Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Z.T.K. Final : Eskişehir - Galatasaray l 07.05.14 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskişehir şimdi avrupa ligine playoff'tan mı katılıyor?
geçen saints maçına gidememiştim, çok içimde kalmıştı deplasman. bu sefer kötü bi yer çıkmasın da gidiyim

bu arada iskoçlardan bir grup eskişehirde barlar sokağında olcak maç izlemeye, bir grup da konyaya gitcekmiş. eteklerle gitmezler umarım
Mesaj tarihi:
galatasaray alır sorada bi güzel sevinir. ama geçen senelerde fenerbahçe kupayı aldığında söylediği yayla kupası vb lafları heeep unutur. artık türkiye kupası en büyük kupa olmuştur.

3 0 galatasaray
Mesaj tarihi:
müzede çok var bu kupadan 1 tane daha olsun.ben sırf mancini gönderilmesin diye kazanmamızı istiyorum yoksa miki maus kupasını ne yapıcaz.oyunculara maç başı verdiğimiz paralar kupadan daha değerlidir zaten
Mesaj tarihi:
Son lig maçında 0-2'den 3-2 galip gelmek moral olarak biraz toplamıştır diye düşünüyorum. En azından bir kupa ve ikincilik alıp seneyi bu şekilde kapatmak lazım. Kupa ismi ne olursa olsun eğer o turnuvaya giriyorsan kazanmak için oynarsın. Yayla kupası vs. düşüncesine katılmıyorum ki fenerlilerin de kupayı geçen sene almadan önce neler söyledikleri malum.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

galatasaray alır sorada bi güzel sevinir. ama geçen senelerde fenerbahçe kupayı aldığında söylediği yayla kupası vb lafları heeep unutur. artık türkiye kupası en büyük kupa olmuştur.

3 0 galatasaray

şimdi bu kupa önemli mi önemsiz mi
Mesaj tarihi:
Liebe said:

manciniyi aldığın o mini maus kupasıyla tutabileceğine göre çok da büyük bi hoca değil galiba kendisi

mancini yi miki maus kupası tutmayacak mal taraftarımızın tepkisi tutacak.
Mesaj tarihi:
Dün yapılan ortak basın toplantısını izledim.

Ertuğrul yargılamak için orada olacak havası verdi. Çok uzun senelerdir kupa alamamış Eskişehir. Sağlam asılacaklar.
Mesaj tarihi:
Eskişehir'in Galatasaray kadar taraftarı olabilir tribünde, sağlam da asılacaklardır fakat ligin en kötü hücum takımı oldukları gerçeğini değiştirmez bu. Veysel-Balta yerine Sabri ve Chedjou sahada olmalı bugün. Sneijder jeneriklik atar, Burak'ın götüne çarpar 2-0
  • Yeni Oluştur...