Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 şşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 snickers yedim harbi iyi geldi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 pascalnouman said: snickers yedim harbi iyi geldi la Tükenen enerjini yerine getirmiştir. 2. tur gogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Dün Eskişehir plakalı bi Tesla S gördüm günlük, yanımdan baya hızlı geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 karar veremiyom günlük bu ay istanbulamı gideyim, cundada sahile mi bakıyım çadır atıp, yoksa homeless mode boş şişemi toplıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Saatte Nacar, karida Macar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Tek sen hatırladın. (Buralara kalpler gelecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Ben teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 hafta bitti ve 3 sayfa rapor yazmaya üşendim lan bütün işim de o = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 3 ayrı 3 proje , 3 tane de sunum ve yine kimseden doğru düzgün bir girişim yok. gerçekten bıktım. her gün milleti pofpofluyorum.. hadi arkadaşlar şurayı yapalım, hadi bir başlayalım, şöyle yapalım... görüşme ayarlıyorum firmayla bizim paşazadeler diyorki ; "benim erasmus toplantım var ben gelemem ". iyi , söyleyim adamlara başka zaman ayarlasın sana. bunaldım bu dönem, gerçekten bunaldım. bir an önce bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 yine çok verimli ve keyifli bir gün teşekkürler herşeye ve herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 cevap versinler günlük. ta cehennemin dibine gidicem görüşme için. çalışma vizesi alabiliyor muyum alamıyor muyum? hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Esh said: Saatte Nacar, karida Macar.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 şu an cumhurbaşkanıyla aynı binadayım. akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 zenginlik mutluluk getirmiyor bugün bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 dokunuyorsa icme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 imamizer said: şu an cumhurbaşkanıyla aynı binadayım. akıllı olun. bi öpücük versene ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bana çalınan yıllarımı geri verseler, 2001 ve 1991'i iade ederim mesela. Hepiniz için vardır böyle seneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 imamizer said: şu an cumhurbaşkanıyla aynı binadayım. akıllı olun. insan gerçekten hayret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Seele said: imamizer said: şu an cumhurbaşkanıyla aynı binadayım. akıllı olun. bi öpücük versene ona :D denedimde o kadar yaklaşamadım :/ http://i.imgur.com/w63ENig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 No Fap May yapıyorum. 1 ay sonra sonuçları paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ilk defa tarot baktırdım lan asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 barbu said: No Fap May yapıyorum. 1 ay sonra sonuçları paylaşırım. paylaşmazsan daha iyi abi kendine sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 barbu said: No Fap May yapıyorum. 1 ay sonra sonuçları paylaşırım. brezırs hesabı istersen bi pm kadar uzağım *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 moriarty said: barbu said: No Fap May yapıyorum. 1 ay sonra sonuçları paylaşırım. paylaşmazsan daha iyi abi kendine sakla neden abi ya :( @ponti: kararlıyım. geri dönmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar