µh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 mempho taklidi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 life per hit'i mi yoksa life per second'ı mı rollesem crite? bilemedim. ideas? http://i.imgur.com/BgCch4u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 lps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 APS dediğin şey aşağı yukarı 1.8 falan olduğu için, senin hpye combat dışında ihtiyacın olmadığı için, bazı skiller 2-3 kez vurduğu için life per hit bence çok daha mantıklı ama kesin de konuşmayayım classa göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 asdasd4441 said: deadwoll said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372 Mal bu, neck + wep'i fire dmg.li bulabilirsem değiştireceğim ama solo t6'ya çıkmak için başka ne yapmak lazım hiç bir fikrim yok. 2x unity taksam muhtemelen bayağı iyi olacak da iyi rolllü unity bulmayı geçtim, unity düşmüyor sdf Bir yandan da 2x vyr, 3x tal rasha, 2x aughild'li bir gear planım var ama 3. tal rasha'yı bekliyorum. Set'lerin statları da fena değil ama cindercoat ve magefistten gelen elemental dmg.lar gidecek. Yine düşecek dps... Abi o ne saçma bi andariel hiç takma daha iyi elemental damage vermeyen andariel mi olurmuş :D En son 2.5m falan oldu roll'ü hala fire dmg gelmedi :( 3-4k falan shard harcadım head'e ayrıca; 10 tane falan storm crow düştü herhalde ama bu düşen tek andariel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 arkadaşlar şimdi size bir sorum olacak. bende shard of hate var. yeni düştü daha taze. ben de fire giderken otu boku bozdum ona göre gidiyorum da build ne olmalı? cold gidiordm mirror ball var diye, magic missile ve meteor. %93-95 de procluyorum hep ama nereye baksam cold proc u en kötüsü diyor heryerde. sorum su ki buildi ne yapsam? tavsiyeniz? http://eu.battle.net/d3/en/profile/KaraDavut-2747/hero/10450027 aha buda linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bleda-2244/hero/6867272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 profile son buff ile birlikte bu halde getirdim. build önerisi olan var mı ? buff lı dps 1.158k oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 vyr set veya tal rasha set parçaları düşmüyor :((( http://eu.battle.net/d3/en/profile/bemagic-1868/hero/41042089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lauranas said: profile son buff ile birlikte bu halde getirdim. build önerisi olan var mı ? buff lı dps 1.158k oluyor. Çok fazla çöp legendary kullanıyorsun. Kullandığın legendarylerin kendine has bir özelliği olmalı ki kullandığına değsin. mesela boj anglers yerine, int vita all ress bir blackthorne bot bulursan onu kullan, blackthorne'un dördüncü set bonusu hakikaten güzel bir şey. boynundaki amuletle birlikte frozenlı elitler dışındaki bütün elite affixlerine karşı elini rahatlatırsın, bir de illusionist pasifiyle birlikte mirror image duplicates rune'si kullanırsan çok thougness olmasa da ölmezsin kolay kolay ölmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 TheRiverBelow said: life per hit'i mi yoksa life per second'ı mı rollesem crite? bilemedim. ideas? http://i.imgur.com/BgCch4u.jpg LPS iyi gider diğerinden de bunu bountyden mi düşürdün? Ben de bounty yapıyorum misal ama çıkmıyor ilallaha yakınım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Disintegrate'i çok seviyorum, düzgün disintegrateli bir build önerebilir misiniz? Daha dün 70 oldu wizardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Muratti-2853/hero/4752952 Benim buildi kullanabilirsin tavsiye ederim. Offhandinin critical hitlerde mana doldurma özelliği varsa fazla crit şansın yükseldikçe mana problemi çekmezsin. Astral presence yerine defansif olarak temporal flux veya galvanizing ward kullanabilirsin. Disintegrate kullananların bir kısmı arcane dynamo pasifini seçip 5 kere signature spell kullandıktan sonra disintegrate kullanarak elitlerde yüksek dps avantajı elde ediyorlar ama bir kere durunca tekrar 5 kere signature spell kullanmak oyundaki ivmeyi bozuyor diye tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 GÜzel duruyor, teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 %80 arcane dmg+%45 elite dmg var. Ama yinede t5 akıcı değil t6 ise aşırı zaman kaybı. Aug+vyr+ talrasha set bonuslarını full alıyorum ama t6 olmuyor daha ne yapılabilir. Passivlere aldanmayın grup içinde öyle gittim elemental exposuerden maks faydalanmak ve partyi çoşturmak için. Single farklı oluyor. İce armorda kullanmıyorum ama işte exposure bonusu için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Law, wandın çok zayıf, secondary olarak güzel bir legendary affixi bulunmayan bir wand kullanacaksan en aşşağı 2300-2400 dpsi olacak. Tal rashayı ben de full alıyorum ama hiç memnun değilim, born ya da captain crimsondan biri hatta mümkünse ikisi güzel oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 O wandda %16 arcane dmgde var ama, 2300-2400 lü wand bulsam bile (%arcane dmgı olmayan) çok büyük bir dmg farkı yaratmayacak. Yani beni t5 de t6 da çoşturacak kadar. http://www.diabloprogress.com/hero/meccem-2522/Kavas/37908528 buda diabloprogress sayfası. Fire setim ilede bu dmg a sahibim ama bu arcane torrent buildi daha rahat ve daha hayatta kalmamı sağlıyor. Bir wand of woh düşerse tamamlanmış fire setim ile daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Woh build zaten "okadar" iyi değil abartıyor millet arcane hoştur hemde t6 clearı daha rahat gearın gayet güzel witching yerine harrington switch ederdim ben bide bazı parçaların daha iyi statlıları lazım toughness için pant felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bakayım bir o dediğin belte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 şuan wizardın hiçbir şeyi "okadar" iyi degil malesef. Wizardın şuan 2 3 speci var adam akıllı elle tutulur, onların da hiç birisi malesef karın doyurmuyor. Partide herkes endgame e ulaştıgında, monk wd ikilisi herşeye tek atıyor biz de izleyip alkış tutuyoruz, yıldızları falan kovalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Arcane deli gibi iş yapıyor. Herkes ZOMG CINDERCOAT MAGEFIST %150 FIRE ULTRAMEGAFAG COMBO yapmaya çalıştığı için tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://www.diabloprogress.com/hero/meccem-2522/Kavas/37908528 Shard of hate varmış bende onu takdım, wanddan %16 arcane dmg kaybettim ama %8 elit dm var üstünde ve genel dps i wanddan daha iyi olduğu için elit elemntal dmg arrtı. Üstümde şu frozen armor aktif ve signature spell de electrocute var, hem procları çalışıyor shard o hate in hemde elemental exposure %20 bonusu sağlıyorum. T5 şimdi daha iyi oldu yapılıyor. Ama t6 yine sanmıyorum, 6m thougneism var ama amuletden gelen extra dmg ve shard of hateden gelen proclar ile elemanların dibi girip çatır çatır alıyorum ama elitlerde yine vurkaç ile 20 -25 saniyede iniyorlar, archonun cd gelmişse zaten sorun değil. Bu arada WD ler akıyor t5 grupda adam girdi önden yardırıyor gidiyor biz arkadan 3 kişi lootları alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Tori said: Arcane deli gibi iş yapıyor. Herkes ZOMG CINDERCOAT MAGEFIST %150 FIRE ULTRAMEGAFAG COMBO yapmaya çalıştığı için tabi :p Şuan wizardın ne arcane ne fire speci grupta wd'ye verdigin %15 20 elemental exposure kadar dahi vurmuyor malesef. Rift overall dpslerimiz 600m ve 140m oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Bence Wizard tam bir ortayol classı, herşeyden biraz yapıyor, hiçbir şeyi tam yapamıyor. Endüstri mühendisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 explosive blastın wandı düşmedi, full vyr-cdr end game setle de 15 dakkada falan t6 dönebiliyorum anca canımı sıktı baya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar