eregorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Lütfen arkadaşlar arasında bana "General Billur" derler :) Bu arada anlatım şeklime laf edilmiş, iyi edilmiş.
µh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 tokat falan degil de bogma/bogulma guzel oluyor
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sevdim hikayeyi teşekkürler ali kırca stayla (tu)
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Ahahahah. Abi istanbula gittiğimde neler olacak çok merak ediyorum aydın antalya arası beklemediğim şeylerle karşılaşıyorum. Heralde böbreği kaptırırım.
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 tokat dediğin en fazla kıça şaplak olacak, fazlası gereksiz
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Komodo said: tokat dediğin en fazla kıça şaplak olacak, fazlası gereksiz yok ya bildiğin yüze atılıyordu.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Saeros said: sevdim hikayeyi teşekkürler ali kırca stayla (tu) https://i.imgur.com/HfKsIK4.gif
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ad3m said: Abla bu ablalardan bana da denk geldi ya. iş cinselliğe geldi mi sınır yokmuş onu anlamıştım. shamelessdan böyle bir fantezinin varlığını öğrenmiş olmak da faydalı oldu. bu da o anki tepkim, temsili. https://throatoftheworld.files.wordpress.com/2013/08/download-25.jpg
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sexy time deme anlatırken gözünü seveyim, yada tam bir buğra isen de gitsin ya
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bana mı yazdın onu o kadar anlamadım ki sexy time nerde
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 yuh eregorna yazmış ya. olm üstüne en az 10 tane post var ya adam direk cevap vermiş. nasıl bakıyorsun olm foruma.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 eregorn said: Benim tarafımdan konu hep sexy time a getiriliyor. Kız tarafından hep konu aile de yaşanan sıkıntılara getiriliyor. Konu sürekli le sexy time da. sürekli le sexy time sexy time
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Bende de var böyle bir olay, yeni boşanmış şirket sahibi.en ufak sınırı yok, köle olmak hoşuna gidiyor.o yüzden fotoğrafsız profilleri es geçmeyin diyorum, güveni sağlayınca süpriz son çıkıyor.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Bu perşembe Lviv'e gidiyorum tek başıma. Umarım dram dönmez. Bu geçtiğimiz haftasonu Ankaradaydım. Dramın eşiğinden döndüm. Gerçi yine dramatikti de. Sohbet edemediğiniz kıza tahammül edebiliyo musunuz?
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sexip duruyorsunuz da gencler multipartner iliskinin komplikasyonlari vahim ..unutmuyorsunuz degil mi ??
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Korunuyorum ben. Psikolojik komplikasyonları içinse bu hale getirenler utansın dana reyiz
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Wishmaster said: Bu perşembe Lviv'e gidiyorum tek başıma. Umarım dram dönmez. Bu geçtiğimiz haftasonu Ankaradaydım. Dramın eşiğinden döndüm. Gerçi yine dramatikti de. Sohbet edemediğiniz kıza tahammül edebiliyo musunuz? Niye on hazirligi yapmiyorsun.. Location changer extension yukluyorsun, tinder webe giriyorsun. Eskiden kod yazip API ile yapiyordum, artik herkes yapabilir Gunde minimum 2 date ayarlayamadiysan biletleri iptal et degmez
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Wishmaster said: Bu perşembe Lviv'e gidiyorum tek başıma. Umarım dram dönmez. Bu geçtiğimiz haftasonu Ankaradaydım. Dramın eşiğinden döndüm. Gerçi yine dramatikti de. Sohbet edemediğiniz kıza tahammül edebiliyo musunuz? Git bakalım, bildiğin köy lviv. Gece kulüpleri aksaray style.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Wishmaster said: Sohbet edemediğiniz kıza tahammül edebiliyo musunuz? ben etmiyorum valla 2 saat sevişcem diye çekemem kimseyi
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Wishmaster said: Psikolojik komplikasyon Hahahaha psikolojik komplikasyon ne lan. Hem sevişip hem de mutsuz olmayı becerebiliyor musunuz lel Gerçi lel diyorum ama gönülden sevdiğimin millenialları diye de içimden geçiriyorum. Aga bu kadar pıreşıs kartanesi olmayıverin bi zahmet, sevişebilen adamın lanet olsun sevişebiliyorum diye ağlaması kadar ikiyüzlü bi davranış politikacılarda bile olmaz.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Abi geyikti ya sakin ol :) Ben sadece iyi vakit geçirmek istiyorum ya. Paçavra bi karıyla sevişeceğime iyi sohbet edip muhteşem eğleneceğim bir hanımla takılmayı tercih ederim. edit: Paçavradan kastım fiziksel değil. Biraz zeka kırıntısı arıyorum abi kadınlarda. Aptallıklarını kusmaya başladıkları an tokatlayasım geliyor.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sardalya said: Wishmaster said: Bu perşembe Lviv'e gidiyorum tek başıma. Umarım dram dönmez. Bu geçtiğimiz haftasonu Ankaradaydım. Dramın eşiğinden döndüm. Gerçi yine dramatikti de. Sohbet edemediğiniz kıza tahammül edebiliyo musunuz? Niye on hazirligi yapmiyorsun.. Location changer extension yukluyorsun, tinder webe giriyorsun. Eskiden kod yazip API ile yapiyordum, artik herkes yapabilir Gunde minimum 2 date ayarlayamadiysan biletleri iptal et degmez Önhazırlık tamam zaten. Bedava şehir rehberi ve yatak arkadaşı pırayslıs. Muhabbeti falan da hoş kızın.
Öne çıkan mesajlar