Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolojik gerilim tavsiyesi

Litminov

Öne çıkan mesajlar

Mc_Lovin said:

Litminov said:

Evet psikolojik gerilim farklı bir türmüş benim istediğim tür değil. Şimdi matrix'e bakıyorum sci-fi, action diyor inception'a mystery, adventure, action diyor.

Benim aradığım türden filmler bu yazdıklarım gibi sağlam kurgusu olan, tabiri caizse mind fuck tarzında filmler. Tür olarak belli bir statüye girmiyorlar sanırım. Bu arada Donnie Darko da güzeldi.

mindfuck istiyorsan Primer, Timecrimes, faq about time travel tavsiye edebilirim.

Pi de psikolojik gerilim değil. Aronofsky denen herifin filmlerini psikolojik gerilim diye gelip yazmayın buraya.

pi yi izleyen var mı ya sonuna kadar çok sıkıcı
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

ExtraJudical said:

Funny Games

Adam lafı bırakıp gitmiş kimse görmemiş. Psikolojik Gerlimin allahı bu film.

Sonu abovlu istersen de Oldboy. Ilzemeyen kaldı mı ki gerçi.

bunu önermeye gelmiştim=) haneke'nin tüm filmleri seyredilebilir psikolojik gerilim için, ve funny games'ten başlansın öncelikle;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Litminov said:

Memento, Shutter Island ve Zero Theorem'i izledim güzeldi. Şimdi 12 monkeys ve open your eyes'ı izleyeceğim gerçi vanilla sky'ı izlemiştim remake olduğunu bilmeden.

zero theorem i nerde izlediniz. sinemalardada yok ben nettede bulamadım altyazı fln zaten yalan direk
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

Litminov said:

Memento, Shutter Island ve Zero Theorem'i izledim güzeldi. Şimdi 12 monkeys ve open your eyes'ı izleyeceğim gerçi vanilla sky'ı izlemiştim remake olduğunu bilmeden.

zero theorem i nerde izlediniz. sinemalardada yok ben nettede bulamadım altyazı fln zaten yalan direk

Ankara Cepa'da izlemiştim zaten sadece sevgililer gidiyordu bizden başka 2 çift vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...