Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 aa ben bloodshards sayısını random sanıyordum sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 level 1 karakterle rift yapmıyorsun. rifti açıyorsun, arkadaşını çağırıyorsun sonra mainine geçiyorsun. hit pointler lvl 1 kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Daha hızlı olamazki, akşamları her 10-15 saniyide bir chatten bir tane runner duyurusu geliyor. Benim 5 dakikada 3-4 boss kesiğim oluyor. Ki bu bosslarda drop atıyor sunuçta. Level 1 bile olsa bir riftte bossu çıkaracak sayıda mob kesene kadar baya bir koşturuyorsun. Büyük haritaya denk gelsen sırf 2-3 dakika bossu çıkarmak sürmez mi? Dahası loot alma şansın sıfır sadece shard için yapıyorsun bunu. Bana pek mantıklı gelmedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 blizzard'da nasıl nooblar çalışıyor arkadaş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 arkadaşlar konunuza sızıyorum da açmayım şimdi başlık. şunu alıp geçeyim diyorum işte ama oyunun hesap sistemi nasıl? yarın bigün şifreyi maili değiştirmesin adam. yoksa onu yapaiblmesine imkan yok mu? wow hesabı fln satıyorduk nasıl oluyordu o işler. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-diablo-3-60-lvl-witch-doctor-162984749/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 FreEmoon said: Daha hızlı olamazki, akşamları her 10-15 saniyide bir chatten bir tane runner duyurusu geliyor. Benim 5 dakikada 3-4 boss kesiğim oluyor. Ki bu bosslarda drop atıyor sunuçta. Level 1 bile olsa bir riftte bossu çıkaracak sayıda mob kesene kadar baya bir koşturuyorsun. Büyük haritaya denk gelsen sırf 2-3 dakika bossu çıkarmak sürmez mi? Dahası loot alma şansın sıfır sadece shard için yapıyorsun bunu. Bana pek mantıklı gelmedi valla. yahu senin dediğinde insan sayısı az. şu işi yapanların hepsi senin gibi düşünse yarım saat beklersin rift bulmak için. insanlar 10 dk'da 500 shard alıyor 100 tane item rollüyor en az. boşuna tatava yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 imamizer said: arkadaşlar konunuza sızıyorum da açmayım şimdi başlık. şunu alıp geçeyim diyorum işte ama oyunun hesap sistemi nasıl? yarın bigün şifreyi maili değiştirmesin adam. yoksa onu yapaiblmesine imkan yok mu? wow hesabı fln satıyorduk nasıl oluyordu o işler. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-diablo-3-60-lvl-witch-doctor-162984749/detay geçirebilir her türlü kötü niyetliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 geldi server bu arada şu rift işini yapacaklar guildten yazsın hemen. guildte olmayanlar da ustoo#2754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Liebe said: geldi server bu arada şu rift işini yapacaklar guildten yazsın hemen. guildte olmayanlar da ustoo#2754 gönderdim f req Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Vitaefinis#2760 benim btag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 4 kişi olmadıysanız Gaudium#2186 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ben ikisini de ekledim kimse kabul etmedi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 abi ettim de dolduk hemen görene kadar sorry :( rift it forwardta falan şu an boku çıkmış vaziyette durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 abi saat 12'yi geçiyordu başladım şuan vyr pantalonu düşürdüm lvl 1 rift yaparak, 6. pantalonda düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Oyuna akşam gireceğimde bu inventory açınca yada guilden birine item çıkınca nsg boarda linki çıkınca oyun laga giriyordu anlık. Bu kalkmış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 engellemişler onu, artık oyun laga girmiyor sadece inventory laga giriyor =) inventory açılıyor ama itemlar geç geliyor bu arada oynuyorsun takılma olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Prepare your genitals. Yarın diablonun anniversery buffu geliyor, %100 extra legendary drop chance + double rift fragments drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 yaşasın ya kaç gündür bunu bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Yarın akşam evde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 cuma memlekete geçicem, oradan da pazartesi günü bölümün organize ettiği sempozyumda görevli olarak şehir dışına geçiş. 1 hafta yokum emenike, bafınız batsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 buff geldi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 buff saçmalık 6 lege üst üste düştü buglı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 µh said: engellemişler onu, artık oyun laga girmiyor sadece inventory laga giriyor =) inventory açılıyor ama itemlar geç geliyor bu arada oynuyorsun takılma olmuyor Daha kotu olmus simdi bence. Eskiden inventory acip arcane amulet vs swaplayabiliyordum simdi 2 saat tek tek yukluyor falan sacma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 lvl1 t6 rift olayına nerf geldi, gene kasan kastıgıyla kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 said: Heroes below level 70 will now receive less Blood Shards from Nephalem Rifts than level 70 characters.* Level 70 heroes will now receive a greatly reduced amount of Blood Shards from Nephalem Rifts when playing in sub-level 70 games. * dün akşam bi 3-4k falan kastım ben, 2 might of the earth, 1 raekor, 1-2 de dh item çıktı sadece meh. iyi olmuş ama fixlendiği. 1 saatte full akkhan vs dizenler var aynı sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar