Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 1. bölümde iyi gibiydi 2. de hadi dedimde 3. bölümde direkt bıraktım sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 3, isigi absorbe ediyor zaten, aktive deaktive olurken simsiyah (de)aktivasyon sirasinda da aldnoah'in isiklari gibi bir sey demisti casuslar, ondan saciliyor physicsbending kasmis olabilirler, zirhin islevini saklamak adina optik kamuflaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Iyi gidiyor bu ama o kadar alismisiz ki okul altindan cikan galaksinin en guclu mechasina binip tum kotuleri doven liselilere, nasil kurtaracak bunlar durumu cikartamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 4 Müzikler iyi ya. Ama o overpower olayını kısmışlar sanırım. İyi de etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 slaine şimdi kesin gider saldırıyı planlayan diğer counta söyler prensesin yaşadığını. cruhteo kendi bölgesine meteor strike attıklarını söylüyor. başka birinin panik yaptığı belli. o değil de bu mc nasıl birşey ya adrenalin salgılamıyor mu lan bu velet. mahouka'da mc'e off nasıl yaptın, awsımsın gibi pohpohlamalar yok ne güzel. millet ölmekle meşgul :P müzikler harbiden çok iyi. sezonun animesi şuan benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Sezonun animesi gibi gidiyor benim icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 emperor da mal çıktı ya o değilde bu mecha fightları çok gözüme batıyor benim cgi'a olan önyargım falan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 her steampunk izlediğinizde valve para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 4-5 bari god emprah'da yılların verdiği bilgelik olur sandık ama o da mal çıktı. mars'ta imperium'un bütün teknolojisini bulmuşlar ama mallık baki kalmış. bölüm aşırı malslıların katafraktlarını mythbusters yöntemleriyle dövecek gibi bizimki. en azından başroldeki çocuk sakin ve kafasını kullanıyor. şu prensesin yardımcısı da tam dayaklık. "KİKEN DESÜ" paso. prenses ölmeyecek sanki o gemileri batırınca, nasıl bir gerizekalılık anlam vermek imkansız. akıllı malslı mı çıkacak mı hiç bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Öyle mechaların zayıflıklarını bulup indirmesi biraz zorlama geldi, ama genel olarak güzel. Mind game açısından düşünmemek lazım gerçi, brute force ile, 1v1 combat ile yenemiyoruz mecburen böyle yenicez tarzında gittiği için o kısmı da başarılı gerçi. Marslılar da teknolojiyi de intle boostlamışlar işte, wis dump stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 delirecem ya abi şu veteran takılan vazıfsız pezevenk her savaş muhabbeti olduğunda gelip bi şeyler diyor gerçekten de sinirlendim. 6. bölüm 6. dk maintenance'a verilmiş bizim veletlerden biri onu konuşyolar sonra bu adam çıkıyo bi yerden ZATEN 15 SENEDİR KİMSE SAVAŞ GÖRMEDİ falan diye konuşmaya başlıyo. ya yeter dramanı s... senin halen konuşuyor. tamam ayı patlattın bi şey yaptın muhtemelen arkadaşlarını öldürdün ama yeter lan. aş a.. k... yeter karakterin derinliği sadece bundan ibaret yani. başka bi olayı da yok içiyor ediyor arada. srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 olm o sondaki kurşunları ıskalama ne kadar dandikti ya çok zorlama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 6 Lt. Marito nun gitgelleri fenalik gecirtti artik. -kardes siz daha bi si*im gormediniz. bu ne ki? -hersey 15 sene onceydi. Siz daha vitamindiniz. -Bi icelim olmuslerimizin canina degsin. *gazimi aldim mech ime gidiyorum artik* > *icerde bi fena oluyorum ben 5dk gozlerimi kisip uzaga bakmaliyim* ruhum yoruldu. Bitch major da humeray in kardesiyim diyip "abimi oldurdun alcak" demesi sosu oldu. seri iq seviyesini koruyamayacaksa drop yakindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 olm bide aldnoah driver diyip durdular paso bu bölüm, bizim prenses dokundursun bi bizim mechalara update etsin driverlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 6 Aynen, aldnoah driver cok ozel bisey. Eski bir uygarliktan yuce imparatorumuz (iq 50) aldi. O kadar ozel ki onun genlerine kodlandi, kan bagiyla geciyor. DOLAYISIYLA HERKESTE VAR. heee la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 6 he ya sanki torrentten çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 kharon +213213 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hOFT2t18SrE asıl ED bu olmalı, diğeri vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Cidden çok zorladılar. İlk defa sıkıldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Lt. Marito dısındaki seyler beni rahatsız etmedi okadar. cok aldnoah dediler bi soraki bolum acıklarlar neymis bu meret diye heralde. elledi aldı dagıttı dısında bisey soylemediler. bi de arkadas surekli mecha patlatıyor dusman ulan 2 tane kaldı ellerinde napıcaklarsa. heralde bi soraki tur su karının mechayı calcaklar diger turlu mumkun degil yani. ha sadece 1 mermi missleseyip sarjoru bos bulsaydı daha sık olurdu son sahne bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 6 çok ezmişsiniz be adamı lol. iyi gene o, eninde sonunda toplar kendini kritik yerde. herkesi kurtarıp ölür. daha zamanı gelmedi. kaptanın öyle bağlantısı çıkması enteresan oldu. bölüm aşırı cat patlatacaklar formülü aynen korunuyor gibi, bu kadını da gelecek bölüm patlatır bizim creed. http://i572.photobucket.com/albums/ss170/CyberpunkRPG_pics/Creed.jpg god emprah kaynağını bol bulunca dağıtmış işte, iyi gene bu beyin gerektirmeyen birşey olduğunu anlamış olduk. elini öpecek kadar eğilebilmek yetiyor rinnegan kaplı cat kullanabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 7 Beklenen oldu sonunda, marslı teknolojisini beleşe kaptılar bi şekilde. Ama Urobutcherdan bu kadar bariz bi klişe beklemezdim. Bi sonraki bölüme de buldukları mechayı tamir edip elemana verseler tam olucak. Yalnız düşman mechaları da pek tutarlı değil ya, portal armor dibine kadar imba bi teknolojiydi, bu hatununki anca rocket punch atıyo. Öncekinin de mechası protagonistinkinden çok farklı değildi, tek olayı lightsaberdı ya. İlki invul dolaşırken sonrakiler anca lightsaber sallasın, kırılmaz rocket punch fırlatsın. Çok tırt geldiler bana. Gerçi 2. ve 3. mechalar normal, 1. si gereksiz yere aşırı imba da denilebilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 7 bizim çocuk piç çıktı rıza baba.. abi cart diye vurdu düşürdü sarı oğlanı.. mahalle kavgasında debelenirken cısk diye tükürmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 gayet chaotic neutral cocuk. begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 bolum sonu cok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar