axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Biriktirip yastık falan yaparsınız bi işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bizim çamuru taramayı akıl edemedik küçükken ama allahtan çabuk alıştı taranmaya. taranırken tarakla oynamak istemesi dışında bi sorunumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Patice said: Bu nedir arkadaş! http://www.examiner.com/images/blog/EXID18841/images/Furminator_2.jpg ha gayret 2. bi kedi çıkıcak ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 asdasdasdasdasdasdasdasd benim kedileri taramıyorum valla ama 3-4 günde yerde tüyler belirmeye başlıyor ne yazık ki haftada 1 temizlikci gelmesi gerek 2 kedi için asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Saeros said: Patice said: Bu nedir arkadaş! http://www.examiner.com/images/blog/EXID18841/images/Furminator_2.jpg ha gayret 2. bi kedi çıkıcak ordan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ya kedileri bilmiyorum da benim golden retrieverı tararken hayvanın tüylerini yoluyordu fırça. benim saftirik de şikayetçi değil tabi taranmaktan, habire tüy çıkıyordu taraktan. yani yolunuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 oha çok tatlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 kedi ic parazit asisi ilk defa yeni olduysa, kuru mama yeni yemeye basladiysa ve yavru ise ilk 2-6 hafta hem koku hem de ishal cekebilirsiniz bir parca. ishal olayi yuzunden elde bez kicini silmeye pesinden kosturtabilir. acaip gaz sorunu da oluyor o donemde. sonra bir daha olmuyor. benimkisi sokaktan ilk aldigim bir ay koku bombasi gibi dolasiyordu. kucakta severken bile arada patlatiyordu, anlatamam o kokuyu. bir sure sonra duzeliyor ve bir daha sindirim sorunu olmaz ise hic yasanmiyor. ancak iyi kalite veteriner tipi bir mamaya karar verin ve pek degistirmeyin. her mamanin alisma sureci var. bir de duyarli burun olayi da var. ornegin ben kokuyu hemen aliyorum, ne zaman kaba gitti tik diye taa alt kattan anliyorum, hanim, misafir vs bazen dibinden bile almiyor. baslarda kedinin pesindne elinizde camasir suyu kosarsiniz, sonra sallaaaa gitsin moduna girilince kafa rahat eder :) trip atinca iseme sorunu istemiyorsaniz erkek degil disi kedi tercih edeceksiniz. disilerin isaretleme ya da kizinca iseme huylari yok. dolayisi ile koku cok daha az. ben de evin bazi bolumlerine sokmuyorum. mutfak, yatak odasi, camasir odasi ve misafir salonu yasak. ancak ev 300 metrekare oldugundan kalan yetiyor kendisine. kapida bagirsa da iceri almayin, bir sure sonra yalnzi yatmaya alisir. tuy icin taramak tek cozum. benim gibi zamaninda alistirmadiysaniz basiniza sonra dert oluyor. bir de yilda iki kere tam tuy degistirme donemi var. o iki donemde ne yapsaniz farketmez. butun evi kaplayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Suark said: giriş holdeydi koku biraz ordan yayıldı sonra arka odayı boşalttık, bomboş oda şu anda yemek kabı ve kaka şeysi orda. bir tavsiye daha, yemek ve suyu kum kabi ile ayni yere koymayin. sorun cikartir ileride. gunde iki kez kum temizligi ilk donemler siddetle oneririm. sabah ve aksam. alisma surecinden sonra gunde 1 e dusurun. ancak sakin 2 gunde bir yapmayin. titiz bir kedi ise dert cikarir gene. surekli kumu eseler, eski pisligi aciga cikarir. kum olarak everclean in extra koku bastiranini oneririm. ayrica tepeden filtreli buyuk kapali kum kabi alin.(kedi icinde donebilmeli) ayrica kum derinligi cok onemli, sig olursa cok kazar, gomerken sorun cikar, gomdugunu geri kazar, koku yayilir. kumu arttirmak disariya tasidigi kumu arttirir ancak kokuyu azaltacaktir. elinizi korkak alistirmayin. kucuk kapta 1 kutu, buyuk kapta 2 kutu kumu cekinmeden bocalayin. cunku eselemeyi birakacak yeterince derin oldugunu hissettiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Argoel said: royal canin + kapalı tuvalet o linkteki kap biraz ufak ama. 8-9 ayliktan sonra kullanmasi zor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Çok uslu kedi aslında. Yemek yiyoruz dönüp masada ne mevzu dönüyor bakmıyor bile. Ama tüyler havada uçuşuyor şuanda.. Muhtemeln yediğimiz içtiğimizin içerisinde de tüyler var. Fırça sorunu çözer inşallah. Kadıköy tarafına gideceğiz gün içerisinde nereden alabiliriz kedi fırçası? ( petshop dışında ) Bi de kendi zımbırtılarımız için fırça alalım diye düşündük.. Öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 canım çekti bende bi tarim bizim cılızı fassf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 namessar saol bu arada da kediyi zaten 1 yaşındayken falan bulduk. tüy sorununu halletmeye çalışıok. dün tarayalım dedim, baya isyan etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Suark said: Çok uslu kedi aslında. Yemek yiyoruz dönüp masada ne mevzu dönüyor bakmıyor bile. Ama tüyler havada uçuşuyor şuanda.. Muhtemeln yediğimiz içtiğimizin içerisinde de tüyler var. Fırça sorunu çözer inşallah. Kadıköy tarafına gideceğiz gün içerisinde nereden alabiliriz kedi fırçası? ( petshop dışında ) Bi de kendi zımbırtılarımız için fırça alalım diye düşündük.. Öneriler? Kıyafetten tüy çıkartmak için soruyorsanız ruloları var scotch bride'ın falan. Onlar en iyi çözümünüz. Bir de söylenmiş gerçi de mevsimsel olarak çok tüy döktükleri dönemler var, o dönemde ne yaparsanız yapın şansınız yok. Yalnız aşısını vs. yaptırın ki yuttuğunuz tüyler kist yapmasın ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Tchibo'da evcil hayvan temasının olduğu zaman eldiven satılır. Rula falan hikaye. Bu eldiven efsanevidir. Hep aynı yöne tararsın elbiseni, tertemiz yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Saeros said: Patice said: Bu nedir arkadaş! http://www.examiner.com/images/blog/EXID18841/images/Furminator_2.jpg ha gayret 2. bi kedi çıkıcak ordan furminatorlerin cakmasindan aldim bir tane. o bile mucize bir sey. gercegini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Patice said: Bu nedir arkadaş! http://www.examiner.com/images/blog/EXID18841/images/Furminator_2.jpg Ya bide bizim kediye bazı odalara girmesini kısıtladık. (Yatakodası, Çamaşır odası vb) Kedicikk dün gece sabaha kadar kapının önünde içli içli miyavladı sanırım :(( Kıyamıyorum ama ıslak çamaşırların olduğu odaya girip napıcaksa.. Bu arada saksıda fesleğen yemiyorlardır umarım, koca bir fesleğenle başbaşaydı bütün gün.. bok var çünkü illa bölgeye dahil edicek o odayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 benimkisi kapali kapilar arkasini merak etmiyor. o konularda super bir hayvandir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 midesi kotuyse yesillikleri yiyebilir bu arada. kusmak icin kullaniyorlar onlari. zevk icin yemez. son 1 yildir bir kere falan kusmustur benimkisi. oyle her gun olan boir sey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Başka konu açmıyım sırf kedi tuvaleti için dedim. Eskiden kıytırık kedi tuvaletlerinden vardı da, düzgün bir şey alayım şimdi diyorum. Kapalı tuvalet mi alsam bilemedim, günlük temizleyince kokmuyor zaten ama kum dışarı çıkıyor malum. Bir de tek tek kürekle uğraşması bayağı bayık sdf. Bir kaç alternatif kestirdim gözüme; bir tanesi elekli, üstü açık: http://www.petburada.com/U3783,160,stefanplast-furba-elekli-kedi-tuvaleti-kedi-tuvaleti-ringli.htm Diğeri de filtreli, kapalı: http://www.petburada.com/U3697,158,imac-easy-cat-imac-filtreli-kapili-kedi-tuvalet-kabi-beyaz-yesil-38x40x50-kedi-tuvaleti-filitreli.htm Bilemedim nasıl bir şey alsam. Varsa şu süper dediğiniz onu alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kapali ve ustten filtre havalandirmali olani oneririm. yalniz kapali olanlari gunluk temizlemek zorundasiniz. kumu da en gec 4 haftada atacaksiniz ve kabi tumden dogal parfumsuz sabunla yikayacaksiniz. yoksa bir sure sonra icine girmez. ayrica on kapagi acip kapatmayi ogretmeniz gerekebilir, yani bir sure on kapaksiz kullanmak zorunda kalabilirsiniz. kum tasimasini engellemek icin de bir tane durdugu banyonun cikisina alti kaymaz kolay supurebileceginiz uyduruk bir hali (hasir gibi bir sey olursa tirmalamak icin cezbedeceginden ve kedi bir sure uzerinde takilacagindan daha cok kumu ona birakir ve iceri tasimaz), bir tane de kum toplayici serebileceginiz o materyallerden kum kabi altina oneririm. gunluk temizlik sirasinda ikisi de silkelenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ben üstü açık elekli olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Günlük temizlik ile koku sıkıntısı olmuyor. Kumu da 3-4 hafta da bir temizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar