jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 selamlar; herkesin içinde bir spoiler veriyim, en çok ben spoiler vermeliyim, ooo spoiler mı görüyorum ve artırıyorum, akşam spoiler yedim çok lezzetliydi çükün şişmesin sen de ye modu var. direk spoiler verenler, kitaptan spoiler yasak denmesine rağmen kitaptan spoiler verenler, spoilerin adına spoiler yerleştirip yazanlar kısacası herhangi bir spoilerın yayınında ve yapımında emeği geçenler, siz bilir kişi misiniz? siz uzman mısınız? siz mal mısınız evladım? official spoiler konumuz olsun ve giren spoiler yiyeceğini bilsin #film-dizi taglerle yazalım her boku, tartışalım filmin dizinin kendi konularında yasak olsun diyeceğim fakat bunun içinde modların çalışması gerekiyor =( Zaten normal düzende spoiler her türlü yasak ( önceki sezondan spoiler verebilirsiniz diye salak saçma bir kural var ) o yüzden bu da düzgün işlemez boşverin. zaten yukarıda yazanları alayını sekter edin, en önemli noktaya şimdi geliyorum akıl sik değil ki millete sokasın. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/tngng.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Spoiler diye sikayet edin kaldiralim. Kitaplari okuyan biri olarak verilen kitaptan degilse, tahminse dokunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 cofrinin zeerlenceğini herkes bilmiyomuydu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Yalnız adam genele göre birşey demiş herkes hemen game of thrones olduğunu farzetmiş :D R+L=J Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ben okuduktan sonra spoiler diye şikayet etmem neyime yarıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kaldırmıyor zaten ya burda artizlik yapmış dün şikayet ettiklerim hala duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bruce Wills aslında ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kaldırmak çözüm değil o spoiler i veren ve tekrarlayan adam vizyon dan banlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sdeceokuyangenç said: Ben okuduktan sonra spoiler diye şikayet etmem neyime yarıcak ? sadece okumuş olacaksın. AHAHAHA cok metaforlu espiriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 J.R.'ı Sue Ellen'ın kız kardeşi vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://i.imgur.com/uXlFQG5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://i39.tinypic.com/2rdeqo5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 *başını yavaşça konuya uzatıp konuşulanlara kulak kabartır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kesinlikle okumadım paragrafı şöyle bir baktım nerdeyse 50 kere spoiler yazmışsın sadasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Esh said: sdeceokuyangenç said: Ben okuduktan sonra spoiler diye şikayet etmem neyime yarıcak ? sadece okumuş olacaksın. AHAHAHA cok metaforlu espiriydi. Ben ikna oldum tamam hudsıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aptal degilseniz problem olmuyo sopiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 spoiler ne ya biri izlemeden ahmet ölecek dese ne olacak peki? salladıgını nerden bileceksin, tahmin ettiğini nereden bileceksin? artı hadi spoilerı yedin noluyo yani anlamakta baya zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 arya'nin kolunun kopmasi mevzusu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yok khaleesinin dragonu oldurmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Khalesi dragonu mu öldürmüş!! Ahanda yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 cersei'yi serçeparmak'ın genel evlerinden birine sermaye yapıyorlar onu mu diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 savunanlar da gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abi ters psikoloji denen bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 serçeparmak,başparmağını kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar