Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Android ve iOS'u birakip Windows Phone'a geciyorum

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Quo-Vadis said:

Yani demek istediğim , fiziksel derken.Dokunmatik düğme ekran dışında,(ileri geri arama ).Düğmeler telefonun kasasında. Adamın elindeki yeşil telefonda bunlar sanal, işletim sistemi üzerinde, ekranda görüntüleniyor.

Peki sorulara cevaplar ?

ben anlamiyorum valla yazdiklarindan. Bir de kendin okusana ne yazdigini kardes. Hangi dugmeden bahsediyon? Dugme dugme nedir? Ne yapan dugme? Adi yok mu, dugme ne, hangi islevli dugme, Benjamin Button?

Neye takildigini anlamasam da cok gereksiz birseye takildigini tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Quo-Vadis said:

Yani demek istediğim , fiziksel derken.Dokunmatik düğme ekran dışında,(ileri geri arama ).Düğmeler telefonun kasasında. Adamın elindeki yeşil telefonda bunlar sanal, işletim sistemi üzerinde, ekranda görüntüleniyor.

Peki sorulara cevaplar ?

ben anlamiyorum valla yazdiklarindan. Bir de kendin okusana ne yazdigini kardes. Hangi dugmeden bahsediyon? Dugme dugme nedir? Ne yapan dugme? Adi yok mu, dugme ne, hangi islevli dugme, Benjamin Button?

Neye takildigini anlamasam da cok gereksiz birseye takildigini tahmin ediyorum.

Bende anlamadığını anlamiyorum valla, ya da amacın farklı, neyse bir daha anlatıyorum.

2 soru sorduk onlara cevap vereceğine, düğme mi, fiziskel mi ye takılmışsın.

wiki den alıntı yapayım:

Belki neden bahsetiğimi anlarsın , türkçe anlamadın.

Starting with Windows Phone 8.1, several hardware buttons that were previously required on Windows Phone are no longer a requirement for device manufactuers, a move that was made in order to allow OEMs to develop devices that can run both WP and Android.
WP now supports on-screen buttons that OEMs can use to replace the capacitive "back, "Windows", and "search" buttons that have been required for devices running the OS since 2010. The new on-screen buttons can be hidden by swiping them to the side of the screen.[37]
Windows Phone device manufactuers are also no longer required to include a physical camera button on the side of the phone.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/61/Nokia_Lumia_930.png

Foto eklemede sorun mu var ? Neyse eklendi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir şeyi tartışmıyorum.
Yukarıda REN in koyduğu videoda, adamın elindeki yeşil telefonda, virtual button (sanal düğmeli) lu windows phone 8.1 görünce ilgimi çekti.
Onu belirttim, nedeni de, bu kadar hızlı bir şekilde prototip hale geldiğini sanmıyordum.

Altına da soracağım sorular vardı onları sordum.

Da arkadaş soruları es geçip, düğme kelimesine takılınca, anlattım bende bana göre düğme nedir.

Yoksa ne diye tartışayım.Gereksiz demagoji.
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Yalnız adamın elindeki telefonda düğmeler sanal.

930 fiziksel düğmeli gördüğüm kadarı ile.

Planlarda var anlaşılan, sanal düğmeli windows phone 8.1 ler geliyor. Seneye gelir herhalde artık.

Artı Sorular:

Dosya Yoneticisi geldi mi ? İstediğmiz dosyayı ekleyip silebiliyormuyuz en azından sd karttan ?

Windows Phone 8.1 sd karta erişim eklendimi ? İstediğimiz gibi mp3 atıp dineleyibiliyormuyuyz oradan ? veya Video ?

Bluetooth olayı nasıl? Dosya atma verme var mı? farklı telefonlara ?

Bunlar yoksa daha olmamış Windows Phone.

edit:imla

ön tarafı sadece ekrandan oluşan telefon planlıyorlardı şu an görünüyorde yok benim bildigim.

sd karta program yüklenebiliyor.
http://windowsphonedaily.com/2014/04/how-to-install-and-move-apps-to-microsd-card-windows-phone-8-1-video.html#.U10OfPmSzUc

file manager offical yok ama program olarak gelebilir
http://wmpoweruser.com/now-we-have-file-managers-on-wp8-1-developers-need-to-store-data-files-in-public-storage/

bluetooth hiç denemedim.

+ yeni wallpaper mevzusu baya güzel
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Her yonu gelistirilmis. Kullandikca fark ediyorum.

Cortana'yi pek calistiramadim ama. Bu sezonun animeleri neler dedim, anlamadi; Aksamki TV programini sordum, anlamadi; ne sorduysam bir sorun var dedi bana. Yanlis anlama filan da olmadi.

Bazi telefonlarda calisiyor, bazilarinda calismiyormus. Zaten her telefona final release cikmadi, benim kurdugum da final degil.
Sosyal ağlarda paylaş

6 aydır winphone kullanıyorum. 925. android kullanırken geçirdiğim sinir ataklarının hiçbirisi yok. telefon ne donuyor ne yavaşlıyor. hep stabil devam ettiriyor kendisini.
telefonda huzura kavuştuğuma inanıyorum winphone sayesinde.

reklam paramızı nerden alıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...