-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Olmaz mı kardeşim, olmaz mı güzel insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Çok acayip bir olay oldu, yazmazsam olmaz. Kız arkadaşım tinderden bi kız bulmuş, üçlü görüşme yapmıştık aylar önce. Geçen biraz resmi ve saygın bir yerden düğün daveti geldi iki kişilik. Gitmesem olmaz gitcek kimsem de yoktu. O üçlüdeki kıza yazdım, kabul etti. Beraber düğüne gittik sonra beni evime bıraktı sdf Bu da böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 3lü görüşme dediğin? threesome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 ayni sehirde mahalleler bile cok farkediyor kadikoy, nisantasi, taksim, bakirkoy ama kizlar cok vasat, michael diye ayri hesabim var almanci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 ??????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 masa said: Çok acayip bir olay oldu, yazmazsam olmaz. Kız arkadaşım tinderden bi kız bulmuş, üçlü görüşme yapmıştık aylar önce. Geçen biraz resmi ve saygın bir yerden düğün daveti geldi iki kişilik. Gitmesem olmaz gitcek kimsem de yoktu. O üçlüdeki kıza yazdım, kabul etti. Beraber düğüne gittik sonra beni evime bıraktı sdf Bu da böyle bir anım. gerçekten hiçbir şey anlaşılmıyor şu yazıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 threesome yapmış kız arkadaşı ve tinder'dan buldukları başka bir kızla sonra da tinder'dan buldukları kızla düğüne gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 uu tabure mi olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 bunu da anlamazsan baya temelden girmek gerekicek konuya https://i.gyazo.com/4cec32815270e68813c734e2babb6505.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 masa said: Kız arkadaşım tinderden bi kız bulmuş kız arkın enden tinder kullanıyor.. black ice sen misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 yuzuk olcusu mu aliyolar parmaga noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Llama bana kız pasladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 pasladı ne demek ya? okumuş görmüş geçirmiş adamlarsınız nasıl tabirler bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Sus lan Perşembe Ferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 az edep ya hakket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Pub Story gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 umarim pubi publice kapatiyorlardir da yanlislikla boyle biseyin icine dusmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Mekandakini denemedim ama baya eğlenceli diyorlardı, semt genelinde olanı vardı Cumartesi günü. Eğlendim ben biraz sağa sola koşturmakla geçti ama zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Pub Story'e katıldım, oyunlar falan kolpa. Hiç keyif alamadım ki konuşkan girişken birisiyim.Kim kime dum duma durumu var, organizasyon 0. Gidip katılacaklar için biraz şans meselesi maalesef, kesin ekmek çıkacak diye beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 RamsesII said: konuşkan girişken birisiyim. tanga damla ile konuşamadığın günlerden bu günlere gelmek... helal sana ya çocugum büyümüş gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Llama said: tanga damla Lannn??? Bi saniye... Bu tanga damla 9 eylül öğrencisi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 valla izmirde bi tane tanga damla var kesin odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 zamanı geriye alsam keşke, tanga damlaya denk gelsem. Neler olabileceğini hayal bile etmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 evlendi galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar