Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Yanlız evlenicek olsan şunu nasıl yaparsınız lan. Ailen,akrabaların soruyor nerede tanıştınız ? -Tinder'da tanıştık diyemem öyle bir şey olsa dassfag Niye yapamazsın cunku burası türkiye Tinder'da takılan herkese orospu gözüyle bakmak Türkiye'ye mahsus abi. Ben de türk birini tanıyorum avustralya'da evlendi tinder'da tanısıp.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 kadınlara olan bakış açısıyla alakalı. ben mesela tinderı nasıl kullanıyorum. birileriyle tanışırım, kıza olan ilgimin seviyesine göre bir gece seks yaparım bir daha konuşmayız belki ya da bir kızla kafam deli gibi uyuşur bir bakmışım sevgili olmuşum. aynısını bir kadın da yapabilir. birini beğenirse onunla bir gece sevişip bir daha aramayabilir. sonrasında da senle tanışıp sana aşık olup seninle evlenebilir. sen kadının bu yaptığını kötü bir şey olarak addedebilirsin. onu halk arasında kaşar diye adlandırılan kadınlardan görebilirsin. onun bu yaptığını sadece erkeklerin yapabileceği bir davranış olarak görüyor olabilirsin. bu da bana göre geri kafalılıktır. ben erkek ve kadın arasında bir ayrım görmüyorum. aklı başında ve modern bir kadın istediği kişiyle sevişir. istediğiyle de evlenir. açıkçası işin en üzücü boyutu da bir çok kadının bu şekilde yaşıyor oldukları ama bunu yaşamıyorlarmış gibi gözüktükleri. bu baskı altında tabi ki de böyle gözükmek zorundalar. çoğu erkek de sevgilisinin zamanında bir kişiyle öylesine one night stand yapmış olabileceği ihtimalini yokmuş gibi yaşar hayatını. bunu ben de yaptım zamanında. oldukça üzücü birşey olduğunu düşünüyorum. tabi ki işin uç boyutlarında olan birini ben de kabullenmem. ama benim bakış açıma göre uç boyutlara ulaşan hareketlerin seviyesi cinsiyet ayırt etmeksizin rahatsız edici olduğu için bunda bi sorun görmüyorum. ama hiçbir zaman herşeyin doğalı budur kadın erkek budur diyerek geri kalmış kafalarımız için "doğa" örneğini öne sürmemeliyiz. çünkü cinsellik konusunda sıkışınca hemen hayvan doğası, insan içgüdüsü savlarını öne sürenler, konu sabah sokağa çıkıp avlanmaya ya da güneş battığı anda uyumaya gelince geri adım atarlar. sonuç olarak biz kendi kararlarımızı verebilecek insan bünyeleriyiz. bir erkek tinderda takılıp orospu olmuyorsa kadınlar da olmaz. çok iğrenç kadınlar var o ayrı tabi. kimbilir erkekler nasıldır. ama toplum çirkin abi. cinsiyetten bağımsız bir şey o. bu yüzden iş vücut geliştirme fln olmadığı sürece kadınlar ve erkekler arasında hiç bir fark görmüyorum. bu farkı görenler yüzünden kadınlar şuan bugün toplumda bu kadar zorluk yaşıyorlar. özetle modernim diyeniniz de tatava. kadınlar erkekler eşittir diyo, ama tinderdaki kadınlara uğramamıştır mesela. bilindik kadınları görmüştür.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Tinderı kim ne anlasın, internette tanıştık de geç nedir yani.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Madcat said: günde kaç kişiyle matchleştiği belli olmayan kızla konuşup anlaşıp nasıl sevgili oluyor insanlar. çok mu gerikafalıyım bilmiyorum. yahu seninşuan kız arkın varsa şu ana kadar hiç mi takılmadı biri ile ha match olmuş ha gitmiş biri ile kordonda el ele tutuşmuş
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Llama said: Madcat said: günde kaç kişiyle matchleştiği belli olmayan kızla konuşup anlaşıp nasıl sevgili oluyor insanlar. çok mu gerikafalıyım bilmiyorum. yahu seninşuan kız arkın varsa şu ana kadar hiç mi takılmadı biri ile ha match olmuş ha gitmiş biri ile kordonda el ele tutuşmuş la olm öyle değil :D
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 body builder arkadasim var egitmen. cocuk zukada poker oynarken tanisti bi kizla evlendi falan. kizi da besyoya soktu. ikisi birden egitmenlik yaparak takiliyolar simdi kiminle nerede tanistiginizin pek onemi kalmiyor kafalar uyusunca
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Madcat said: la olm öyle değil :D olum bazen kafam güzel oluyor vay be diyorum acaba diyorum benim karıyı şimdi kim ne yapıyor diye bazen düşünüyorum misal çok sağlıklu düşünce değil ama işte ne yaparsın
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 bizde de okeyde tanışıp evlenen bi operator var
benjani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Fotoğrafsız bir profilinden, benden 8 yaş büyük gizli takılmak isteyen bir kadın çıktı.fotoğrafsızları sola kaydırmayın, süprizlerle dolu.
benjani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 geçen gün çıktı bende, direkt gözükmüyor galiba.
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Masticore said: Efsane paragraflara atıfta bulundum da bulamadım konusunu ya. O geldi aklıma ondan yazdım adsf mayonez gargarası...........
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 benjani said: geçen gün çıktı bende, direkt gözükmüyor galiba. kapa aç yapınca geldi. 2 kişi like attı şimdilik.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 o neymiş lan 5 ay biriktirip katalogdan seçmeli halledersin işini :P
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 50tl bende. ben hep 50 liralık alıyorum.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 abi tinder'a 50 TL de çok değil mi netflix o kadar ya 3 kişi full izlioz evde
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 genelde herkesi saga kaydırıp eşleşince bakarız diyosan gold'un anlamı yok zaten. ben bakalım beni kimler begeniyor diye meraktan aldım 1 aylık.
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 105 mi yuhara. Okuze ortak olunur o paraya
µh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 otostopçunun galaksi rehberinde düşük olasılıkların gücüyle çalışan uzay gemisi motoru vardı, tinder da düşük match ihtimalini paraya çevirmenin yolunu bulmuş gold üyelikle helal olsun.
khalad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 o ne lan ben 10 tl verdim geçen ay gold a adamına göre muamele mi nedir
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 zaten çok eşleşiyorsan ucuza geliyormuş tih tih tih.
Öne çıkan mesajlar