bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 abi bu protez takıyorlar ya, onlar çok pahalı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yapılabilir bir şeyse community feeling pool oluşturalım, yavrucuk bacaklansın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 daha öncede dönmüştü bu muhabbet; http://www.dailymail.co.uk/news/article-2354826/Buttercup-duck-gets-3-D-printed-foot-chance-walk-swim-again.html şöyle bişey var en bildiğim.yalnız şöyle bi sorun var, bacak kökten gitti, takcak yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Eğerki hayatına devam edebiliyorsa bence hiç protezle falan uğraşıp hayvanın düzenini bozmayın yani daha yeni 1 bacağı gitmişken bir anda yapay bacak belki de kedinin huzurunu daha kaçırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 abi araştırırken çok kötü oldum, dayanamıyorum ben böyle görmeye http://www.dailymotion.com/video/x1po3xv_bacaksiz-sukru-artik-ozgur-oynuyor-zipliyor_news?start=39 şu senin olaya benziyor, kangren sonucu kesilmiş bununda anladığım kadarıyla, eğer eve alacaksan araştırsana bir, ne kadar maliyeti oluyormuş. dediğim gibi yardım etmek isteyenler çıkar belki, bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 arka ayak değil allahtan.arka ayak çok kötü gibi geliyo bana, zıplayamaz edemez.benim tek derdim hayvan çok sokakçı, evde durmıcak biliyorum, sokakta başına bişey gelmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 skype açsana bingildak said: abi araştırırken çok kötü oldum, dayanamıyorum ben böyle görmeye http://www.dailymotion.com/video/x1po3xv_bacaksiz-sukru-artik-ozgur-oynuyor-zipliyor_news?start=39 şu senin olaya benziyor, kangren sonucu kesilmiş bununda anladığım kadarıyla, eğer eve alacaksan araştırsana bir, ne kadar maliyeti oluyormuş. dediğim gibi yardım etmek isteyenler çıkar belki, bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bundan sonra sokağa çıkartma bence. Köpeklere karşı falan baya bi zaafı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 öyle bi şansım yok.evde 10+ kadar kedi var, hepsi gir çık yapıyor sürekli, zemin kat ev, ayrıca durmaz da, eli kırıkken de 2 kere kaçırdım, durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçmiş olsun. hayvanlarda, bizdeki gibi "ideal beden" anlayışı, algısı, illüzyonu olmadığı için, hatta en önemlisi "kendilik bilinci" gibi bir şey söz konusu olmadığından, geçmişteki haliyle şimdiki halini de kıyas etmeyeceğinden bedeninin kapasitelerinin sunduğu imkanlar dahilinde hayatını sürdürecektir. hiç üzülme. bak üzülürsen hissedip o zaman üzülebilir işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçmiş olsun. benzer bişey bizim mirruk'un da başına geldi. son 2 aydır eve geldiğinde bazen sağ ön ayağının üstüne basamıyordu. ama sonra geçiyordu. en son 2 hafta önce sağ ayağının patisinin üst kısmından kanlı iltihap sızdığını gördüm. götürdük tabi veterinerimize. bacak komple şişip morarmış. delinmiş olması ayağı büyük ihtimalle kesilmekten kurtarmış. dışarı çok çıkan erkek kedilerin malesef başına işler gelebiliyor. diğer erkek kedilerle kavgalar bir tehlike, arabalar ayrı bir tehlike, aşağılık insanlar ap-ayrı bir tehlike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 double sev çılgın serseriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 oy kıyamam çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Geçmiş olsun kardeş, suçlama kendini, sen bakmıyor olsan belki ölüp gidecekti sokakta. Daha çok seversin artık keratayı. aquila said: kesikli foto yok mu? senin de abv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Çok geçmiş olsun.. Bizde 2 tane o şekilde 3 bacaklı kedi var. Daha doğrusu şuan annem ve ablam bakıyor. Biri 4 senedir, biride yaklaşık 6-7 aydır bizdeler. Birisi ölümden dönmüş halde bulmuştuk zaten, babam 1 ay boyunca her gün veterinere götürdü pansumanlar vs. Sonunda kurtuldu ama bir ayağını kesmek zorunda kaldılar. Diğerini de yine bir araç eziyor, onunda bir bacağı kurtulamadı malesef. Mahallenin kedisiydi aslında artık ev kedisi oldu. Ama ikiside hallerinden memnunlar şuan. Şöyle söyliyeyim 3 bacaklı olmalarına çabuk alışıyorlar aslında. Her türlü ihtiyaçlarını zaten kendileri görüyorlar. Hatta 3 bacaklı olan evdeki 4 bacaklı kediyi kovalıyor. Sokağa çıkıyo bahçede hava alıp geliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 çok geçmiş olsun. bizde 3 bacaklı bir hayvan hiç olmadı zira hayvanımız da olmadı. yukarıda anlatılanlara göre kediler 3 bacakla yaşamayı pek sorun etmiyormuş dert etme sen de. tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış. ama olsun sen dert etmemeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 SodomVsGomore said: tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış. acaib moral vermissin, tebrik ediyorum. bu kadar iyisini okumamistim, duymamistim uzun yillardir. bence diyanetin sizler gibi kadrolu elemanlara ihtiyaci var, vefat vs den sonra boyle torba torba moral dagitsin. memleket iyi hissetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kedinin durumu bayağı iyi ya, gördükçe içim burkulmuyo değil ama bayağı mutluyuz, ayrıca çok yakınlaştık kesimden sonra, geceleri birlikte falan uyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 :( cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Namessar said: SodomVsGomore said: tabi senin ihmalinden kaynaklı hayvanın bacağının kesilmesi hoş olmamış. acaib moral vermissin, tebrik ediyorum. bu kadar iyisini okumamistim, duymamistim uzun yillardir. bence diyanetin sizler gibi kadrolu elemanlara ihtiyaci var, vefat vs den sonra boyle torba torba moral dagitsin. memleket iyi hissetsin. teşekkür ederim çok incesin. tavsiyeni dikkate alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar