Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Narius said:

Weblordlar yerine de olabilir senin çoğu kartını baltalıyor gibi geldi iş yapıyorlar mı fazla?

Sludge belcherda düşünebilirsin fena kart değil curveüne pek uymasada.

Weblord'un varlığının temel 2 amacı var. 1)zoo'nun battlecrylarını engellemek. 2)Miracle'ın finisherını durdurmak. Control vs Controlde genellikle Weblord'u kullanmak yerine 1/1 hero power kullanıyorum.

Ancak herhangi bir şekilde ufak çapta board presence sağlamayı başarmışsam Weblord oyunun temposunu elimde tutmamı sağlıyor. Sallıyorum yerde sadece 1 tane Azure drake'im varken yanına weblord attığımda rakibin oynayabileceği kart alternatifi gerçekten çok azalıyor.

Bu nedenle weblord'lar nispeten sıkıntı yaratmıyor.

2 şeyde kararsızım. 1.si bu yeni gelen 1/3 minion'a nasıl yer açacam? 2.si Avenging Wrath'ı deckime geri koysam mı? Şu haliyle deckte çok az spell var (x2 equ x2Cons x2Weapon) ancak çok efektif battlecrylara sahibim.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

ben oyundan hiç zevk almıyorum artık ya. daily yapmak için bile girmez oldum şu naxx'tan sonra.

naxx da bir beklenti vardi karşılamadı... Hala bir bok yok oyunda. Soyluyorum çözüm mtg sistemi gibi type 1-2 koymaları. Diyeceksiniz ki para için yapilmiş bir sistem. Bilmem abi... (type 1'e düşen kart 5 ay sonra tekrar gelsin vs vs.. bu sekilde taze tutsunlar ya) Ne bileyim murlock kalksın geri gelsin goblin gelsin gitsin...

artık craft fiyatınımı düşürürler daily iki katı gold mu verirler bilemem ama böyle giderse bu oyun bayacak. Yenilik az , beklenti cok. Naxx biterse artik yeni birşey 1 sene sonra yaparlar bunlar.

Ayrıca 200 kart'ı dengede tutup yeni kart koymak mı kolay ?yoksa her sene şişen 200-300-400 diye artan kart sayısını dengede tutmak mı ?
Mesaj tarihi:
Naxx öncesi inanılmaz dar bir card pool ile oynuyorduk. Naxx ile card pool ufaktan büyür gibi oldu sanki. Bahsettiğin şeyde haklısın. Ancak dediğin şeyin gelmesi için daha bayaaaa bi beklememiz lazım.

Blizzard'ında yeni content konusunda biraz daha seri davranmamız lazım.
Mesaj tarihi:
hayda bana da arkadaş demişti öle diye, okumamıştım. sıçış.. bu hafta ve gelecek hafta için biriktiririm de, sonuncu hafta için max 300g falan birikir çıkış tarihine kadar.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

tam 2170 goldum var.

Sabonis'i dinlemedim. Pack açmadım. Mutluyum. kendi çapımda işte..

ulan sen bana dedin be 5. wing beleş diye !!!!!!

forum, alın kellesini şu adamın
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...