pontipati Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mc_Lovin said: Litminov said: Evet psikolojik gerilim farklı bir türmüş benim istediğim tür değil. Şimdi matrix'e bakıyorum sci-fi, action diyor inception'a mystery, adventure, action diyor. Benim aradığım türden filmler bu yazdıklarım gibi sağlam kurgusu olan, tabiri caizse mind fuck tarzında filmler. Tür olarak belli bir statüye girmiyorlar sanırım. Bu arada Donnie Darko da güzeldi. mindfuck istiyorsan Primer, Timecrimes, faq about time travel tavsiye edebilirim. Pi de psikolojik gerilim değil. Aronofsky denen herifin filmlerini psikolojik gerilim diye gelip yazmayın buraya. pi yi izleyen var mı ya sonuna kadar çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 GONDARCENGIZ said: ahahaha al abi efsane http://www.youtube.com/watch?v=VlLpMzVEgRQ şu efsaneydi lan neden kaldırdılarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 GONDARCENGIZ said: ahahaha al abi efsane http://www.youtube.com/watch?v=VlLpMzVEgRQ ahahaha hakkaten efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 35 dakika ne al sana iki buçuk dakikalık psikolojik olmayan gerilim dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ExtraJudical said: Funny Games Adam lafı bırakıp gitmiş kimse görmemiş. Psikolojik Gerlimin allahı bu film. Sonu abovlu istersen de Oldboy. Ilzemeyen kaldı mı ki gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0074811/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 paradoksalkedi said: ExtraJudical said: Funny Games Adam lafı bırakıp gitmiş kimse görmemiş. Psikolojik Gerlimin allahı bu film. Sonu abovlu istersen de Oldboy. Ilzemeyen kaldı mı ki gerçi. bunu önermeye gelmiştim=) haneke'nin tüm filmleri seyredilebilir psikolojik gerilim için, ve funny games'ten başlansın öncelikle;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 12 angry men hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 russian institute 6 baya geriliyorum, psikolojim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Memento, Shutter Island ve Zero Theorem'i izledim güzeldi. Şimdi 12 monkeys ve open your eyes'ı izleyeceğim gerçi vanilla sky'ı izlemiştim remake olduğunu bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 donnie darko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Litminov said: Memento, Shutter Island ve Zero Theorem'i izledim güzeldi. Şimdi 12 monkeys ve open your eyes'ı izleyeceğim gerçi vanilla sky'ı izlemiştim remake olduğunu bilmeden. zero theorem i nerde izlediniz. sinemalardada yok ben nettede bulamadım altyazı fln zaten yalan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mesajım bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 aynen lan bu zero theorem yok hiç bi yerde nası olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 http://2.bp.blogspot.com/_k4__zh4GdZA/TTIEIVv6DeI/AAAAAAAAB8Y/bH_68wI3Cf0/s1600/The+Birds+Poster.jpg http://the.hitchcock.zone/files/captures/4605_front.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Daesu said: Litminov said: Memento, Shutter Island ve Zero Theorem'i izledim güzeldi. Şimdi 12 monkeys ve open your eyes'ı izleyeceğim gerçi vanilla sky'ı izlemiştim remake olduğunu bilmeden. zero theorem i nerde izlediniz. sinemalardada yok ben nettede bulamadım altyazı fln zaten yalan direk Ankara Cepa'da izlemiştim zaten sadece sevgililer gidiyordu bizden başka 2 çift vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 1408 en saglam gerilim filmlerinden.. bide "number 23" var, ikiside cokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 apollo 18 dante01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 JrStorMesT said: 1408 en saglam gerilim filmlerinden.. bide "number 23" var, ikiside cokzel ikisi de çöp yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 the experiment veya straw dogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 film değilde dizide olur diyorsan blackmirror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Seru said: JrStorMesT said: 1408 en saglam gerilim filmlerinden.. bide "number 23" var, ikiside cokzel ikisi de çöp yau 1408 güzel gerilimdir. laf yok. number 23 leş diye okudum ama hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 1447 değil miydi o film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yok 1453 var leş korku filmi istanbulu alıolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Eternal sunshine for a dream miydi neydi annesi hapçi oluyodu patlıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar