Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 souldarkorn said: Daha hala androide gelmedi ya sıfatına tüküreyim blizz. neden gelsin ki abi beleş beleş oynayacaksınız diye mi of fakirler :<
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bu aralar ranked vs oynayacak varsa, bir sonraki wing e kadar zoo cok populer gibi. bir anti zoo destesi yapin, keyfinize bakin.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Rank 12 den 14 düştüm. Zoolardan tiksindim. Anti zoo deck yapacam. blood knight ekledim desteye bakalım ne olacak.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Lectre said: souldarkorn said: Daha hala androide gelmedi ya sıfatına tüküreyim blizz. neden gelsin ki abi beleş beleş oynayacaksınız diye mi of fakirler :
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Narius said: Weblordlar yerine de olabilir senin çoğu kartını baltalıyor gibi geldi iş yapıyorlar mı fazla? Sludge belcherda düşünebilirsin fena kart değil curveüne pek uymasada. Weblord'un varlığının temel 2 amacı var. 1)zoo'nun battlecrylarını engellemek. 2)Miracle'ın finisherını durdurmak. Control vs Controlde genellikle Weblord'u kullanmak yerine 1/1 hero power kullanıyorum. Ancak herhangi bir şekilde ufak çapta board presence sağlamayı başarmışsam Weblord oyunun temposunu elimde tutmamı sağlıyor. Sallıyorum yerde sadece 1 tane Azure drake'im varken yanına weblord attığımda rakibin oynayabileceği kart alternatifi gerçekten çok azalıyor. Bu nedenle weblord'lar nispeten sıkıntı yaratmıyor. 2 şeyde kararsızım. 1.si bu yeni gelen 1/3 minion'a nasıl yer açacam? 2.si Avenging Wrath'ı deckime geri koysam mı? Şu haliyle deckte çok az spell var (x2 equ x2Cons x2Weapon) ancak çok efektif battlecrylara sahibim.
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Bugünlerde oyun kazanmak imkansız galiba benim gibi fakirler için rank 20 ler legendary kaynıyor
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abv bu rng nin ya, 3 flame strike son 5 karta kadar gelmez mi ya, bu rng değil artık başka bişe
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ben oyundan hiç zevk almıyorum artık ya. daily yapmak için bile girmez oldum şu naxx'tan sonra.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Evet, yeteneksizlik. Kayseri çık aradan.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ahmedinejad said: ben oyundan hiç zevk almıyorum artık ya. daily yapmak için bile girmez oldum şu naxx'tan sonra. naxx da bir beklenti vardi karşılamadı... Hala bir bok yok oyunda. Soyluyorum çözüm mtg sistemi gibi type 1-2 koymaları. Diyeceksiniz ki para için yapilmiş bir sistem. Bilmem abi... (type 1'e düşen kart 5 ay sonra tekrar gelsin vs vs.. bu sekilde taze tutsunlar ya) Ne bileyim murlock kalksın geri gelsin goblin gelsin gitsin... artık craft fiyatınımı düşürürler daily iki katı gold mu verirler bilemem ama böyle giderse bu oyun bayacak. Yenilik az , beklenti cok. Naxx biterse artik yeni birşey 1 sene sonra yaparlar bunlar. Ayrıca 200 kart'ı dengede tutup yeni kart koymak mı kolay ?yoksa her sene şişen 200-300-400 diye artan kart sayısını dengede tutmak mı ?
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Naxx öncesi inanılmaz dar bir card pool ile oynuyorduk. Naxx ile card pool ufaktan büyür gibi oldu sanki. Bahsettiğin şeyde haklısın. Ancak dediğin şeyin gelmesi için daha bayaaaa bi beklememiz lazım. Blizzard'ında yeni content konusunda biraz daha seri davranmamız lazım.
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Trump zoo oynuyor şu an streamde çatır çutur tokatlıyo milleti. rank 6 şu an
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 5. wing bedava olmıyacakmış bu sırada sabonis mi kim salladıysa abv 1k packe harcadım
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ben 1600 harcadım tekrar biriktirmeye çalışıyorum şimdi, ama pişman mıyım ? hayır, 3 yararlı leg., 4 epic düştü gayet iyi oldu
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 paraya kıyamıyorum. 3.5k gold var toplasan 20 pack açmamışımdır. Düzgün sayılacak bir gülten decki var.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 toplam kaç k gold daha lazım şimdi? bir tane para verip açtık, 2100 mü lazım kalanı için?
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 of sonuncu beleş olcak diye pack açıcaktım ben de bugün, tam açmadan okuduğum iyi oldu. 150 daha kassam tamam.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hayda bana da arkadaş demişti öle diye, okumamıştım. sıçış.. bu hafta ve gelecek hafta için biriktiririm de, sonuncu hafta için max 300g falan birikir çıkış tarihine kadar.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 tam 2170 goldum var. Sabonis'i dinlemedim. Pack açmadım. Mutluyum. kendi çapımda işte..
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bir daha sabonisin lafıyla iş yapanı zaten
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 40 golt'um var rank 20'den yukarısını göremedim. yetoyum. oyuna beklerim.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Aceace said: tam 2170 goldum var. Sabonis'i dinlemedim. Pack açmadım. Mutluyum. kendi çapımda işte.. ulan sen bana dedin be 5. wing beleş diye !!!!!! forum, alın kellesini şu adamın
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Vut????? Ben öle bişe dediğimi hatırlamıyom.Demişsem de taaaaaaaaaaaaaaaaaa mayısta falan demişimdir. O zamanlar herkes öyle diyodu. Gugıla sor inanmıyosan.
Öne çıkan mesajlar