axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Odin aşkına forumda hala ingilizce bilmeyen plebleri barındırıyor oluşumuz.... Diyor ki tindera resimlerimi ters koyacağım, karılar çevirip baktıklarında çirkin olduğumu görüp sola kaydıracaklar, ama telefon ters olduğu için aslında sağa kaydırmış olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Ters çevirip ekliyecekmiş resimlerini tindera kadınlarda tipini merak etmek için telefonu ters çevirecekler ve çirkin olduğunu fark edecekler ve sola kaydıracaklar fakat telefon ters olduğu için aslında sağa kaydıracaklar ve bu sayede match olacakmış. OFF NE QOMİQ NE YARATICI OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Ne kadar yardımseveriz /kiss axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Llama said: türkçe ? bütün fotoğrafları ters yükleyeyim, telefonu çevirmek zorunda kalsınlar. dolayısıyla sol swipe yapsınlar. ama ters olduğu için sağ swipe olacak HAHAHA gibi. ~ yalnız yardım yağmış, göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 resimleri ters koyacakmis kadinlar da telefonunu ters cevirecekmis gerisini ben de anlamadim destek atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 gerisi de dıkş dıkş pow paçpaç nasıl koydum diye çevrilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 k1nJo said: abi sen ciddi ciddi şunu anlayacak kadar ingilizce bilmiyon mu şimdi? bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 kadinlari ters cevirip telefonu sola atacakmis iste. basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 kadınlari ters cevirince pozisyon zenginligi azalmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 lan hadi bilmiyorsunuz 2 sn yazin bakin cevirisine. zamaninda elde red house sozlukle monkey island oynamaya calisiyordum ajsvakavdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 google translate bir harika yeni bir fikir: tüm fotoğraflarımı baştan karşıya yükleyebilmem için kızlar telefonlarına bakmak için telefon açıyorlar, açıkçası, gerçekten çirkin ve tokatlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 yandex daha da iyi yeni çıra fikir: tüm fotoğraflarımı upload ters yani kızlara bakmak, çirkin olduğumu fark açıkça ve sola telefon açmak tabii şimdi aslında doğru bing bang boom maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 new yorkta kizlar cok random guzellikte diye siakyet ediyordum kocaeli hereke mevkiinde programi acayim dedim evliya oldum haftaya donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 yazıldı mı bilmiyorum ama Bumble diye bir şey çıkmış. Kızlar teklif ediyor. Matchleşince erkek birey dişisinin çiftleme mesajını beklemek zorunda yoksa mesaj atamıyor. Dişi beğenir ve mesajını gönderirse çiftleşme başlayabiliyor yoksa 24 saat içinde erkek birey dişisini kaybediyor, match kalkıyor. YUMULUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 link ver başgan. playstore da yok bumble. ios mu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 o zaman sadece ios :/ sadece kaliteli tayfa :p yalnız tinder'a göre cidden daha kaliteli gözüküyor. Biraz bakındım ve neden ilişkim var diye üzülüp sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 jaumo mu adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ios da çıkıyor da, son yorum 2 yıl önce. nasıl da akbabalar gibi üşüştük yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Turkiyede islemez bu manken degilsen. Fazla bel baglamayin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 türkiyeye yok sanırım bumble. bumble for android yazınca var çünkü playstore da ama benimkine düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 30+ korkunçlu teyzeler dolu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yeni ortamlara falan girip reelden etkileşim kursanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hayir hoccemama said: 30+ korkunçlu teyzeler dolu sdfds muthis ben tinderda yasimi buyutuyorum bu ablalari dusurmek icin, 20 yasindaki kizin tribiyle mi ugrasacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 20 yaş grubu kızın tribi yok yalnız. daha doğrusu senin yaşını bilerek gelen o yaş grubundaki kız, kendi yaşı grubundaki erkeklerin dramasından bize doğru kaçıyor. kırmayın 20likleri, sevin onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar