Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ne bileyim lan hesaplamadım 10 küsür dedim geçtim. ben sinemada izledim jp1'i
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://i.imgur.com/hLqrD6z.jpg
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 1 den kötü 2 den iyi 3 ten işleniş açısından iyi ama 3'ün konusu bi derece daha iiydi sadece rezalet bir yönetmen performansı ile kalitesiz filmdi. 4 desek buna, direk "feels" diyorum. ama 1'in kalitesine yaklaşamıyor hakikaten.
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Dinazorlar gerçek değil bir kere.Film çok saçma...
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sende güzel değildir. sinemada izlesen severdin.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 izledim şimdi sinemada 3d bu sefer mıdemı bulandırmadı. Film hiç sıkmadı bu bi artı. Sinemada izlediğim ilk filmdi, izmirde karaca sinemasında <33 Güzel göndermeler olmuş pek sevdim, Genel olarak başarılı bi remake ti yalnız, koca parkta bi komünikasyon çözümünün olmayışı, süper raptor-trexin bunları çok kolay kandırması bide ZALİMKERTENKELEKRAL'ın bunları kurtarıp gitmesi rahatsız etti. Tamam o bizim boncuğumuz, her filmde günü kurtarıyo ama esas sorun hep trex yani, büyük dinazoru kestim hadi sizide bırakayım demez açsa. ilk filmdeki o OHŞ ürpertisi olmadı ama düşününce o zamanlar 7-8 yaşındaydım lan. Bazı dinazorlar cgi değil sanırım önceki gibi, o yerde yatan broceraptormudur nedir uzun boylu otçul olan, hani ilk filmde hapşuran tip o maketti sanırım. Beğendim ya. Ama koca serinin sadece trex v-raptordan fazlası olması lazım ya.
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 o kadın trex den topukluyla mı kaçtı ???
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Catze said: o kadın trex den topukluyla mı kaçtı ??? evet toplel
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Suark said: izledim şimdi sinemada 3d bu sefer mıdemı bulandırmadı. Film hiç sıkmadı bu bi artı. Sinemada izlediğim ilk filmdi, izmirde karaca sinemasında <33 Güzel göndermeler olmuş pek sevdim, Genel olarak başarılı bi remake ti yalnız, koca parkta bi komünikasyon çözümünün olmayışı, süper raptor-trexin bunları çok kolay kandırması bide ZALİMKERTENKELEKRAL'ın bunları kurtarıp gitmesi rahatsız etti. Tamam o bizim boncuğumuz, her filmde günü kurtarıyo ama esas sorun hep trex yani, büyük dinazoru kestim hadi sizide bırakayım demez açsa. ilk filmdeki o OHŞ ürpertisi olmadı ama düşününce o zamanlar 7-8 yaşındaydım lan. Bazı dinazorlar cgi değil sanırım önceki gibi, o yerde yatan broceraptormudur nedir uzun boylu otçul olan, hani ilk filmde hapşuran tip o maketti sanırım. Beğendim ya. Ama koca serinin sadece trex v-raptordan fazlası olması lazım ya. nasıl ya umuyorum ki çocukluğuna bir gönderme yapıyorsundur sdfds
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 oha çok büyük anlam şeyetmesi oldu izlediğim ilk film jurassic park demek istedim orda. Karaca sineması kalmadı zaten ya eheh
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 valla elinden tutup iki üç filme götürecektim, o derece üzülmüştüm
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Valla ben de öyle anlamıştım. Dedim "heralde evde izlerimcilerden" sdfs
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 filmdeki yine "dinazorlar kuşların atası" vurgusu gözden kaçmadı dğeil
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bence en büyük mesaj topuklu kadınların gücünün küçümsendiği idi.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi o topuklarla koşmasına gönderme yapıyorsun, bok atıyorsun da, bazı kadınlar öyle alışmış ki topuklara, çıplak ayakla koşsa daha yavaş koşar.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://www.blastr.com/sites/blastr/files/Jurassic-Park-T-Rex.jpg ayık oln
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 spoiler'a girmeden yanıtlayamıyorum asdasdasd TOPUKLU AYAKKABI 4 METRE BACAK BOYU DAHA NE DİYEYİM
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 barbu said: abi o topuklarla koşmasına gönderme yapıyorsun, bok atıyorsun da, bazı kadınlar öyle alışmış ki topuklara, çıplak ayakla koşsa daha yavaş koşar. kadın olsam o bileğin dönme ihtimalinin korkusundan topuklu giymezdim lan ben
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bingildak said: spoiler'a girmeden yanıtlayamıyorum asdasdasd TOPUKLU AYAKKABI 4 METRE BACAK BOYU DAHA NE DİYEYİM abi at kadar topuk, 1 tanesi kırılmış, 1 tanesi sağlam. bu şekilde karşıdan karşıya koşan kadın gördüm. Dümdüz koştu böyle birşey yokmuş gibi. Korkmalıyız.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya kac yıldır gıyıyodur onu o. normalde ayakkabıylada kosamaman lazım ( kucukken kosarken terlıklerı atar cıplak ayak kosardım mesela, çok daha iiy kavrıyor toprak zemini ) adapte olmustur ablamız
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ha tabi arabayla kacıyorlardı ılk fılmde trexten o ayrı
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 dinazorlara yumruk atma sahnesi var mı sonuç olarak
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ilk filmi izlememişler olabilir. Lütfen Spoiler'a alır mısın Suark...
Öne çıkan mesajlar