Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahahah. Abi istanbula gittiğimde neler olacak çok merak ediyorum aydın antalya arası beklemediğim şeylerle karşılaşıyorum.

Heralde böbreği kaptırırım.
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Abla

bu ablalardan bana da denk geldi ya. iş cinselliğe geldi mi sınır yokmuş onu anlamıştım.

shamelessdan böyle bir fantezinin varlığını öğrenmiş olmak da faydalı oldu.

bu da o anki tepkim, temsili.

https://throatoftheworld.files.wordpress.com/2013/08/download-25.jpg
Mesaj tarihi:
eregorn said:

Benim tarafımdan konu hep sexy time a getiriliyor. Kız tarafından hep konu aile de yaşanan sıkıntılara getiriliyor.

Konu sürekli le sexy time da.

sürekli le sexy time

sexy time

Mesaj tarihi:
Bende de var böyle bir olay, yeni boşanmış şirket sahibi.en ufak sınırı yok, köle olmak hoşuna gidiyor.o yüzden fotoğrafsız profilleri es geçmeyin diyorum, güveni sağlayınca süpriz son çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Bu perşembe Lviv'e gidiyorum tek başıma. Umarım dram dönmez.

Bu geçtiğimiz haftasonu Ankaradaydım. Dramın eşiğinden döndüm. Gerçi yine dramatikti de.

Sohbet edemediğiniz kıza tahammül edebiliyo musunuz?
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Bu geçtiğimiz haftasonu Ankaradaydım. Dramın eşiğinden döndüm. Gerçi yine dramatikti de.

Niye on hazirligi yapmiyorsun..

Location changer extension yukluyorsun, tinder webe giriyorsun. Eskiden kod yazip API ile yapiyordum, artik herkes yapabilir

Gunde minimum 2 date ayarlayamadiysan biletleri iptal et degmez
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Git bakalım, bildiğin köy lviv. Gece kulüpleri aksaray style.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Psikolojik komplikasyon

Hahahaha psikolojik komplikasyon ne lan. Hem sevişip hem de mutsuz olmayı becerebiliyor musunuz lel

Gerçi lel diyorum ama gönülden sevdiğimin millenialları diye de içimden geçiriyorum. Aga bu kadar pıreşıs kartanesi olmayıverin bi zahmet, sevişebilen adamın lanet olsun sevişebiliyorum diye ağlaması kadar ikiyüzlü bi davranış politikacılarda bile olmaz.
Mesaj tarihi:
Abi geyikti ya sakin ol :)

Ben sadece iyi vakit geçirmek istiyorum ya. Paçavra bi karıyla sevişeceğime iyi sohbet edip muhteşem eğleneceğim bir hanımla takılmayı tercih ederim.

edit: Paçavradan kastım fiziksel değil. Biraz zeka kırıntısı arıyorum abi kadınlarda. Aptallıklarını kusmaya başladıkları an tokatlayasım geliyor.
Mesaj tarihi:
sardalya said:

Wishmaster said:

Niye on hazirligi yapmiyorsun..

Location changer extension yukluyorsun, tinder webe giriyorsun. Eskiden kod yazip API ile yapiyordum, artik herkes yapabilir

Gunde minimum 2 date ayarlayamadiysan biletleri iptal et degmez

Önhazırlık tamam zaten. Bedava şehir rehberi ve yatak arkadaşı pırayslıs. Muhabbeti falan da hoş kızın.
  • Yeni Oluştur...