Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 quixef said: Sebepsiz gülüyorum lan işyerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=u_OCBD-S6ZM Çılgınca kuzu yiyen adamlar. Altyazı Ekşiden biri üşenmemiş yazmış teker teker :) hadeng dursunla bi belki bişmedi geri indiririz la calıştır -retük retük hading hading gameraya çekiyoru çalıştır eminol bendi gorum bak ona göre valla ha valla mamuda bimde gocak ona göre valla fati valla guzuyu varilin içine goduk neolcağnı bilmoğz şindi açılcak şu külleri bi alın la gelin bi şoyanna bi memet tamam duman bakıoz şuanda hala toprağ çekin la bi ateş çok fasla yaktık alle al len bi ne olduğnu şimdi bilmoğz şimdi birazdan belli olcak direğlen boruylan galdırın içinden tavuk kadar bişey çıkıcak hayırlısınnan bi heağ hayırlısınnan hayır ciletinne kada şu toprağ çek höle mi edem heaağ hee topraa açıng eti de şeedersingz len direğn burnuynan haveeye kaldırın dur len bi durabi ya eööooğluuuom ne dur len bu işin patronu aşçığı gonuşur siz durusunguz dooru aşcı yatar biz ateş yakarız siz bi durun len hohahaha dooru dooru amaleler çalışır haa bi durung sabahtan beri uyuuuyong ben ateş yakıom burda yandım börtdüm amına godumun şooreğe bak simsiyah galdım heaağ dut bakem neaağ hööle değil ööle deil len durbi meme dabi gaç leağn memet uzat bi şunu su döken (gözlüklü) galdırın indirin galdırın indirin kemal sunalın dedii gibi valla işi bulduk atın gitsin de eaağğ sövmenin adını günah derlera memet sen sööme bi dur, ordan sende dut, hah eved abeh şimdi varilimz açılıyo(sigdir len sigdir(mememt) ne olduğu belli deil galdırıyoz abi (ayhk allahım allahım iki saatdir beklerim ben allahım allahım) ayyeeeaaaaaeeaaaaaaaaeğğeğğğğğğğğeeeeeeee geaaaahhhhhhh vearolllllllllll ihhihhihhih bak bak bak görüyong mu aşcı konturol ediyoru durung vallağ iyi bişmiş dur aşcı baksın bi varol len varol(fati) goç gooç len nası oğğğ alın len (memet) alın len olmuş mu dur saa dur aytek nediyon olmaz le aytiiieeeyk hay amına goudmun gavuru le amına godumun dökcen la dur le siniyi aç ziniyi aaç len oğlum nası bişmiş leeeğn avramını ziktiğimin aç leğn laylomhuh aç bizimolan otur gali le oğlum nası bişmiş lee valla iyi bi çekin gaa şunu lea oğlum nası bişmiş le eaaeaaaaeeeh le oğlum camız mı yemiş canıvar mı yemiş şiişşş dur lean bih gaç sat bişirdik len iki saat tamiki sattde çıkardık demi iki saat on beş dakka gördün mü saf et on beş dakk daa yaksedim ben bunu uful fuful olum boyna memedabime bi verin la yakman demedinm mi le yakman demedim mi len yandı mı lan manyak olum ben bişirdim neresi yanmış vollağ güzel bişmiş havhav eviyk eviyk gaçın valla soyunuyon billa yiyeceğn gari gaç gaç için gari için gari yen gari olum valla şurıya bi dut ırmızan şuriya anam anam anam anam anam anam ilik min ilik ilik erol taş gibi ye ilen bi memeeeeet ilik min len heaattttt aslanım beaaaaaaaaaaaaaaaaaağ nassığ ayteeeyk dur olum hamur olmuş le(fati) rakı dök annağm humneağ hum canıvar yemiş gibi leeeğn ver köpeeğ baken köpeğe atıyon len bakle varilin içinde var mı başka varilin içine höğle bakeğn mi (aytek) valla memmedağa edırafını inci incie yakdık biz sen uyuduktan songura valla varya biz bunu bi bişirdik sabahylen valla uyudunda inci inci yakdrık biz bunun etrafını vallağ goca guzu bişdi vallea eynarı dutduk valla sabah dokuzda başladık nası uyumeyceğn heeeaağ ben eli boş berduş muyung leeen neeeağ biz berduş muyuz vallaha bak beni telifon açık ağzımı gelik geliyo geriyi göndiriyon şurlarda bi bıçak olcak(kırmızı şapkalı dayı aka mamud abey) valalha iyi bişmiş(fati) vallaaha hemde nası bişmis (kşdayı) on beş dakka daha durseyimışmış haayır vallah iyi olmuş boşfer (memet) valla iyi olmuş daa güzel olmuş amınoym on numıra olmuş bakh yağı burda ırmızzaaağn(memet) rakıyı gat gari rakıyı amına goyen vallabillla şu bardaak kimin dur bi bak dur bi maldan alaemeyon allen bihh allen zopeey(i) çıkar len beeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiği ırmızan burakı sening mi boynu bende boynu eaağğğmm oğlum neidiyon sen erol taş igbi allah canıngı almasın bidakka bide oyannı deyil bırak sen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğ len lall belanı galdırsın bi dur lenbidur len lum vallah nası bişmiş len bizim olan len hav hav eyik eviyk sus len sus önce bi ağan yicek len bi sus vercem olum dur siz bağırdıkça o da bağırıyo beni bakıyo o allaaaaah allaaaah anu ne vurun le sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bi ara yapak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/192945/deniz-suyu-yaraya-iyi-gelir-deyip-yaraliyi-denize-atmak ahaha kafalar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cvkCv5cCD5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 yerlere yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 KUZU ÇOK İYİMİŞ LAN AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://i.imgur.com/7d9TybT.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 progamer said: http://i.imgur.com/7d9TybT.gif MAL ya tam bir MAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://i.imgur.com/vVviep8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a1AgKNR_460sa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Law said: http://www.youtube.com/watch?v=u_OCBD-S6ZM Çılgınca kuzu yiyen adamlar. Altyazı Ekşiden biri üşenmemiş yazmış teker teker :) hadeng dursunla bi belki bişmedi geri indiririz la calıştır -retük retük hading hading gameraya çekiyoru çalıştır eminol bendi gorum bak ona göre valla ha valla mamuda bimde gocak ona göre valla fati valla guzuyu varilin içine goduk neolcağnı bilmoğz şindi açılcak şu külleri bi alın la gelin bi şoyanna bi memet tamam duman bakıoz şuanda hala toprağ çekin la bi ateş çok fasla yaktık alle al len bi ne olduğnu şimdi bilmoğz şimdi birazdan belli olcak direğlen boruylan galdırın içinden tavuk kadar bişey çıkıcak hayırlısınnan bi heağ hayırlısınnan hayır ciletinne kada şu toprağ çek höle mi edem heaağ hee topraa açıng eti de şeedersingz len direğn burnuynan haveeye kaldırın dur len bi durabi ya eööooğluuuom ne dur len bu işin patronu aşçığı gonuşur siz durusunguz dooru aşcı yatar biz ateş yakarız siz bi durun len hohahaha dooru dooru amaleler çalışır haa bi durung sabahtan beri uyuuuyong ben ateş yakıom burda yandım börtdüm amına godumun şooreğe bak simsiyah galdım heaağ dut bakem neaağ hööle değil ööle deil len durbi meme dabi gaç leağn memet uzat bi şunu su döken (gözlüklü) galdırın indirin galdırın indirin kemal sunalın dedii gibi valla işi bulduk atın gitsin de eaağğ sövmenin adını günah derlera memet sen sööme bi dur, ordan sende dut, hah eved abeh şimdi varilimz açılıyo(sigdir len sigdir(mememt) ne olduğu belli deil galdırıyoz abi (ayhk allahım allahım iki saatdir beklerim ben allahım allahım) ayyeeeaaaaaeeaaaaaaaaeğğeğğğğğğğğeeeeeeee geaaaahhhhhhh vearolllllllllll ihhihhihhih bak bak bak görüyong mu aşcı konturol ediyoru durung vallağ iyi bişmiş dur aşcı baksın bi varol len varol(fati) goç gooç len nası oğğğ alın len (memet) alın len olmuş mu dur saa dur aytek nediyon olmaz le aytiiieeeyk hay amına goudmun gavuru le amına godumun dökcen la dur le siniyi aç ziniyi aaç len oğlum nası bişmiş leeeğn avramını ziktiğimin aç leğn laylomhuh aç bizimolan otur gali le oğlum nası bişmiş lee valla iyi bi çekin gaa şunu lea oğlum nası bişmiş le eaaeaaaaeeeh le oğlum camız mı yemiş canıvar mı yemiş şiişşş dur lean bih gaç sat bişirdik len iki saat tamiki sattde çıkardık demi iki saat on beş dakka gördün mü saf et on beş dakk daa yaksedim ben bunu uful fuful olum boyna memedabime bi verin la yakman demedinm mi le yakman demedim mi len yandı mı lan manyak olum ben bişirdim neresi yanmış vollağ güzel bişmiş havhav eviyk eviyk gaçın valla soyunuyon billa yiyeceğn gari gaç gaç için gari için gari yen gari olum valla şurıya bi dut ırmızan şuriya anam anam anam anam anam anam ilik min ilik ilik erol taş gibi ye ilen bi memeeeeet ilik min len heaattttt aslanım beaaaaaaaaaaaaaaaaaağ nassığ ayteeeyk dur olum hamur olmuş le(fati) rakı dök annağm humneağ hum canıvar yemiş gibi leeeğn ver köpeeğ baken köpeğe atıyon len bakle varilin içinde var mı başka varilin içine höğle bakeğn mi (aytek) valla memmedağa edırafını inci incie yakdık biz sen uyuduktan songura valla varya biz bunu bi bişirdik sabahylen valla uyudunda inci inci yakdrık biz bunun etrafını vallağ goca guzu bişdi vallea eynarı dutduk valla sabah dokuzda başladık nası uyumeyceğn heeeaağ ben eli boş berduş muyung leeen neeeağ biz berduş muyuz vallaha bak beni telifon açık ağzımı gelik geliyo geriyi göndiriyon şurlarda bi bıçak olcak(kırmızı şapkalı dayı aka mamud abey) valalha iyi bişmiş(fati) vallaaha hemde nası bişmis (kşdayı) on beş dakka daha durseyimışmış haayır vallah iyi olmuş boşfer (memet) valla iyi olmuş daa güzel olmuş amınoym on numıra olmuş bakh yağı burda ırmızzaaağn(memet) rakıyı gat gari rakıyı amına goyen vallabillla şu bardaak kimin dur bi bak dur bi maldan alaemeyon allen bihh allen zopeey(i) çıkar len beeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiği ırmızan burakı sening mi boynu bende boynu eaağğğmm oğlum neidiyon sen erol taş igbi allah canıngı almasın bidakka bide oyannı deyil bırak sen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğ len lall belanı galdırsın bi dur lenbidur len lum vallah nası bişmiş len bizim olan len hav hav eyik eviyk sus len sus önce bi ağan yicek len bi sus vercem olum dur siz bağırdıkça o da bağırıyo beni bakıyo o allaaaaah allaaaah anu ne vurun le sen damn rednecks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RMvYS2pYtNw yanlış ülkede doğduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 çocuk la bunlar. özendiğin şey bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 15 yaş doğum günü partisi bir de o. 20 de public grup sekse girecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Herkesin keşfettiği yerleri keşfetmenin onemi yoktur. Konfiçyüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=RMvYS2pYtNw yanlış ülkede doğduk sorun onlarda değil bizim gençlerimizde. biz bunların yaşındayken kızın birine gidip "merhaba" dediğin zaman " ne bakıyosun aptal şapşal pislik git burdan lanet olası pis zenci" falan derlerdi. ha sonradan öğrenirdin ki kendi kız arkadaşlarına "ohaa yaa bana merhaba dedi çok tatlı :///" diyolarmış. bunların anaları kızlarına "kızım beğendiğin çocuğa öküz gibi davranıcaksın" falan diyemi öğütlüyolar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/05/GIF-Gorilla-Attack.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Cilginlar gibi kuzu yiyen adamlar :) Nasil bir vidyodur o yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 vaperon said: shoulder cannon active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar