Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedimin bacağını kestirdik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha öncede dönmüştü bu muhabbet;

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2354826/Buttercup-duck-gets-3-D-printed-foot-chance-walk-swim-again.html

şöyle bişey var en bildiğim.yalnız şöyle bi sorun var, bacak kökten gitti, takcak yer yok
Mesaj tarihi:
Eğerki hayatına devam edebiliyorsa bence hiç protezle falan uğraşıp hayvanın düzenini bozmayın yani daha yeni 1 bacağı gitmişken bir anda yapay bacak belki de kedinin huzurunu daha kaçırabilir.
Mesaj tarihi:
abi araştırırken çok kötü oldum, dayanamıyorum ben böyle görmeye

http://www.dailymotion.com/video/x1po3xv_bacaksiz-sukru-artik-ozgur-oynuyor-zipliyor_news?start=39

şu senin olaya benziyor, kangren sonucu kesilmiş bununda anladığım kadarıyla, eğer eve alacaksan araştırsana bir, ne kadar maliyeti oluyormuş. dediğim gibi yardım etmek isteyenler çıkar belki, bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım.
Mesaj tarihi:
arka ayak değil allahtan.arka ayak çok kötü gibi geliyo bana, zıplayamaz edemez.benim tek derdim hayvan çok sokakçı, evde durmıcak biliyorum, sokakta başına bişey gelmez umarım.
Mesaj tarihi:
skype açsana

bingildak said:

abi araştırırken çok kötü oldum, dayanamıyorum ben böyle görmeye

http://www.dailymotion.com/video/x1po3xv_bacaksiz-sukru-artik-ozgur-oynuyor-zipliyor_news?start=39

şu senin olaya benziyor, kangren sonucu kesilmiş bununda anladığım kadarıyla, eğer eve alacaksan araştırsana bir, ne kadar maliyeti oluyormuş. dediğim gibi yardım etmek isteyenler çıkar belki, bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım.
Mesaj tarihi:
öyle bi şansım yok.evde 10+ kadar kedi var, hepsi gir çık yapıyor sürekli, zemin kat ev, ayrıca durmaz da, eli kırıkken de 2 kere kaçırdım, durmuyor.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun. hayvanlarda, bizdeki gibi "ideal beden" anlayışı, algısı, illüzyonu olmadığı için, hatta en önemlisi "kendilik bilinci" gibi bir şey söz konusu olmadığından, geçmişteki haliyle şimdiki halini de kıyas etmeyeceğinden bedeninin kapasitelerinin sunduğu imkanlar dahilinde hayatını sürdürecektir. hiç üzülme. bak üzülürsen hissedip o zaman üzülebilir işte :)
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun.

benzer bişey bizim mirruk'un da başına geldi. son 2 aydır eve geldiğinde bazen sağ ön ayağının üstüne basamıyordu. ama sonra geçiyordu. en son 2 hafta önce sağ ayağının patisinin üst kısmından kanlı iltihap sızdığını gördüm. götürdük tabi veterinerimize. bacak komple şişip morarmış. delinmiş olması ayağı büyük ihtimalle kesilmekten kurtarmış.

dışarı çok çıkan erkek kedilerin malesef başına işler gelebiliyor. diğer erkek kedilerle kavgalar bir tehlike, arabalar ayrı bir tehlike, aşağılık insanlar ap-ayrı bir tehlike.
Mesaj tarihi:
Çok geçmiş olsun..

Bizde 2 tane o şekilde 3 bacaklı kedi var. Daha doğrusu şuan annem ve ablam bakıyor. Biri 4 senedir, biride yaklaşık 6-7 aydır bizdeler. Birisi ölümden dönmüş halde bulmuştuk zaten, babam 1 ay boyunca her gün veterinere götürdü pansumanlar vs. Sonunda kurtuldu ama bir ayağını kesmek zorunda kaldılar. Diğerini de yine bir araç eziyor, onunda bir bacağı kurtulamadı malesef. Mahallenin kedisiydi aslında artık ev kedisi oldu. Ama ikiside hallerinden memnunlar şuan.

Şöyle söyliyeyim 3 bacaklı olmalarına çabuk alışıyorlar aslında. Her türlü ihtiyaçlarını zaten kendileri görüyorlar. Hatta 3 bacaklı olan evdeki 4 bacaklı kediyi kovalıyor. Sokağa çıkıyo bahçede hava alıp geliyor vs.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok geçmiş olsun.

bizde 3 bacaklı bir hayvan hiç olmadı zira hayvanımız da olmadı. yukarıda anlatılanlara göre kediler 3 bacakla yaşamayı pek sorun etmiyormuş dert etme sen de. tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış. ama olsun sen dert etmemeye çalış.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış.

acaib moral vermissin, tebrik ediyorum. bu kadar iyisini okumamistim, duymamistim uzun yillardir. bence diyanetin sizler gibi kadrolu elemanlara ihtiyaci var, vefat vs den sonra boyle torba torba moral dagitsin. memleket iyi hissetsin.
Mesaj tarihi:
kedinin durumu bayağı iyi ya, gördükçe içim burkulmuyo değil ama bayağı mutluyuz, ayrıca çok yakınlaştık kesimden sonra, geceleri birlikte falan uyuyoruz.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

SodomVsGomore said:

tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış.

acaib moral vermissin, tebrik ediyorum. bu kadar iyisini okumamistim, duymamistim uzun yillardir. bence diyanetin sizler gibi kadrolu elemanlara ihtiyaci var, vefat vs den sonra boyle torba torba moral dagitsin. memleket iyi hissetsin.

teşekkür ederim çok incesin. tavsiyeni dikkate alacağım.
  • Yeni Oluştur...