barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 gerge, işe aldığınız, bu bilgiyi veren avukat orjinal mi? korsan çıkmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 10 sene önce bilgisayar sertifikası 7 sene önce ehliyet aldım bu dedikodular yüzünden Doğum 6 aya iniyormuş evlenmek için acele edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ahahahaha adam yazıp bırakmış. Bir kesinlik kazandırsaydın abi. Para elde bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 İlkokullar son şansınız lise diplamsı isteyecekler diye diye çok ekmek yedi sürücü kursları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bir telefona düşen sms'ler bir GERGE. Şu son zamanlarda sözde avukatlık bürolarından yapılan kredi kartı aidatlarının geri ödenmesiyle ilgili aramalarla bağlantın var mı GERGE ? kim bilir kaç üye GERGE'nin VPN, Hulu, Netflix ve Itunes tuzağına düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Simdi benim bildigim gerge ogrenci. Bu adam buroya avukat Ldik diyorsa demek ki babasinin burosu. Demek ki gerge zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Aferin sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Kanuna baktım bu arada, trafik kanununda aday sürücü maddesi var, geçmiş meclisten. Ek 17. madde hatta. Yönetmelikle belirlenecekmiş, bu yönetmelik de hazırlanmış işte, Resmi Gazate'de yayınlanmayı bekliyormuş kontroldeymiş. Yeni ehliyetlerin verilmeye başlanmasıyle birlikte bu sistem de geçerli olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 mış, miş, muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Ben marttaki sınava girdim ama ehliyeti alamadım daha fakirlikten.Martta geçtiğimden yırtıyor muyum yoksa stajyerlik geldikten sonra alırsam bana da stajyer ehliyet mi verirler dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Abi asıl olay sınavdan sonra aldığımız sertifika imiş, ehliyet de onu gösterir küçük belge işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 GERGE said: Kanuna baktım bu arada, trafik kanununda aday sürücü maddesi var, geçmiş meclisten. Ek 17. madde hatta. Yönetmelikle belirlenecekmiş, bu yönetmelik de hazırlanmış işte, Resmi Gazate'de yayınlanmayı bekliyormuş kontroldeymiş. Yeni ehliyetlerin verilmeye başlanmasıyle birlikte bu sistem de geçerli olacakmış. yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 said: Yaş oldu 29 hala heves edip almadım ehliyet. Kızıma geçen sene ehliyet al dedim. gitti aldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Liebe said: Abi asıl olay sınavdan sonra aldığımız sertifika imiş, ehliyet de onu gösterir küçük belge işte ben 1 ay o belge ile gezinmiştim aisdflsad arka koltukta klasör içerisinde duruyordu polis molis çevirse adama tapu seneti gibi ehliyet verecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 aquila said: gerge ehliyet kursu isine girdi galiba. onumuzdeki gunlerde neden en iyi ehliyet kursu oldugunu anlatan bir konuyla karsimiza cikabilir. asdhgdjfzhfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 hgfdhghdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 başyapıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bu dedigim kanun cikti, Resmi Gazete'de de yayinlandi. Aha burada: http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/04/20150417-3.htm Soyle diyor ilgili madde, okuyun detaylarini, ben aldim ehliyeti, ilgilenmiyorum artik. “Aday sürücülük Ek Madde 3 ‒ Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren ilk defa sürücü belgesi alanlar ile herhangi bir sebeple sürücü belgesi iptal edilmiş olup da yeniden sürücü belgesi alanlar, belgenin alındığı tarihten itibaren iki yıl süreyle aday sürücü olarak kabul edilir. Aday sürücülük süresi içerisinde 2918 sayılı Kanunun; a) 47 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinin üç kez ihlal edilmesi, b) 48 inci veya 118 inci maddelerine istinaden sürücü belgelerinin geri alınması, c) 51 inci maddesinin üç kez ihlal edilmesi, ç) 53 üncü maddesinin ikinci fıkrasının üç kez ihlal edilmesi, d) 74 üncü maddesinin üç kez ihlal edilmesi, e) Koruyucu tertibatın kullanılması ile ilgili 78 inci maddesinin üç kez ihlal edilmesi hallerinden herhangi birinin gerçekleşmesi veya araç cinsine bakılmaksızın 0,20 promilin üzerinde alkollü olarak araç kullanıldığının tespit edilmesi veya toplam 75 ceza puanının aşılması durumunda sürücü belgesi trafik görevlilerince iptal edilir. Belgesi iptal edilenlerin tekrar sürücü belgesi alabilmeleri için; sürücü kurslarına devam etmeleri ve yapılan sınavlarda başarılı olarak motorlu taşıt sürücüsü sertifikası almaları gerekir. Bu kişilerin sürücü kurslarında eğitime başlayabilmeleri için tabi tutulacakları psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri uzmanı muayenesi sonucunda sürücülüğe engel hali bulunmadığını gösterir belgenin sürücü kursuna ibrazı ve varsa iptal nedenlerinde yer alan geri alma süreleri kadar zamanın geçmiş olması zorunludur.” 1/1/2016 tarihinde yururluge giriyor bazi maddeler, bu da onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 iyi kapak oldu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Kaç senedir üşeniyordum, bu çıkacak diye başladım da yasaya takılacakmıyım kurtulabilecekmiyim emin değilim. Edinilmiş hak hedehödösü kapsamında kurtulmak için yazılı sınavı geçmek yeterli filan diye bir söylenti vardı, doğru mu, yoksa ehliyeti almak mı gerekli ille de? Kasım ayındaki direksiyon sınavını geçemezsem patlıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Ehliyeti almadan edindigin hak yok. Tum sinavlari gecip Emniyet'te ehliyeti cikarman gerek 2015 bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konunun adini duzgun hale getirip buraya attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 kac yasina gelmis hala ehliyet almamissiniz, 2 sene daha kullanmayin, neyin tatavasi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Otomobil Ehliyetim var , motor için başvurmak istiyordum (artık a-b-c neye dönüyorsa ehliyetin) ama bizi etkilemiyormuş bu olay. Ehliyeti olmayanlar için sadece o yüzden erteledim motor başvurusunu. Şuan acayip geçiriyorlar full oldukları için yılbaşından sonra ucuzlar kurslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar