FelanFilan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 İnsan 1-işemek 2-sıçmak, bunları zevkle yapar ancak dün itibaren kanamalı basur başladı, resmen eskiden 'gelse de sıçsam' dedigim zaman artık gelmese de sıcmasama döndü, bol bol su içiyorum hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kanamalı shitstorm coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hmmmm kuru kayısı göm paket paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sabah akşam kükürt+leblebi tozu. ilk haftada geçmezse gel bul beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 oral yolla mı anal yolla mı alınıcak o peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 mulgear6 said: oral yolla mı anal yolla mı alınıcak o peki? Beyle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Anal al sen.Macun gibi yapıp çeperlerine sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Akhlaur said: çeperlerine gdfgdfgdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PkSdMOf2WPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 summon bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 tam firijitsin demey gelmiştim. konu farklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Bi uzmana gözüktün mü? Ne diyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kanamalı basur verdiyse baş sana kötü haberlerim var gardaş acıdan,asitten , kabızdan uzaklaş lifliye , meyveye sebzeye yanaş günümüzün vebası kanlı basur egzosunu yakan kadar osur osur ki alsın birikmiş gazını daha yaşanılır kıl hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Yapılacak şey basit, bir leğen alacaksın, içine sıcak su koyacaksın ama kaynar olmasın ılıktan biraz daha hallice olsun. Sonra o sıcak suyun üzerine çok miktarda tuz dökeceksin. Sonra leğene oturacaksın 10 dakika. Günde 3 kez tekrarlarsan harika olur, bir haftaya hiçbir şeyin kalmaz. Bana da olmuştu yıllar önce, bu şekilde kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Açık yaraya tuz harika fikirmiş. Testislere de iyi gelir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 işemekten sıçmaktan zevk mi alınır lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Altina edecek kadar bekliyorsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sıçabilmek büyük nimet. kabız olan en iyi bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 http://www.uoguide.com/images/f/fc/BleedAttack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Fistan said: işemekten sıçmaktan zevk mi alınır lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Abooo yetişin twler, koşun modlar, yardım edin adminler işemeli sıçmalıya döndü bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 korkma ben yanındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Solozzo said: Yapılacak şey basit, bir leğen alacaksın, içine sıcak su koyacaksın ama kaynar olmasın ılıktan biraz daha hallice olsun. Sonra o sıcak suyun üzerine çok miktarda tuz dökeceksin. Sonra leğene oturacaksın 10 dakika. Günde 3 kez tekrarlarsan harika olur, bir haftaya hiçbir şeyin kalmaz. Bana da olmuştu yıllar önce, bu şekilde kurtuldum. tuza gerek yok abi direk sıcak su yumuşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ulan yine bi basur başlığında deneyimlerimi paylaşıyorum. yeter be title maytıl bişi verin basur masta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 olucağı bildiği içinde kimse doktora git demiyo ha sdfs. buarada geçmiş olsun moruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar