masa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 sanırım öyle demek istemedi, fotoğrafsız profilleri kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 aynen fotoğrafsızlarda, gizli takılıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Fotografsiz hesaplarda eslesme oluyor mu lan. Yoksa sadece hobi olarak like atmak icin mi giriyorlar. Yoksa mantikli fotosuz ve fake isimle hesap fkdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 fotograflı ama fotografta yüzü gözü belli olmayan, karanlık profiller, ya okumuş etmiş iyi bir yerdekiler ya da dediğiniz gibi pervertlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Bir de oyle nedeyim bakayim belki es kaza match gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi sen cami acip almanca yok mu beni **** diye bagirsan biri gelir illaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi gelmior işte alman için zaten untermenschen'sin, alman erkekleri ile rekabet imkanın zaten yok non-germenlara yürüyeyim desen orda da hintlilerle aynı klasmandayım türk olarak, italyanlar ve fransızlar dominant. onların artıklarını türkler çinliler ve hintliler kapmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ahaha ağbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 tinderden rakamsal yorum cikartiyorsan belki dogrudur..senin coktan her aksam oralarda bir barda 1 2 bira icmeye gidiyor olman lazimdi..ubere untere takma o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi barda kem küm ingilizce konuşabilen birine yanaşan yok hani düşünsene bi tarafta italyan aksanı ile ing konuşan biri var diğer tarafta ben varım, karşı tarafın seçmesi zor olmuyor hiç. hani tipi mipi de geçtim, zaten at hırsızından hallice bir tipim var, polis durudrsa sorguzsuz içeri atar da, sırf türkiye de doğmuş olmak bile kaybettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi senkoyla mücadele etmeyin hiç, adam kendi kendini ezmekten garip bir zevk alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi eninde sonunda badem ezmesi seven biri cikacak karsisina umutluyum ben..arti 3 biradan sonra yalarim o kemkumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 senko said: abi gelmior işte alman için zaten untermenschen'sin, alman erkekleri ile rekabet imkanın zaten yok non-germenlara yürüyeyim desen orda da hintlilerle aynı klasmandayım türk olarak, italyanlar ve fransızlar dominant. onların artıklarını türkler çinliler ve hintliler kapmaya çalışıyor lanet olası doğa ve piramitleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 senko said: abi barda kem küm ingilizce konuşabilen birine yanaşan yok Grego said: abi senkoyla mücadele etmeyin hiç, adam kendi kendini ezmekten garip bir zevk alıyor. abi kadinlarin erkeklerde aradigi en bariz sey ozguven. kimse senin gelip pohpohlamaz, bekledigin buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 fotoğrafsız profillerden çok değişik şeyler çıktı karşıma, o yüzden seri like atıyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Goering said: senko said: abi barda kem küm ingilizce konuşabilen birine yanaşan yok Grego said: abi senkoyla mücadele etmeyin hiç, adam kendi kendini ezmekten garip bir zevk alıyor. abi kadinlarin erkeklerde aradigi en bariz sey ozguven. kimse senin gelip pohpohlamaz, bekledigin buysa. yok, özgüven problemim yok çok şükür de, fazla abartılmış özgüvünein de anlamsız olduğunu düşünüyorum ama. hani kendine bir alanda güveniyorsan o alanı dolduruyor olabilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 abi senko çok gerçekçi çok samimi lan tam down-to-earth diyorlar ya ondan zaten almanyadaymış az hypelayın herifi yeter de artar bile bir hayıra vesile oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 senko nun sözlük tanımı için summon axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/310/457/37b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 ASHDASHDASHDDASHAHASDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 senko said: abi barda kem küm ingilizce konuşabilen birine yanaşan yok hani düşünsene bi tarafta italyan aksanı ile ing konuşan biri var diğer tarafta ben varım, karşı tarafın seçmesi zor olmuyor hiç. hani tipi mipi de geçtim, zaten at hırsızından hallice bir tipim var, polis durudrsa sorguzsuz içeri atar da, sırf türkiye de doğmuş olmak bile kaybettiriyor çıkar vur masaya, sonra ver coşkuyu: bu benim skim bu benim, en bulunmaz yaverim! kafam kızarsa çıkarır yeri göğü gümletirim! (pat pat masaya vuruyosun burda) bin diyar gezdim, azmettim dere tepe düz gittim. çok pusi gördüm ama böylesini görmedim (burda etraftaki kızlara bakıp göz kırpıyosun) bu benim skim bu benim! en bulunmaz yaverim! hepiniz bir gelseniz, yine bitmez kuvvetim! (kükreme ve kapanış) hadi sonuçları bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Soy boy cok agir olmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 o kelimenin burada kimseye yakıştırılabileceğini düşünmezdim. şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Ahaha soy boy ne alaka lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar