olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 dün aksam 2 satte 3 tane thunderfury düştü :S çıkıp yeni oyun falan kurduk düşmesin diye artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 RNG RNG değil kesinlikle. Benim sabit boktan legendarylerim var, pig sticker; wormwood; aptal bi amulet bu üçü her gün en az 2 kere düşüyor. Eğer bir oyunda iyi bir item düşürüyorsam o oyunda hep iyi item düşüyor bir de. Örneğin ben exp başından beri hiç set düşürememişken tek bir riftte hem vyr chest hem de leg düşürdüm; bir de üstüne blackthorn bot düştü bundan 3 hafta önce falan, sonra yine hiç bir şey görmemeye devam ettim. Kadala'ya da sabahtan beri 1600 tane shard harcadım, 1 tane item düştü; o da firewalkers... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bende 1200 shard fln harcadım 150-200 shardta bir leg düştü fakat hep aynı itemlar düşüyor. 2-3 tane head piece sürekli olarak düşüyor. 3 neck düşürdüm, hepsi aynıydı vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bu tf ılla gruplamı düşüyor arkadaş tek tabanca takılınca dusmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bana 3 tane düştü hepsi solo, ikisini kırdım birini barbar kullanıyor, o kadar iyi item mı bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 180 dakikadir tek bir legendary gormedim. t1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Oyunu kapa aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Oyun öğlen 12 ile akşam 6 arası cidden az leg veriyoya. Sabahları leg yağıyor adeta ama bu saatlerde 2 riftte 1 leg falan geldiği oluyor sanki hiç buff yokmuş gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Anladığım kadarıyla Blizzard Diablo'da zaman bazlı bir rng kullanıyor, çünkü şu sıralar(buff sonrası) legendaryler geldi mi 1 dakika içerisinde 2-3 tane şeklinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 saat kaça kadar sürüyor bu haftalık bakım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 lan imam, sen diaplo mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evet. barbarım ben. barbar. dövüşçü olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Başka bir şey oynaman beklenemezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dün komple temizlediğimiz bir riftte, 6 legen item, 2 set item ve birde legendary plan attı. Yeni rekorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Law said: Dün komple temizlediğimiz bir riftte, 6 legen item, 2 set item ve birde legendary plan attı. Yeni rekorum :). T? kaçta yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Full grup t3 yaptık ama tamamen temizledik rifti ve büyükdü bayağı harita ve elit doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Az önce rift it forward girmiştim bosstan 3 leg attı bu buff gidince nasıl oynarım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 The Anniversary Buff Staying For Good! After the uproar of the community, Blizzard decided to keep the anniversary buff for good! The great news is brought by Travis Day himself. Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums) Hello folks, I come bearing exciting news. Due to the overwhelming popularity of our Anniversary buff we have decided to keep the increased Legendary drop rate once the Anniversary celebration ends. Once the buff is disabled tomorrow morning, you will find that the new base line drop rates for Legendary items will be the same as those you have all enjoyed for the last week. Happy hunting and link the loot! http://x2.fjcdn.com/thumbnails/comments/i+ll+never+get+caught+fapping+again+_34015d2b8a956ae08a65f2676df66463.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bunu önceden söylüyordu millet yapabilirler falan diye içerden bilgi mi sızıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Abi saçmalamasınlar ya ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 30 level oldum şu haliyle droplar bile saçma. 4 tane legendery düştü. level 12 ye kadar 3 tane düşmüştü. şu an magical lootlamıyorum bile full rare takılıyorum. sevmedim o yüzden. kasarken sarı görünce AAELLAH!! demek isterdim d2 deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yapabilirler denmesinin sebebi us ve eu forumlarinda anket falan yaptilar niye sevdiniz, oyun boyle daha mi guzel vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Benim gibi akşamları 1 2 saat ayırabilen adamlar için iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 musluktur o musluk vana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar