Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mortis said: peki bu antiperspirant olayı çok zararlı değil mi ya ben çok korkuorum bu olaydna,i koltuk altına sürüyorsun, tamamen terlemeni engelliyor hehe her sabah duş alıyorsan direk KAYA TUZU kullan duştan sonra sür ne koku ne ter üstüne tamamen doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ateşte kızdırılmış at nalı bassın koltuk altına. sağlıklı, doğal, kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Wolf olani aldim oldspice Kezzap sürün direk koltuk alti fln kalmaz. Bir de niye koltuk alti diyoz lan hic aklima gelmemisti kol alti niye demiyoz hmmss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kol arasıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sleepingdeath said: scorch said: kokusu tartışılabilir ama efektifliği 10 numara. terleme hissiyatını bitiriyor. efil efil geziosun. kullandıklarım arasında net en iyisi diyebilirim axe falan yalan çok yoğun bir hissiyatı var zaten. Bunun rollon'unun spay olanı çıkmış. Aşırı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mortis said: peki bu antiperspirant olayı çok zararlı değil mi ya ben çok korkuorum bu olaydna,i koltuk altına sürüyorsun, tamamen terlemeni engelliyor hehe kullandığın herşey öyle abi ya eğer doğal olsun diyorsan ter bezini aldırabilirsin asdasd kökten çözüm, koltuk altındaki bezleri alıyorlar, koltuk altından bir daha terlemiyorsun adsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Masakari said: Kol arasıda olabilir. Yok apiş arasina gidiyor o güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bingildak said: Mortis said: peki bu antiperspirant olayı çok zararlı değil mi ya ben çok korkuorum bu olaydna,i koltuk altına sürüyorsun, tamamen terlemeni engelliyor hehe kullandığın herşey öyle abi ya eğer doğal olsun diyorsan ter bezini aldırabilirsin asdasd kökten çözüm, koltuk altındaki bezleri alıyorlar, koltuk altından bir daha terlemiyorsun adsads ee napıyon peki götünden mi terliyon ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 insan sadece koltuk altı ve götten mi terliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Masticore said: sostizm said: http://img.makeup.com.ua/products_pictures/t/tv/tverdyj-dezodorant-old-spice-lagoon-deodorant-stick-78237-20131121161509.jpg Bunu bulabilirsen kaçırma. WHITEWATER. Çok başarılı. Hersey var o yok. Baska hangisini onerirsin ? http://www.bakimstore.com/marka/old-spice Diğerlerini bilmiyorum bana da biri önermişti. ÇOK sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 nivea al geç mavisi su ana kadar kullandıgım en iyi anti perspirant deodorant hepsi aynı kalitede nerdeyse mavilerin kokular farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mortis said: peki bu antiperspirant olayı çok zararlı değil mi ya ben çok korkuorum bu olaydna,i koltuk altına sürüyorsun, tamamen terlemeni engelliyor hehe korkma müdür koltuk altından cıkmayan ter gotunden basında ckıyo yazın zaten problem yok bütün vücüduna sıkarsan o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 nivea for men leke bırakmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 alemin kralı deotak. 1 hafta etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 şu iyi bayağı, iz falan da bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Old Spice (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 neutrino said: şu iyi bayağı, iz falan da bırakmıyor. beyazlarda iz bırakıyo resmen bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 şu da iyi kullanıyorum bayadır http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f85/Dove-Men-Sprey-Deo-Energy-Dry-De_8585_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 neutrino said: şu iyi bayağı, iz falan da bırakmıyor. şunun spreyini kullanıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 barnacle said: neutrino said: şu iyi bayağı, iz falan da bırakmıyor. beyazlarda iz bırakıyo resmen bu ya sprey olanı bırakmıyor da roll-on bırakıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Old spice wolfthorn aldim kalmadi dedi baska bisey al swigger ver dedim kargolamiyor serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ben de şu niveayı deneyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Dworgian said: barnacle said: neutrino said: şu iyi bayağı, iz falan da bırakmıyor. beyazlarda iz bırakıyo resmen bu ya sprey olanı bırakmıyor da roll-on bırakıyor evet. sprey antiperspirant olmaz abi, deodoranttır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sprey deodorant işte be alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sostizm said: http://img.makeup.com.ua/products_pictures/t/tv/tverdyj-dezodorant-old-spice-lagoon-deodorant-stick-78237-20131121161509.jpg Bunu bulabilirsen kaçırma. WHITEWATER. Çok başarılı. o kadar merak ediyorum ki old spice'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar