xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Quo-Vadis said: Yani demek istediğim , fiziksel derken.Dokunmatik düğme ekran dışında,(ileri geri arama ).Düğmeler telefonun kasasında. Adamın elindeki yeşil telefonda bunlar sanal, işletim sistemi üzerinde, ekranda görüntüleniyor. Peki sorulara cevaplar ? ben anlamiyorum valla yazdiklarindan. Bir de kendin okusana ne yazdigini kardes. Hangi dugmeden bahsediyon? Dugme dugme nedir? Ne yapan dugme? Adi yok mu, dugme ne, hangi islevli dugme, Benjamin Button? Neye takildigini anlamasam da cok gereksiz birseye takildigini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Piyasadaki en iyi windows phone hangisi şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ölü windows phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Windows Phone 8.1'e gectim ben de. Guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 xetraynex said: Quo-Vadis said: Yani demek istediğim , fiziksel derken.Dokunmatik düğme ekran dışında,(ileri geri arama ).Düğmeler telefonun kasasında. Adamın elindeki yeşil telefonda bunlar sanal, işletim sistemi üzerinde, ekranda görüntüleniyor. Peki sorulara cevaplar ? ben anlamiyorum valla yazdiklarindan. Bir de kendin okusana ne yazdigini kardes. Hangi dugmeden bahsediyon? Dugme dugme nedir? Ne yapan dugme? Adi yok mu, dugme ne, hangi islevli dugme, Benjamin Button? Neye takildigini anlamasam da cok gereksiz birseye takildigini tahmin ediyorum. Bende anlamadığını anlamiyorum valla, ya da amacın farklı, neyse bir daha anlatıyorum. 2 soru sorduk onlara cevap vereceğine, düğme mi, fiziskel mi ye takılmışsın. wiki den alıntı yapayım: Belki neden bahsetiğimi anlarsın , türkçe anlamadın. Starting with Windows Phone 8.1, several hardware buttons that were previously required on Windows Phone are no longer a requirement for device manufactuers, a move that was made in order to allow OEMs to develop devices that can run both WP and Android. WP now supports on-screen buttons that OEMs can use to replace the capacitive "back, "Windows", and "search" buttons that have been required for devices running the OS since 2010. The new on-screen buttons can be hidden by swiping them to the side of the screen.[37] Windows Phone device manufactuers are also no longer required to include a physical camera button on the side of the phone. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/61/Nokia_Lumia_930.png Foto eklemede sorun mu var ? Neyse eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Siz neyi tartışıyonuz ya düğmeyi mi ? asfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 düğme şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Ben bir şeyi tartışmıyorum. Yukarıda REN in koyduğu videoda, adamın elindeki yeşil telefonda, virtual button (sanal düğmeli) lu windows phone 8.1 görünce ilgimi çekti. Onu belirttim, nedeni de, bu kadar hızlı bir şekilde prototip hale geldiğini sanmıyordum. Altına da soracağım sorular vardı onları sordum. Da arkadaş soruları es geçip, düğme kelimesine takılınca, anlattım bende bana göre düğme nedir. Yoksa ne diye tartışayım.Gereksiz demagoji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 arkadaş navigasyon tuşları hard button mu olucak yoksa kapasitif mi olcak diye sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Windows Phone 8.1 ile SD'te yukleme gelmis. Deezer tum sarkilari SD'ye yukluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Cortana gösterilen kadar düzgün çalışıyorsa dahi çok çok iyi bence. One M8 veya Xperia Z2'deki gibi ön yüze yerleştirilmiş 2 hoparlörlü bir cihaz gelirse düşünebilirim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Quo-Vadis said: Yalnız adamın elindeki telefonda düğmeler sanal. 930 fiziksel düğmeli gördüğüm kadarı ile. Planlarda var anlaşılan, sanal düğmeli windows phone 8.1 ler geliyor. Seneye gelir herhalde artık. Artı Sorular: Dosya Yoneticisi geldi mi ? İstediğmiz dosyayı ekleyip silebiliyormuyuz en azından sd karttan ? Windows Phone 8.1 sd karta erişim eklendimi ? İstediğimiz gibi mp3 atıp dineleyibiliyormuyuyz oradan ? veya Video ? Bluetooth olayı nasıl? Dosya atma verme var mı? farklı telefonlara ? Bunlar yoksa daha olmamış Windows Phone. edit:imla ön tarafı sadece ekrandan oluşan telefon planlıyorlardı şu an görünüyorde yok benim bildigim. sd karta program yüklenebiliyor. http://windowsphonedaily.com/2014/04/how-to-install-and-move-apps-to-microsd-card-windows-phone-8-1-video.html#.U10OfPmSzUc file manager offical yok ama program olarak gelebilir http://wmpoweruser.com/now-we-have-file-managers-on-wp8-1-developers-need-to-store-data-files-in-public-storage/ bluetooth hiç denemedim. + yeni wallpaper mevzusu baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Her yonu gelistirilmis. Kullandikca fark ediyorum. Cortana'yi pek calistiramadim ama. Bu sezonun animeleri neler dedim, anlamadi; Aksamki TV programini sordum, anlamadi; ne sorduysam bir sorun var dedi bana. Yanlis anlama filan da olmadi. Bazi telefonlarda calisiyor, bazilarinda calismiyormus. Zaten her telefona final release cikmadi, benim kurdugum da final degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 HTC 'nin windows phoneları bunu çalıştıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 xetraynex'in dediklerine aynen imzamı atıp bende wp8.1'e geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 6 aydır winphone kullanıyorum. 925. android kullanırken geçirdiğim sinir ataklarının hiçbirisi yok. telefon ne donuyor ne yavaşlıyor. hep stabil devam ettiriyor kendisini. telefonda huzura kavuştuğuma inanıyorum winphone sayesinde. reklam paramızı nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Herkesin ruhuna uygun, mutlu edecek telefonu bulması güzel birşey. Ama birimize uygun telefon diğerine de yugun olacak diye kasmak onu ikna için delirmek tamamen boş. Mutluysan koyver gitsin gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın layk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Abso çok güzel ozetlemişsin abi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Ruhuma huzuruma gore koyverirsem issiz kalirim, ondan ince ve teknik detaylar benim icin onemli. Absoya katilmiyorum. Rational bir comparison ve factler soz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bence herkes ateist olmalı çünkü ateistlik çok güzel. Namaz yok lan bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hristiyanlikta da yok. psikologa gidecegine kiliseye gidiyon pederle konusuyon belese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Holy said: Bence herkes ateist olmalı çünkü ateistlik çok güzel. Namaz yok lan bi kere. abi sen kullandın mı windows phone oku bi kere kuran belki sevicen ne malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yetkili abiler buradayken biraz hijacklemek istiyorum, opengl uygulamalarinda ios icin xcode frame basi su kadar ms cpu ve gpu vertex/pix shaderlara gidiyor diye bildirdigi bir bolum var direct3d bazlilarda windows phone'da standardi ne bu isin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 opengl ile hic ugrasmadim ama normal olarak saniye saniye gorebiliyorsun uygulamalarda belki isine yarar ama frame basina bilemeyecegim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar