bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Normal mı ya bu? bildiğin 30gb olmuş boyutu. Format atmaya çalışsam saatlerce uğraşmam gerek vaktim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Geçmiş olsun gardaş Google da yazıyor nelerimsilebileceim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Sıkıntı yoksa kullan öyle devam et. Ne zaman teklemeye başlarsa formatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 c de windows.old diye bir klasör varsa onu sil bi öyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 windows 8 ise update indirilen şeyleri silmiyor hep saklıyor öle gizli folderda şişiyor sonra, googlelayınca çıkıyor tarifi bunun microsoftun kendi sitesinde, CC cleaner ilede kalanını temizlersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 abi appdata dosyası 52 gb olmuş sdd de bende diyorum bir windows var başka bir şey yok hala 15 gb dan fazla yer açamadım. appdata 52 gb nasıl olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Fazla progrsm kurmuşsun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 cc cleaner bilal için siliyormuş gibi siler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Appına bile kor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Norak said: windows 8 ise update indirilen şeyleri silmiyor hep saklıyor öle gizli folderda şişiyor sonra, googlelayınca çıkıyor tarifi bunun microsoftun kendi sitesinde, CC cleaner ilede kalanını temizlersin zaten. bu nerde yazıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Rerore said: Appına bile kor koyduramadım ya windows u temizledi, onun dışında app diye bir tabı var ama appdata temizlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 vay arkadaş 42 gb sadece adobe çıktı sadece app data roaming'de the fuck olay buymuş, OK, I've figured out the problem. The sub-folder Common/Media Cache Files stores cached versions of After Effects, Premiere, and Soundbooth files and is not automatically cleansed. There were hundreds of these .cfa and .pek files that accounted for 99% of the bloat. şu klasörün içinde 40 gblık dosya vardı. ssd ssd'likten çıkmış gerizekalı adobe yüzünden. premiere kullananların dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 link atın link :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 benim c 21 gb, programları oyunları d'ye kuruyorum formatta kafam rahat. hatta formatta atmıyorum direk eski yedeğe dönüp programları kurup bırakıyorum. tek sorun appdata işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 mac os kaç gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Hemen baktim: Users ve Applications disinda 9GB benim. Users klasoru ilk acildiginda 1 MB filan oluyor. Su anda VM'leri, muzikleri ve dokumanlari atinca 2,5 GB yer kapliyor Library ile birlikte. Applications su anda 18GB, bunun 15GB'si Eve Online ve Microsoft Office, 2-3 GB'si de kendi yukledigim programlar ki bunlar da 9GB'lik sistem icine yukleme yapiyor. Sonuc olarak tamamen temiz OS X olsa olsa 10GB tutar, 1 yildir formatlamadan kullaniyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 temizledikten sonra windows 28 gb'a düştü ama 50 gb appdata'yı temizleyince kendine geldi alet. 250 gb ssd çakmıştım, 70 de diğerinde boşalttım http://www.toplessrobot.com/assets_c/2011/11/fff%20joy%20picard%201-thumb-600x348.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Benim 128 gb ssd 50-30gb arası gidip geliyor arada bir temizliyorum 30 lara inince. 1 tblik green bi wd vardı o dolmuş ama 1 senede hep rar çiftliği çıkarıp rardan bırakmışım silmeden temizledim rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 başlat a %temp% yazın orda da baya birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kişiliğin aynasıdır; kişinin işletim sistemi. Sabri Sarıoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bingildak said: temizledikten sonra windows 28 gb'a düştü ama 50 gb appdata'yı temizleyince kendine geldi alet. 250 gb ssd çakmıştım, 70 de diğerinde boşalttım http://www.toplessrobot.com/assets_c/2011/11/fff%20joy%20picard%201-thumb-600x348.jpg nasıl yaptın abi o işi? Kazara önemli birşeyleri silerim diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 yazdım geçtiğimiz sayfa, appdata'da adobe'un klasörünün içinde bir klasör var, premier'in bütün project dosyalarını oraya kopyalamış, dosya 42 gb olmuş, alayını sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar