fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Yer: Konya Atatürk Stadı Kanal: ATV veya A haber Saat: 20.00 Hakem: Hüseyin Göçek
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 eses 2 maçtır oynamıyor, bu akşam oynasınlar bi zahmet
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 eskişehir şimdi avrupa ligine playoff'tan mı katılıyor? geçen saints maçına gidememiştim, çok içimde kalmıştı deplasman. bu sefer kötü bi yer çıkmasın da gidiyim bu arada iskoçlardan bir grup eskişehirde barlar sokağında olcak maç izlemeye, bir grup da konyaya gitcekmiş. eteklerle gitmezler umarım
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Final maçlarını Galatasaray affetmez.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Yan kupa canavarı mancini affetmez Gs farka gider
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 galatasaray alır sorada bi güzel sevinir. ama geçen senelerde fenerbahçe kupayı aldığında söylediği yayla kupası vb lafları heeep unutur. artık türkiye kupası en büyük kupa olmuştur. 3 0 galatasaray
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 müzede çok var bu kupadan 1 tane daha olsun.ben sırf mancini gönderilmesin diye kazanmamızı istiyorum yoksa miki maus kupasını ne yapıcaz.oyunculara maç başı verdiğimiz paralar kupadan daha değerlidir zaten
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 manciniyi aldığın o mini maus kupasıyla tutabileceğine göre çok da büyük bi hoca değil galiba kendisi
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bizim sezon boktan gitmese eses alsın derdim ama bi kupa alalım bari sdfds.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Son lig maçında 0-2'den 3-2 galip gelmek moral olarak biraz toplamıştır diye düşünüyorum. En azından bir kupa ve ikincilik alıp seneyi bu şekilde kapatmak lazım. Kupa ismi ne olursa olsun eğer o turnuvaya giriyorsan kazanmak için oynarsın. Yayla kupası vs. düşüncesine katılmıyorum ki fenerlilerin de kupayı geçen sene almadan önce neler söyledikleri malum.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 mokoko said: galatasaray alır sorada bi güzel sevinir. ama geçen senelerde fenerbahçe kupayı aldığında söylediği yayla kupası vb lafları heeep unutur. artık türkiye kupası en büyük kupa olmuştur. 3 0 galatasaray şimdi bu kupa önemli mi önemsiz mi
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Liebe said: manciniyi aldığın o mini maus kupasıyla tutabileceğine göre çok da büyük bi hoca değil galiba kendisi mancini yi miki maus kupası tutmayacak mal taraftarımızın tepkisi tutacak.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Esnaf said: oyunculara maç başı verdiğimiz paralar kupadan daha değerlidir zaten o kupa diye verdikleri şeyi tahtakale'de kalaycılardan 30 liraya alıyorsun.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Dün yapılan ortak basın toplantısını izledim. Ertuğrul yargılamak için orada olacak havası verdi. Çok uzun senelerdir kupa alamamış Eskişehir. Sağlam asılacaklar.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Eskişehir'in Galatasaray kadar taraftarı olabilir tribünde, sağlam da asılacaklardır fakat ligin en kötü hücum takımı oldukları gerçeğini değiştirmez bu. Veysel-Balta yerine Sabri ve Chedjou sahada olmalı bugün. Sneijder jeneriklik atar, Burak'ın götüne çarpar 2-0
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GPXl15aRAcA&app=desktop
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=d08YSISK2-Y&app=desktop
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mithat Körler'e şarkı yaptıran bir takımın avrupa liginden süresiz men edilmesi lazım. adamın Milli Takım için yaptığı tüm şarkılar berbat..
unity Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Kupayi aliriz da kupa kizi olmayinca zevki yok.
Öne çıkan mesajlar