Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldnoah Zero

Xenus

Öne çıkan mesajlar

slaine şimdi kesin gider saldırıyı planlayan diğer counta söyler prensesin yaşadığını. cruhteo kendi bölgesine meteor strike attıklarını söylüyor. başka birinin panik yaptığı belli.

o değil de bu mc nasıl birşey ya adrenalin salgılamıyor mu lan bu velet. mahouka'da mc'e off nasıl yaptın, awsımsın gibi pohpohlamalar yok ne güzel. millet ölmekle meşgul :P

müzikler harbiden çok iyi. sezonun animesi şuan benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

4-5

bari god emprah'da yılların verdiği bilgelik olur sandık ama o da mal çıktı. mars'ta imperium'un bütün teknolojisini bulmuşlar ama mallık baki kalmış. bölüm aşırı malslıların katafraktlarını mythbusters yöntemleriyle dövecek gibi bizimki. en azından başroldeki çocuk sakin ve kafasını kullanıyor.

şu prensesin yardımcısı da tam dayaklık. "KİKEN DESÜ" paso. prenses ölmeyecek sanki o gemileri batırınca, nasıl bir gerizekalılık anlam vermek imkansız.

akıllı malslı mı çıkacak mı hiç bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

Öyle mechaların zayıflıklarını bulup indirmesi biraz zorlama geldi, ama genel olarak güzel. Mind game açısından düşünmemek lazım gerçi, brute force ile, 1v1 combat ile yenemiyoruz mecburen böyle yenicez tarzında gittiği için o kısmı da başarılı gerçi.

Marslılar da teknolojiyi de intle boostlamışlar işte, wis dump stat.

Sosyal ağlarda paylaş

delirecem

ya abi şu veteran takılan vazıfsız pezevenk her savaş muhabbeti olduğunda gelip bi şeyler diyor gerçekten de sinirlendim. 6. bölüm 6. dk maintenance'a verilmiş bizim veletlerden biri onu konuşyolar sonra bu adam çıkıyo bi yerden ZATEN 15 SENEDİR KİMSE SAVAŞ GÖRMEDİ falan diye konuşmaya başlıyo. ya yeter dramanı s... senin halen konuşuyor. tamam ayı patlattın bi şey yaptın muhtemelen arkadaşlarını öldürdün ama yeter lan. aş a.. k... yeter karakterin derinliği sadece bundan ibaret yani. başka bi olayı da yok içiyor ediyor arada.

srsly

Sosyal ağlarda paylaş

6

Lt. Marito nun gitgelleri fenalik gecirtti artik.

-kardes siz daha bi si*im gormediniz. bu ne ki?
-hersey 15 sene onceydi. Siz daha vitamindiniz.
-Bi icelim olmuslerimizin canina degsin.
*gazimi aldim mech ime gidiyorum artik* > *icerde bi fena oluyorum ben 5dk gozlerimi kisip uzaga bakmaliyim*

ruhum yoruldu.

Bitch major da humeray in kardesiyim diyip "abimi oldurdun alcak" demesi sosu oldu.

seri iq seviyesini koruyamayacaksa drop yakindir.

Sosyal ağlarda paylaş

Lt. Marito dısındaki seyler beni rahatsız etmedi okadar.

cok aldnoah dediler bi soraki bolum acıklarlar neymis bu meret diye heralde. elledi aldı dagıttı dısında bisey soylemediler. bi de arkadas surekli mecha patlatıyor dusman ulan 2 tane kaldı ellerinde napıcaklarsa. heralde bi soraki tur su karının mechayı calcaklar diger turlu mumkun degil yani.

ha sadece 1 mermi missleseyip sarjoru bos bulsaydı daha sık olurdu son sahne bence de

Sosyal ağlarda paylaş

6

çok ezmişsiniz be adamı lol. iyi gene o, eninde sonunda toplar kendini kritik yerde. herkesi kurtarıp ölür. daha zamanı gelmedi.

kaptanın öyle bağlantısı çıkması enteresan oldu.

bölüm aşırı cat patlatacaklar formülü aynen korunuyor gibi, bu kadını da gelecek bölüm patlatır bizim creed.
http://i572.photobucket.com/albums/ss170/CyberpunkRPG_pics/Creed.jpg
god emprah kaynağını bol bulunca dağıtmış işte, iyi gene bu beyin gerektirmeyen birşey olduğunu anlamış olduk. elini öpecek kadar eğilebilmek yetiyor rinnegan kaplı cat kullanabilmek için.

Sosyal ağlarda paylaş

7

Beklenen oldu sonunda, marslı teknolojisini beleşe kaptılar bi şekilde. Ama Urobutcherdan bu kadar bariz bi klişe beklemezdim.
Bi sonraki bölüme de buldukları mechayı tamir edip elemana verseler tam olucak.

Yalnız düşman mechaları da pek tutarlı değil ya, portal armor dibine kadar imba bi teknolojiydi, bu hatununki anca rocket punch atıyo. Öncekinin de mechası protagonistinkinden çok farklı değildi, tek olayı lightsaberdı ya. İlki invul dolaşırken sonrakiler anca lightsaber sallasın, kırılmaz rocket punch fırlatsın. Çok tırt geldiler bana.
Gerçi 2. ve 3. mechalar normal, 1. si gereksiz yere aşırı imba da denilebilir ^^

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...