Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ne bileyim lan hesaplamadım 10 küsür dedim geçtim. ben sinemada izledim jp1'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://i.imgur.com/hLqrD6z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 1 den kötü 2 den iyi 3 ten işleniş açısından iyi ama 3'ün konusu bi derece daha iiydi sadece rezalet bir yönetmen performansı ile kalitesiz filmdi. 4 desek buna, direk "feels" diyorum. ama 1'in kalitesine yaklaşamıyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Dinazorlar gerçek değil bir kere.Film çok saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bende sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sende güzel değildir. sinemada izlesen severdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 izledim şimdi sinemada 3d bu sefer mıdemı bulandırmadı. Film hiç sıkmadı bu bi artı. Sinemada izlediğim ilk filmdi, izmirde karaca sinemasında <33 Güzel göndermeler olmuş pek sevdim, Genel olarak başarılı bi remake ti yalnız, koca parkta bi komünikasyon çözümünün olmayışı, süper raptor-trexin bunları çok kolay kandırması bide ZALİMKERTENKELEKRAL'ın bunları kurtarıp gitmesi rahatsız etti. Tamam o bizim boncuğumuz, her filmde günü kurtarıyo ama esas sorun hep trex yani, büyük dinazoru kestim hadi sizide bırakayım demez açsa. ilk filmdeki o OHŞ ürpertisi olmadı ama düşününce o zamanlar 7-8 yaşındaydım lan. Bazı dinazorlar cgi değil sanırım önceki gibi, o yerde yatan broceraptormudur nedir uzun boylu otçul olan, hani ilk filmde hapşuran tip o maketti sanırım. Beğendim ya. Ama koca serinin sadece trex v-raptordan fazlası olması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 o kadın trex den topukluyla mı kaçtı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Catze said: o kadın trex den topukluyla mı kaçtı ??? evet toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Suark said: izledim şimdi sinemada 3d bu sefer mıdemı bulandırmadı. Film hiç sıkmadı bu bi artı. Sinemada izlediğim ilk filmdi, izmirde karaca sinemasında <33 Güzel göndermeler olmuş pek sevdim, Genel olarak başarılı bi remake ti yalnız, koca parkta bi komünikasyon çözümünün olmayışı, süper raptor-trexin bunları çok kolay kandırması bide ZALİMKERTENKELEKRAL'ın bunları kurtarıp gitmesi rahatsız etti. Tamam o bizim boncuğumuz, her filmde günü kurtarıyo ama esas sorun hep trex yani, büyük dinazoru kestim hadi sizide bırakayım demez açsa. ilk filmdeki o OHŞ ürpertisi olmadı ama düşününce o zamanlar 7-8 yaşındaydım lan. Bazı dinazorlar cgi değil sanırım önceki gibi, o yerde yatan broceraptormudur nedir uzun boylu otçul olan, hani ilk filmde hapşuran tip o maketti sanırım. Beğendim ya. Ama koca serinin sadece trex v-raptordan fazlası olması lazım ya. nasıl ya umuyorum ki çocukluğuna bir gönderme yapıyorsundur sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 oha çok büyük anlam şeyetmesi oldu izlediğim ilk film jurassic park demek istedim orda. Karaca sineması kalmadı zaten ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 valla elinden tutup iki üç filme götürecektim, o derece üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Valla ben de öyle anlamıştım. Dedim "heralde evde izlerimcilerden" sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 cmnsss yhaaa <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 filmdeki yine "dinazorlar kuşların atası" vurgusu gözden kaçmadı dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bence en büyük mesaj topuklu kadınların gücünün küçümsendiği idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi o topuklarla koşmasına gönderme yapıyorsun, bok atıyorsun da, bazı kadınlar öyle alışmış ki topuklara, çıplak ayakla koşsa daha yavaş koşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://www.blastr.com/sites/blastr/files/Jurassic-Park-T-Rex.jpg ayık oln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 spoiler'a girmeden yanıtlayamıyorum asdasdasd TOPUKLU AYAKKABI 4 METRE BACAK BOYU DAHA NE DİYEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 barbu said: abi o topuklarla koşmasına gönderme yapıyorsun, bok atıyorsun da, bazı kadınlar öyle alışmış ki topuklara, çıplak ayakla koşsa daha yavaş koşar. kadın olsam o bileğin dönme ihtimalinin korkusundan topuklu giymezdim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bingildak said: spoiler'a girmeden yanıtlayamıyorum asdasdasd TOPUKLU AYAKKABI 4 METRE BACAK BOYU DAHA NE DİYEYİM abi at kadar topuk, 1 tanesi kırılmış, 1 tanesi sağlam. bu şekilde karşıdan karşıya koşan kadın gördüm. Dümdüz koştu böyle birşey yokmuş gibi. Korkmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya kac yıldır gıyıyodur onu o. normalde ayakkabıylada kosamaman lazım ( kucukken kosarken terlıklerı atar cıplak ayak kosardım mesela, çok daha iiy kavrıyor toprak zemini ) adapte olmustur ablamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ha tabi arabayla kacıyorlardı ılk fılmde trexten o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 dinazorlara yumruk atma sahnesi var mı sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ilk filmi izlememişler olabilir. Lütfen Spoiler'a alır mısın Suark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar