Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.0.5 Datamined Changes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Daha hızlı olamazki, akşamları her 10-15 saniyide bir chatten bir tane runner duyurusu geliyor. Benim 5 dakikada 3-4 boss kesiğim oluyor. Ki bu bosslarda drop atıyor sunuçta.

Level 1 bile olsa bir riftte bossu çıkaracak sayıda mob kesene kadar baya bir koşturuyorsun. Büyük haritaya denk gelsen sırf 2-3 dakika bossu çıkarmak sürmez mi? Dahası loot alma şansın sıfır sadece shard için yapıyorsun bunu. Bana pek mantıklı gelmedi valla.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar konunuza sızıyorum da açmayım şimdi başlık.

şunu alıp geçeyim diyorum işte ama oyunun hesap sistemi nasıl? yarın bigün şifreyi maili değiştirmesin adam. yoksa onu yapaiblmesine imkan yok mu? wow hesabı fln satıyorduk nasıl oluyordu o işler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-diablo-3-60-lvl-witch-doctor-162984749/detay
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Daha hızlı olamazki, akşamları her 10-15 saniyide bir chatten bir tane runner duyurusu geliyor. Benim 5 dakikada 3-4 boss kesiğim oluyor. Ki bu bosslarda drop atıyor sunuçta.

Level 1 bile olsa bir riftte bossu çıkaracak sayıda mob kesene kadar baya bir koşturuyorsun. Büyük haritaya denk gelsen sırf 2-3 dakika bossu çıkarmak sürmez mi? Dahası loot alma şansın sıfır sadece shard için yapıyorsun bunu. Bana pek mantıklı gelmedi valla.

yahu senin dediğinde insan sayısı az. şu işi yapanların hepsi senin gibi düşünse yarım saat beklersin rift bulmak için. insanlar 10 dk'da 500 shard alıyor 100 tane item rollüyor en az. boşuna tatava yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

arkadaşlar konunuza sızıyorum da açmayım şimdi başlık.

şunu alıp geçeyim diyorum işte ama oyunun hesap sistemi nasıl? yarın bigün şifreyi maili değiştirmesin adam. yoksa onu yapaiblmesine imkan yok mu? wow hesabı fln satıyorduk nasıl oluyordu o işler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-diablo-3-60-lvl-witch-doctor-162984749/detay

geçirebilir her türlü kötü niyetliyse.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

engellemişler onu, artık oyun laga girmiyor sadece inventory laga giriyor =) inventory açılıyor ama itemlar geç geliyor bu arada oynuyorsun takılma olmuyor

Daha kotu olmus simdi bence. Eskiden inventory acip arcane amulet vs swaplayabiliyordum simdi 2 saat tek tek yukluyor falan sacma sapan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heroes below level 70 will now receive less Blood Shards from Nephalem Rifts than level 70 characters.*
Level 70 heroes will now receive a greatly reduced amount of Blood Shards from Nephalem Rifts when playing in sub-level 70 games. *

dün akşam bi 3-4k falan kastım ben, 2 might of the earth, 1 raekor, 1-2 de dh item çıktı sadece meh. iyi olmuş ama fixlendiği. 1 saatte full akkhan vs dizenler var aynı sürede
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...