Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedimin bacağını kestirdik

zipzip

Öne çıkan mesajlar

abi araştırırken çok kötü oldum, dayanamıyorum ben böyle görmeye

http://www.dailymotion.com/video/x1po3xv_bacaksiz-sukru-artik-ozgur-oynuyor-zipliyor_news?start=39

şu senin olaya benziyor, kangren sonucu kesilmiş bununda anladığım kadarıyla, eğer eve alacaksan araştırsana bir, ne kadar maliyeti oluyormuş. dediğim gibi yardım etmek isteyenler çıkar belki, bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

skype açsana

bingildak said:

abi araştırırken çok kötü oldum, dayanamıyorum ben böyle görmeye

http://www.dailymotion.com/video/x1po3xv_bacaksiz-sukru-artik-ozgur-oynuyor-zipliyor_news?start=39

şu senin olaya benziyor, kangren sonucu kesilmiş bununda anladığım kadarıyla, eğer eve alacaksan araştırsana bir, ne kadar maliyeti oluyormuş. dediğim gibi yardım etmek isteyenler çıkar belki, bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. hayvanlarda, bizdeki gibi "ideal beden" anlayışı, algısı, illüzyonu olmadığı için, hatta en önemlisi "kendilik bilinci" gibi bir şey söz konusu olmadığından, geçmişteki haliyle şimdiki halini de kıyas etmeyeceğinden bedeninin kapasitelerinin sunduğu imkanlar dahilinde hayatını sürdürecektir. hiç üzülme. bak üzülürsen hissedip o zaman üzülebilir işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.

benzer bişey bizim mirruk'un da başına geldi. son 2 aydır eve geldiğinde bazen sağ ön ayağının üstüne basamıyordu. ama sonra geçiyordu. en son 2 hafta önce sağ ayağının patisinin üst kısmından kanlı iltihap sızdığını gördüm. götürdük tabi veterinerimize. bacak komple şişip morarmış. delinmiş olması ayağı büyük ihtimalle kesilmekten kurtarmış.

dışarı çok çıkan erkek kedilerin malesef başına işler gelebiliyor. diğer erkek kedilerle kavgalar bir tehlike, arabalar ayrı bir tehlike, aşağılık insanlar ap-ayrı bir tehlike.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun..

Bizde 2 tane o şekilde 3 bacaklı kedi var. Daha doğrusu şuan annem ve ablam bakıyor. Biri 4 senedir, biride yaklaşık 6-7 aydır bizdeler. Birisi ölümden dönmüş halde bulmuştuk zaten, babam 1 ay boyunca her gün veterinere götürdü pansumanlar vs. Sonunda kurtuldu ama bir ayağını kesmek zorunda kaldılar. Diğerini de yine bir araç eziyor, onunda bir bacağı kurtulamadı malesef. Mahallenin kedisiydi aslında artık ev kedisi oldu. Ama ikiside hallerinden memnunlar şuan.

Şöyle söyliyeyim 3 bacaklı olmalarına çabuk alışıyorlar aslında. Her türlü ihtiyaçlarını zaten kendileri görüyorlar. Hatta 3 bacaklı olan evdeki 4 bacaklı kediyi kovalıyor. Sokağa çıkıyo bahçede hava alıp geliyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
SodomVsGomore said:

tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış.

acaib moral vermissin, tebrik ediyorum. bu kadar iyisini okumamistim, duymamistim uzun yillardir. bence diyanetin sizler gibi kadrolu elemanlara ihtiyaci var, vefat vs den sonra boyle torba torba moral dagitsin. memleket iyi hissetsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

SodomVsGomore said:

tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış.

acaib moral vermissin, tebrik ediyorum. bu kadar iyisini okumamistim, duymamistim uzun yillardir. bence diyanetin sizler gibi kadrolu elemanlara ihtiyaci var, vefat vs den sonra boyle torba torba moral dagitsin. memleket iyi hissetsin.

teşekkür ederim çok incesin. tavsiyeni dikkate alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...