AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 biz projeye başladık yarın da devamını yazarız diyip, 2 kişinin 6 sayfa yazı yazdığı şeyin altına 1 satır copy paste ypamak... başladıkları şey buymuş, umarım yarına kadar bitirmezler, tek dileğim bu. sunumun ortasında "kimse birşey yapmadı hocam ben yaptığım kadarını sunuyorum diyip bitiririm". sıyırtacam artık arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ne güzel hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 AtlaraFisildayan said: sıyırtacam artık Ne boktan şey şu "emek veren-proje-emek vermeyen" üçlüsü. Sizinkinin sonu nasıl bitecek diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mart maaşımı bugün de alamadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 lanet olasi patronlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 35 dakika telefon konuşması yaptım kulağım yandı biraz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 O yanan kulağın değil beynin. Bugün yere eğildim ve kalktığımda belim tutmuyordu. Hala da tutmuyor. Fıtığım nüksetti herhalde. Ağır bişey de kaldırmadım ya, hatta hiç birşey kaldırmadım. Yürüyemiyorum lan, topallıyorum. Yarın nasıl gidicem işe ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sevgili günlük, bugün secretcv bana "size uygun iş ilanları" altında "silahlı banka güvenlik görevlisi" pozisyonunu göndermiş. bir an elim gitmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 seagleıma selam olsun benimde belim gitti gidiyor . org birde yeni kursa başladım elim kalem tuttu garipsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 selam günlük hayatımı şeyedeyim sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 günlük bak yarın iş görüşmesine gidiyorum. 400km yol yaptım geldim, adamın asabını bozma. beni geçindirecek maaş da istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 satış departmanıma komiklikli iş esprileri yollucam ya kadroya alırlar yada kovarlar görecez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 günlük iyiyim ben ya. bazen böyle şeylere denk geliyorum, şikayet ettiğim saçmalıklar tokat gibi yüzüme çarpılıyor. iyi de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Gluskap said: AtlaraFisildayan said: sıyırtacam artık Ne boktan şey şu "emek veren-proje-emek vermeyen" üçlüsü. Sizinkinin sonu nasıl bitecek diye merak ediyorum. hacı işin en kötüsü, en kötüsü ne biliyor musun? hoca demişki team memberlar birbirini puanlıyacak. yani hem birşey yapma hem de git diğerlerine düşük verebilme şansın olsun. gidip konuşucam hocayla, onlar ne hakla beni puanlayabiliyorlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sabahleyin göz doktoruna gidicem. mutlu gibiyim kurtuldum lanet olası superman gözlüklerinden. okul dışında hayat güzel gidiyor şimdilik. neyse ya çok yazmasın, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 gece vardiyasi. uykum geldi lahn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çarşamba yeni bir dönem. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 dünden beri alçakgönüllü kalmak için baya uğraşıyorum bari burda rahatlayayım biraz sevgili günlük dün koydum geçirdim, özgüven tavan yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 AtlaraFisildayan said: hoca demişki team memberlar birbirini puanlıyacak... Dediğiniz gibi puan sıkıntı. Bizde yok ama arkadaşımın (aynı derdi çekiyor bizim gibi) hocası, aranızda problem olursa diye proje kağıtlarından birinin arkasına (herkese özel oluyormuş) ne yaşadıysanız yazın demiş. O tarz bir şey iyi olabilir sizin durum için de. Ancak benimki tam umutsuz vaka. Haftaya proje teslim ediliyor, bu kişi kılını kıpırdatmamış daha. Daha fazla yazmayayım gg olabilir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 sisteme lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hazır yeni bir hayata başlıyorum. izmir'e mi taşınsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 aga izmir on numara ama istanbulda bir baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 off ne uzun bi gün lan geçmek bilmedi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Seele said: aga izmir on numara ama istanbulda bir baska. istanbulu düzgün yaşayacak kadar kazanmıyorum bilader. bu durumda ekonomik olarak izmir pwnz. e deniz de var. daha ne. çeşme de yakın hem. gideyim lan ben napıyorum burada. ohoooo. dur dur valizleri alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 günlük bazen böyle şeyler scam mi diye çok merak ediyorum, deneyesim geliyor. İÇERDE ÇIPLAK KADINLAR YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar