Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence next turn'den kastı when the turn ends yani leeroy'u oynadın adama vurdun whelp'ler yere düştü end turn diyince leeroy eline geri gelicek 2 mana daha aza oynayabilcen sonraki el
Mesaj tarihi:
aslinda combosu seklinde gelebilir, ayni headcrack gibi dedigin dogru.
combo:return next turn
zaten combosuz boarddan neyi cekcen di mi her turlu leeroyu attiktan sonra combo aktif olcak.
mantikliymis kardes tebrik ettim.
Mesaj tarihi:
Bu tarz bir şey miracle rogue'u tamaaamen öldürür. Zaten rogue kartları bugüne kadar bayaa nerf yiyerek adam oldu.

Bi yerlerde okumuştum. Trump'ın önerisiydi sanırım.Çok güzeldi aslında. Gadgetzanı kökten kaldırsınlar oyundan. Gadgetzan yerine aynı manaya aynı özellikleri olan yine 4/4 bir legendary koysunlar. Böylece düzenli olarak turn 6'da gadgetzan-conceal koyma lüksünü kaybetmiş olurlar. Deckte 2 yerine 1 gadgetzan olması çoook şeyi değiştirir.

Miracle'ı OP yapan 26 damage vuran kombosu değil. O komboyu yapmak için tamı tamına 6 kart gerekiyor. 6 kartla 26 damage vurcak comboyu normal şartlar altında yesem zerre üzülmem. Benzer şekilde Turn 1'de cairne koyma şansı var druidin. Sorun bu comboyu yapmak için gerekli olan kartları rogue çooook rahat buluyor. Zaten ilk 4 turnde boarda koyacağınız her minionı durdurma lüksleri var. Üstüne bir de Turn 5'ten sonra spell kullanarak sınırsız draw yapmaları dengeyi çok bozuyor. O kadar kart gerektiren combolar yapacaklarsa decklerine 2 Acolyte 2'de Murlock koyarak yapsınlar da göreyim :D
Mesaj tarihi:
Arenada 3 karttan seçmeli sistem kepazelik yaa

adam gibi kendi deckinle oynayamıyosun hep boktan boktan deckler oluşturmak zorunda kalıyosun dandik seçenekler yüzünden. Sonra 150 gold boşa gidiyo.
Mesaj tarihi:
Küçük kızlar para verip kart satın alarak birbirlerine güne gidiyor, gerçek erkekler birer gladyatör gibi er meydanı arenada savaşarak oynuyor. Oyunun gerçek amacı biraz da kim olduğunuzla alakalı.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Hep de 12-2 12-2 gidiyornuz di mi, 250 goldlar havada uçuşuyor sdfdggd

4'ü geçemedim daha...Oynadıkça rezil oluyorum, anons ediyor birde oyun...
Mesaj tarihi:
Arena güzel normalde rankda görmiyeceğin kağıtları görüyorsun 40% lock 40% rogue oranıda yok iidir.

en kötü 3 win alıyorsun harcadığının bi kısmı geri geliyor ekonomik sayılır
Mesaj tarihi:

Sevgili dostlar, Kadıköy'de düzenlenen Hearthstone turnuvalarından dördüncüsünün ilk günü çok keyifli geçti. İkinci bölüm 1 haziran pazar günü oynanacak. Bugün elenenler dahil kendi cihazıyla gelen herkes turnuvaya katılabilir. Yarınki finalist ile bugünün finalisti ''Ganius'' arasında gerçekleşecek büyük finalden sonra geleneksel Goblin Sözlük Hearthstone Turnuvalarının dördüncü şampiyonu belirlenecek.

Başlangıç saati : 15:00
Ödül : 15 x PACK
Kayıtlar Kadıköy Avlu Pub'da saat 13:00'dan itibaren yapılabilir.

Kadıköy Hearthstone Buluşması

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...