Bende "bilginin öznel ahenk estetiğini çok seviyorum. senin santajın ile pazarlık yapmıyorum fakat kitaplarımı ve şemsiyemi hemen şimdi kargoya verirsen güvenimi kazanırsın ve bende senin XXX ile görüşebilmeni belki sağlarım. Bu yüzden hemen yolla ki kitaplarım elime geçince bende XXX ile konuşurum ve o da eğer isterse seninle konuşur" . Ertesi gün kargoya verdiğini söyledi ve sonraki gün ise izmirde annemden bir telefon geldi ve " Senin finansörün olduğunu söyleyen biri evden senin kitaplarını ve katananı sana götürmek için almaya geldiğini söylüyor" dedi.. Çok sinirlendim ve "bu ne cüret, hayır kesinlikle hiç bir eşyamı verme , bahçe kapısını da açma. Gerekirse polis çağır" dedim. Ve hemen eski ortağımı aradım. "Sen ki ailemin girmeye çalışıp benim için değerli eşyalarımı alıp bana tekrar şantaj yapacaktın ve bunun için annemi rahatsız ettin ha ? " dedim. O da "eğer annen kitaplarını ve katananı vermez ise onu hırsızlıktan içeri attırırım" dedi. "Eğer hemen şimdi ailemin evinden uzaklaşmazsan içeri tıkılacak olan sensin. zaten şuan evin güvenlik kameraları seni kaydediyor. Ayrıca burada tek deli olan sen değilsin, huzurumu biraz daha kaçırırsan seninle bizzat kendim ilgilenirim ve bundan dolayı çok büyük zevk duyarım çünkü artık bunu sonuna kadar hak ediyorsun : en çok arzuladığın kabuslarından uyanamadığın bir rüyayı.." Telefonu suratıma kapattı ve bir sms attı : " projenden tam olarak desteğimi çekiyorum, ayrıca en son görüştüğümüz ajans çoktan satmıştır fikirlerini. Sen harekete geçene kadar bütün dengeler çok değişecek.." Neyse umursamadım. O esnada zaten öğlen sıcağında önceki gece saatlerce dans edip yardırmıştım ve bir önceki gün köpek dişlerimi chrome'dan yeniden yaptırmıştım. Ağzımda oluşturduğu manyetik alan yeteneklerimi daha verimli hale getirmişti ve bende o gece chakralarımı uzun süredir hiç olmadığı kadar fadar fazla açmıştım. Hem manam hemde staminiam tükenmişti. Özel ve konforlu bir araç çağırıp polenez köyden , lifepark'a doğru chill out festival yolundaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Gizli said: adamı ne zaman görsek aydınlanmış oluyor ahahah paladin mi kasıyorsun bu arada? Skill cap yok diye multi-class yürüyorum. Paladin için sağlam bir dini örgüt çatısı aldınta çalışmam lazım. Belki Gülen tarikatı beni ikna edebilirse ilginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 said: Olgun ve erdemli bir womanizer olarak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 off, ilaçlarını aksatma abi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Al işte, adama oy vermedin Soma falan dediniz, hemen Soma sıkıştırmış hikayenin bir köşesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ahahahahhaah bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 u..u ve u..u kalıcı hasar yankıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar