Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 “Ah bir ateş ver” türküsünün hazin hikâyesiyle dünyada bir ilk’e imza atıldı. Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı tenor Oğuz Sırmalı ile gitarist Deniz Sayman birlikte “Sırmalı”yı kurarak Gençlik Rüyası isimli albümlerinin ilk klibini ülkemiz için büyük anlamı olan bir türküye çekti. “Ah Bir Ateş Ver” türküsü, 1953 yılında Dumlupınar Denizaltısında şehit olan 81 askerimiz için yakılan bir ağıt.Klip, çekim yeri ve konusu itibariyle sadece Türkiye değil dünyada ilk olma özelliği taşıyor. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın katkıları ve üst düzey özel izinlerle Gölcük Garnizon Donanma Komutanlığı’na ait TCG Gür Denizaltısı, TCG Salih Reis Firkateyni ve Cerbe Denizaltı Anıtı’nda çekimleri yapılan klipte, İsveç Büyükelçisi ve bazı emekli generaller de rol aldı.İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund’un duyarlılığı Bu acı bilen öğrenen İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund, olaydan duyduğu acının bir ifadesi olarak klipte yer almayı istedi ve çekimler için Sırmalı ekibine büyük destek verdi. Wahlund ve emekli Türk generaller, klip için birlikte kamera karşısına geçtiler.“Ah Bir Ateş Ver” 4 Nisan’da yayında… Şehit olan 81 denizcimizin anısına saygı niteliğinde olan klip, henüz yayınlanmadan, çekimler sırasında yazılı ve görsel basından büyük ilgi gördü. Sırmalı Grubu klibi kazanın yıldönümü olan 4 Nisan’da yayınladı. Klibi izleyebileceğiniz alternatif link: http://www.netd.com/muzik/yerli/sirmali/sirmali-genclik-ruyasi/ah-bir-atas-ver Grubun web sayfası: http://www.sirmali.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Geçen TV'de de görmüştüm, hep söylemek istediğim bir şey vardı söyliyim. Abi niye kıyafetinize önem göstermiyorsunuz? Paticik belleğimde kaldığı kadarıyla gitarist sensin, o yüzden direk soruyorum :P Ne bileyim üniforma vs. bulamadınız mı? Ya da en azından davulcunuz doğan görünümlü şahine binen adam gömleği giymeseydi ne bileyim. Bir de grubun amblemi olduğunu düşündüğüm şeyin zarfın üzerinde olması biraz anlamsız geldi. Onun haricinde gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bıktım şu dünyada bir ilk türkiyede bir ilk title'larından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 izinler ne kastırmıştır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Guzel duzenleme olmus ama boyle kafa salayan grup klipleri acmiyor beni yahu. Ama duzenleme epey guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 forgiver said: izinler ne kastırmıştır ama Torpil vardır =P. Olmasa bile temel fikir geri çevrilmeyecek bir şey. Deniz kuvvetleri de fena değil zaten genelde komutanları bi tık daha aydın, açık fikirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Pek severim bu turkuyu ama yarisinda kapattim, klip ve grup uyelerinin hareketleri tripleri zerre kadar uymamis turku ile. Bir de madem elektro gitarlarla falan giriyosunuz, yorumunu azcik degistireydiniz bari turkunun. Baya baya uymamis gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 benim de çok sevdiğim bir türkü. hissedilerek, orijinal haliyle yorumlanan güzel türkülerin yeri ayrı, ama bu da gayet güzel bir düzenleme olmuş. giysiler ve rock müziği icra eden kişiler olarak hareketlerdeki müziğe uyum gayet başarılı. böyle bir türküyü rock tarzında yorumlayan sanatçıların üniforma giymeleri düşüncesi sıcak gelmedi bana. her haliyle güzel bir iş çıkmış. emek verenleri kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 abi anmak ya da yas dediğimiz şeyin illa üzüntü ya da keder içermesine gerek yok. farklı olması daha güzel geldi bana da. türkü de çok güzeldir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 lel bu ne sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bu ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 abi sen her an pervade headbang atacakmışsın gitarla sevişerekten de şarkının altyapısı izin vermediği için kendini zor tutuyomuş gibi çıkmışsın video'da sfd elinize sağlık fena olmamış. ama üstüne bi duman'ın kirli konser kayıtını dinlemedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 abi bu açıklamaları youtube videosunun altına falan da yazsanıza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bok gibi olmuş. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 o kadar izin almış uğraşmışlar ve sonuç olarak bu mu çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hiç olmamış. Türküyü aynen söyleyip arkaya riff falan atınca ne bileyim ben hiç beğenmedim, gitmemiş bu şarkıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 çok kötü lan adfsıugdşshkglj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Kiz kaldirir bu kliple sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 turku pic edildigi yetmemis gibi bi de ergen metalci klip cekilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bateristle uzun saçlı gitaristin tripler bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 İnsanımızın, özellikle de evde bilgisayar başında kıçını kaşıyan nerd tayfanın genel tribi herşeyi eleştirmeye "çalışmak". Lakin kötü niyetli eleştiriye alışmış bulunduğumuz için pek sallamadım. Bunu bile bile gelip buraya yazmam benim hatam aslında. Arada ciddi fikir belirten arkadaşları hariç tutuyorum. Kötü eleştriye kesinlikle açığım ancak bunun bir yöntemi olmalı ve bir işi eleştirmek için o konuda bilgi sahibi olmak gerekir. Yoksa ben de hepinizin yaptığı her işe eleştiricek eminim bir sürü şey bulabilirim. Mesela beğenmedim, şu şu yüzden.. Bunu söyleyen bir iki kişi var kesinlikle saygı duyuyorum o fikirlere ve fikir belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum, ilgilenmiş izlemiş ve hatta gelip beğenmedikleri noktaları belirtmişler. Yapılan bir işe hakaret edip sonunda saygılar sunmanız açıkcası fikrinize saygı göstermemi sağlamıyor. O zaman ben de annenize küfür edip saygılarımı sunabilirim rahatsız olmazsınız anlamına mı geliyor ? Herneyse özet olarak beni rahatsız eden saygısız ve kötü niyetli tavrınız oldu. Bu kadar yıl geçirildi bu forumda hala 10 sene önceki çocuklardan fazla geliştirememişsiniz kendinizi. İnsanlarla nasıl ilişki kurulur, nasıl saygılı yaklaşılır, nasıl eleştiri yapılır fikriniz yok, tabi dışarı çıkıp iki insan görmediğiniz için bunu da anlıyorum ortaokul yıllarımda ben de böyleydim. Herşeyden önce benim, bizim hayatta bir hedefimiz var ve biz bunu başaracağız. Bu kötü niyetli arkadaşlar, bir amaca sahip olmadıkca hayatınız boyunca oturduğunuz yerden başkalarının başarılı olmasını istemeyip eleştireceksiniz. Sevgiler. Deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar