vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 reyz sıkma canını öptürmeyen kendi kaybeder. bak bir match. match e odaklan match e odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Esh said: Are you waiting for invitation?!? şuna bi an eklesek ya. böyle rahatsız etti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 ben eski ben değilim. 0 dan başladım ilişki kariyerime. öpme->elleme->kerkinme->bi çıkar şu pantolonu bi bakıcam bi şey yapmıcam ve seks şeklinde yeniden emin adımlarla gitmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 son 4 match'im >60kg :( bi yerde hata yapıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Lan programı açtım mesaj çıktı ekranda match oldu diye öyle sevindim öyle sevindimki fakat fakat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 başa dönmüyor mu bu ya, bir karı vardı fotolara bakarken yanlışlıkla geçmişim, bulamıyorum şimdi çok tatlıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 delete acc haci. almanı da imana getirdim asdf cevaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 forgiver said: http://i.imgur.com/n4CCOTR.png burda da pttcell le trip yiyiorum pttcell :) asfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 geyikmiş lan bu ama çok hızlı geçiyorum diye kaç tane bıcır kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 pttcell ne lan asudhaushduashduah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 tinderdan iyisi instamessage nearby sonra teşekkür edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 DarKRideR said: geyikmiş lan bu ama çok hızlı geçiyorum diye kaç tane bıcır kaçırdım :( hızlı geçmek ? hepsine no mu diyorsun... !!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 =)) said: tinderdan iyisi instamessage nearby sonra teşekkür edersiniz bunun mantıgı nedir? burda da like ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 like da sınır yok profilide like edebilirsin instagramdan direk eklemece de zaten bi profili like et chat yapabilir hale geliyorsun.tinderdan biraz daha pislikce yazılabiliyosun ona buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 olm instamessage akıyor, onyüzbinmilyon güzel hatun var sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 XX said: DarKRideR said: geyikmiş lan bu ama çok hızlı geçiyorum diye kaç tane bıcır kaçırdım :( hızlı geçmek ? hepsine no mu diyorsun... !!!!!!!!!!!! hepsine like mı demek gerekiyor asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 sen çok yanlış anlamışsın :) tinder i Çakılabilir hepsine Like i çakın gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 cildi soluk ve gözaltları mor değilse likelayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Saeros said: cildi soluk ve gözaltları mor değilse likelayın tam tersi 2 kez likelayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 anlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 yasiyorsa demek istemis yazar. cpt obv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 şu install şeysinin range i kaç? 1.8 kmden ötesi yok bende. Birde bunda çıkanlar instagram kullananlar mı yoksa insta mesaj kullananlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 install ne lan asfasgasda adamım eli ayağına dolanmış, ya da başka bi yerine asfasfasda instamessage hacıt. istagram hesabı olanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Masakari said: şu install şeysinin range i kaç? 1.8 kmden ötesi yok bende. Birde bunda çıkanlar instagram kullananlar mı yoksa insta mesaj kullananlar mı? bugün bitti sayılır ya çok kasma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bu arada tüyo vereyim 2-3 mesajlaştıktan sonra direk burası kasıo diyerek wassapa geçin. kızlarda memnun değil tinder mesaj şeyinden, rotate bile olmuyor, notificationlar geç geliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar