Komutan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v2grKk4Fv0k http://www.joystiq.com/2014/04/12/civilization-beyond-earth-announced-ready-to-colonize-this-fal/ "Sid Meier's Civilization: Beyond Earth was just announced at developer Firaxis' panel at PAX East. It's not a sequel to Alpha Centauri (those rights are owned by EA), but 2K Games is finally giving fans the spiritual successor to the sci-fi strategy game they've been constantly nagging Firaxis about for over 10 years. The elephant in the room has been tackled right up front at the PAX East panel happening right now. Firaxis' Will Miller, who is lead designer on the Beyond Earth project, said, "The heart and soul [of Alpha Centauri] lives at Firaxis. For all the fans of Alpha Centauri, this is the game we've made for you." FEATURES Seed the Adventure: Establish your cultural identity by choosing one of eight different expedition sponsors, each with its own leader and unique gameplay benefits. Assemble your spacecraft, cargo & colonists through a series of choices that directly seed the starting conditions when arriving at the new planet. Colonize an Alien World: Explore the dangers and benefits of a new planet filled with dangerous terrain, mystical resources, and hostile life forms unlike those of Earth. Build outposts, unearth ancient alien relics, tame new forms of life, develop flourishing cities and establish trade routes to create prosperity for your people. Technology Web: To reflect progress forward into an uncertain future, technology advancement occurs through a series of nonlinear choices that affect the development of mankind. The technology web is organized around three broad themes, each with a distinct victory condition. Quest System: Quests are injected with fiction about the planet, and help to guide you through a series of side-missions that will aid in resource collection, unit upgrades, and advancement through the game. Orbital Layer: Build and deploy advanced military, economic and scientific units that provide strategic offensive, defensive and support capabilities from orbit. Unit Customization: Unlock different upgrades through the tech web and customize your units to reflect your play style. Multiplayer: Up to 8 players can compete for dominance of a new alien world. Mod support: Robust mod support allows you to customize and extend your game experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 quest system haric kalani alpha centauri yi andiriyor. edit: baktim simdi, alpha centauri nin isim haklari EA nin elindeymis. nedeni belli oldu. SMAC remake ya da sequel yapamiyorlar. o nedenle bu cikacak gibi duruyor. cok farkli olmaz umarim SMAC tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 5i aldik doğru dürüst oynamadık daha, cikmasin yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://www.pcgamer.com/2014/04/12/civilization-beyond-earth-interview-everything-you-need-to-know-about-the-new-factions-aliens-technology-and-more/ şunu okuyorum da baya iyi gibi ya harmony supremacy purity falan çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 abi acaba alpha centaurideki gibi gezegenle ciddi ciddi içli dışlı olacaz mı? çünkü ben civ 5'ten ve x-comdan sonra alpha centauri gibi derinliği olan bişi yapabileceklerini pek sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 x tane yamayla adam olacak sistem tasarımı hataları olmazsa ve expansion olmadan yeterli content olursa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yukarda linkini verdiğim röportajda okuduğum kadarıyla baya içli dışlı olucaz gibi yeraltına inebiliyormuşuz mesela doğru anladıysam atmosfere uydu yolluyormuşuz, ayrıca atmosferde de hex sistemi varmış iki uydu overlap edemiyormuş vs alpha centauri oynamadım o yüzden bilmiyorum tam ne istediğini ama bana baya şık bi oyun olucak gibi geldi özellikle harmony seçince literally içli dışlı olucaz sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 doğru anlamışsın yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Saeros said: yukarda linkini verdiğim röportajda okuduğum kadarıyla baya içli dışlı olucaz gibi yeraltına inebiliyormuşuz mesela doğru anladıysam atmosfere uydu yolluyormuşuz, ayrıca atmosferde de hex sistemi varmış iki uydu overlap edemiyormuş vs alpha centauri oynamadım o yüzden bilmiyorum tam ne istediğini ama bana baya şık bi oyun olucak gibi geldi özellikle harmony seçince literally içli dışlı olucaz sanırım sdf abi dağlar yapiyorduk öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 pronoit said: abi acaba alpha centaurideki gibi gezegenle ciddi ciddi içli dışlı olacaz mı? çünkü ben civ 5'ten ve x-comdan sonra alpha centauri gibi derinliği olan bişi yapabileceklerini pek sanmiyorum. modlamaya acik diyorlar aciklamada. eger umdugumuz gibi olursa modding olayi,community bir sene icinde halleder o sorunu. acikcasi vanilla halinde benim de bazi cekincelerim var. ama civ5 e bak, iki ek paket sonra ciddi adam oldu oyun. mod isi umdugumuz gibi cikmasa bile bu da iki uc paketle adam olur. bir de civ5 e gore vanillasi da daha iyi olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Trailerda bi yazı var "dibu-tirin taxan ayaa bilaabmay" (27. saniye), google translate e göre "yeniden saymak serisi başladı", ingilizce "The re-count series started" :P. Bi anlam ifade ediyor mu acaba? Yine trailerda uzaydan Dünya'yı gösterdiği sahnede; Türkiye kapkaranlık, Avrupa yer yer aydınlık filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Sid demistir, bunlar twitter i youtube u kapadi, yakinda elektrikleri de toptan keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 belkide gerçek aslında çok farklıdır, belki emperor 12. tayyibus eteranalus liderliğinde geleceği çok önceden görüp diğer insanlardan çok önce uzaya açılmışlardır ülkeyi boşaltıp koloni kurmuşlardır üstün borla çalışan binallion yıldırımoff ve erke teknolojisi ile, hatta oyunda ilerledikçe bunlarla karşılaşıyoruzdur ileri teknolojik ırk olarak, alın size sci-fi plot türkiye için, uygun kitleye iyi yedirilirse kitabı 20 milyon satmazsa neyim asdfsa, dizisi bile çıkar, muhteşem analus diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 aquila said: 5i aldik doğru dürüst oynamadık daha, cikmasin yenisi. aynı şeyi düşünüyordum ama çıksın ya iyidir değişiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 çıksın ya... 10 numara oyun olacak.. kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 gene tablet port ready dumbed down bişi yapacaklarmış hissi veriyor. hype thrusters inactive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 dumbed down olmasının sebebi tablete rahat geçirme planları değil lead designerın liseli olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Ya he he dumbed down Civ 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ünit tasarlama ve terraform ve denize şehir yapma olayları olmicaksa boşuna kasmasinlar. skin pack yapip dağitsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 herşey releasede imkanı yok gelmez expansiona malzeme lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Terraformdan zaten victory condition olarak bahsedildi. Birim tasarımı da upgrade araştırma şeklinde olacakmış, bazı upgrade ve birimler affinitylere bağlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://well-of-souls.com/civ/images/be_purity_marine.jpg purityi infatary tierlarıymıs eüheühe tüfekli neil armstrong güzelmiş sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Custom Unit çok iyi fikir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Feamer said: aquila said: 5i aldik doğru dürüst oynamadık daha, cikmasin yenisi. aynı şeyi düşünüyordum ama çıksın ya iyidir değişiklik bir ek paket daha gelmeli civ 5'e en azından civ 4'te taşlar yerine öyle oturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar