Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World (2015)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 den kötü

2 den iyi

3 ten işleniş açısından iyi ama 3'ün konusu bi derece daha iiydi sadece rezalet bir yönetmen performansı ile kalitesiz filmdi.

4 desek buna, direk "feels" diyorum. ama 1'in kalitesine yaklaşamıyor hakikaten.
Mesaj tarihi:
izledim şimdi sinemada

3d bu sefer mıdemı bulandırmadı.
Film hiç sıkmadı bu bi artı.

Sinemada izlediğim ilk filmdi, izmirde karaca sinemasında <33
Güzel göndermeler olmuş pek sevdim, Genel olarak başarılı bi remake ti

yalnız, koca parkta bi komünikasyon çözümünün olmayışı, süper raptor-trexin bunları çok kolay kandırması
bide ZALİMKERTENKELEKRAL'ın bunları kurtarıp gitmesi rahatsız etti.
Tamam o bizim boncuğumuz, her filmde günü kurtarıyo ama esas sorun hep trex yani, büyük dinazoru kestim hadi sizide bırakayım demez açsa.

ilk filmdeki o OHŞ ürpertisi olmadı ama düşününce o zamanlar 7-8 yaşındaydım lan.
Bazı dinazorlar cgi değil sanırım önceki gibi, o yerde yatan broceraptormudur nedir uzun boylu otçul olan, hani ilk filmde hapşuran tip o maketti sanırım.

Beğendim ya.
Ama koca serinin sadece trex v-raptordan fazlası olması lazım ya.

Mesaj tarihi:
Suark said:

izledim şimdi sinemada

3d bu sefer mıdemı bulandırmadı.
Film hiç sıkmadı bu bi artı.

Sinemada izlediğim ilk filmdi, izmirde karaca sinemasında <33
Güzel göndermeler olmuş pek sevdim, Genel olarak başarılı bi remake ti

yalnız, koca parkta bi komünikasyon çözümünün olmayışı, süper raptor-trexin bunları çok kolay kandırması
bide ZALİMKERTENKELEKRAL'ın bunları kurtarıp gitmesi rahatsız etti.
Tamam o bizim boncuğumuz, her filmde günü kurtarıyo ama esas sorun hep trex yani, büyük dinazoru kestim hadi sizide bırakayım demez açsa.

ilk filmdeki o OHŞ ürpertisi olmadı ama düşününce o zamanlar 7-8 yaşındaydım lan.
Bazı dinazorlar cgi değil sanırım önceki gibi, o yerde yatan broceraptormudur nedir uzun boylu otçul olan, hani ilk filmde hapşuran tip o maketti sanırım.

Beğendim ya.
Ama koca serinin sadece trex v-raptordan fazlası olması lazım ya.

nasıl ya

umuyorum ki çocukluğuna bir gönderme yapıyorsundur sdfds
Mesaj tarihi:
barbu said:

abi o topuklarla koşmasına gönderme yapıyorsun, bok atıyorsun da, bazı kadınlar öyle alışmış ki topuklara, çıplak ayakla koşsa daha yavaş koşar.

kadın olsam o bileğin dönme ihtimalinin korkusundan topuklu giymezdim lan ben
Mesaj tarihi:
bingildak said:

spoiler'a girmeden yanıtlayamıyorum asdasdasd

TOPUKLU AYAKKABI
4 METRE BACAK BOYU

DAHA NE DİYEYİM

abi at kadar topuk, 1 tanesi kırılmış, 1 tanesi sağlam. bu şekilde karşıdan karşıya koşan kadın gördüm. Dümdüz koştu böyle birşey yokmuş gibi.

Korkmalıyız.
Mesaj tarihi:
ya kac yıldır gıyıyodur onu o.
normalde ayakkabıylada kosamaman lazım ( kucukken kosarken terlıklerı atar cıplak ayak kosardım mesela, çok daha iiy kavrıyor toprak zemini )

adapte olmustur ablamız
  • Yeni Oluştur...