KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 sağ alttaki piclab bile sola atmaya sebep. potansiyel yüksek ama fotodan kaybediosun bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 instagram 10/10 tinder 1/10 Normal match olmamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Karı olsam vermem panpa o kadar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 dümdüz insan işte çirkinlik bir olay yok ilk foto berbat ama gözlük felan olmayan yakın çekim bir fotoğraf koyman gerek, instagram'daki sol üstteki poz yani onun gözlüksüzü olsun diğer fotoğrafları da işte hedef kitlene göre koyacaksın artık bmw anahtarı mı koyarsın snowboard fotoğrafı mı ona göre seç ama bir anlamı olmalı bomboş fotoğraf koyma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Fotoğraf teknik açıdan iyileşse bir şeyler olur mu diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Anladım da bu güneş gözlüğü neden bu kadar eksi puan ki? Güneş gözlüklü kız kaynıyor tinder. Kendileri takıyor ama takan erkekleri sola mı sallıyorlar ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 güneş gözlüğü takan kadınları ben de sola sallıyorum genelde kesin çirkinliğini kapatıyordur diye, büyük ihtimalle kadınlar da aynı şeyi düşünüyor sdfss kadın profilleri yine inceleniyor biraz da erkek profil sayısı o kadar fazla ki sadece ilk fotoya bakıyorlar onda da uzaktan çekilmiş ve gözlüklü bir fotoğrafla kimse uğraşmaz yani diğer fotoğraflara bile geçmezler, güneş gözlüklü koyacaksan sonraki fotolara koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 snowboard gözlüğü lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Hdjssjshs @stringray Anladım abi sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bio'nuza da iki uc kelime ilgi alanı falan yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 sisman likela, belki gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 şişmanları ben report ediyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 synthesizer said: bio'nuza da iki uc kelime ilgi alanı falan yazın İlgi alanı mı İlgi alanı seks işte abi onu mu yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 abi belli ki sadece fotografınla (gorunusun demiyorum, gorunusunu yansıttıgın ama cok basarili olmayan fotografınla) istedigin performansı alamıyosun, dolayısıyla gorunusten ote konularla ikna etmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 @escape Boyunu sergilediğin fotoda postürün bozuk görünüyor poz verirken hazırol modunda olmasa da omuzlar doğal, göğüs dik poz vermeye kas (Mideni içine çekince [abartmadan] aldığın postür şekli kısaca). Instagram fotoların için de biraz gül be hacıt :D Ayrıca çogzel jawline potansiyelin var gibi kilo verirsen suratını daha ön plana çıkarırsın kanküt0r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Türk hatunlarını bilmem ama yabancı hatunlar hiçbişi yazmıyorsa profilde, likelama ihtimali düşüyormuş baya. Türklerin de zaten yarısı evlenmeyi hedefliyor. Kimisi önce bi seks olsun ama yine de uzun bişeye dönüşsün evlenirim modunda falan. Direk birkaç kerelik sevişelim modunda kız tr'de azdır baya dışarıya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 boy var boyun yok poz verirken dik dur omuzları aşağı ver hafif başını kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ad3m said: @escape Boyunu sergilediğin fotoda postürün bozuk görünüyor poz verirken hazırol modunda olmasa da omuzlar doğal, göğüs dik poz vermeye kas (Mideni içine çekince [abartmadan] aldığın postür şekli kısaca). Instagram fotoların için de biraz gül be hacıt :D Ayrıca çogzel jawline potansiyelin var gibi kilo verirsen suratını daha ön plana çıkarırsın kanküt0r. Ya gülmek bana hiç yakışmıyor. Patates gibi çok daha çirkin olduğumu düşünüyorum. O yüzden çok gülme taraftarı olamadım hiç :D teşekkürler bu arada. O fotoğraflar eski ya 2 aydır fotoğraf atmıyorum ve diyetteyim 1 aydır 7 kilo falan verdim. O tombulluk yok artık hjdjdh Şu aralar sizin söylediğiniz şekilde yeni ve teknik açıdan kaliteli fotoğraflar çektirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 escape sortun hafiften bol ama tisort biraz dar o sorta gore ya nargileciler gibi komple daracik giycen ya da rapciler gibi 2 beden bol ikisini karistirmaya calisirsan can-kan a benzersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Yeni kiloma göre komple bi alışverişe çıkıcam zaten ya. Tinder'ı da dondurdum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 abi babafingoyu koyucan işte ilk resme altına da “sevgi insanın kendini özgür bırakmasıdır” falan yaz hem seksi hem romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bi daha hiç açma zaten. Olacak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 türkçe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 abi sen ciddi ciddi şunu anlayacak kadar ingilizce bilmiyon mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar