cadiparti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bu haftasonu kadiköy'de 4. fireside gatherings olacak. sende gel güzel oluyor. https://www.facebook.com/events/653606614688135/?ref=22
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Shaman deck yaptım çok heycanlıyım 8-1 şu anda :) şöyle
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bayadır legendary cıkmıyordu. cıkan nozdormu mehh..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aaaaaaaaaaaaa 9-0 gidiyordum shaman'ım ile. board control bana geçmiş. adam ysera indi, hadi neyse, ulan ysera'dan gidip her şeye 5 vuran kartı almış bi de, bi anda oyun döndü... hex'lerim de gelmedi, direk oyun bitti. 2 tur sonra zaten. ysera bala çıktı, üstüne bala 5'te 1 ihtimalle board clear kartını çektin, üstüne bana hex'im gelmedi.... bal oğlu bal. sinirlendim bak.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 BEN BU OYUNUN ANASINI BACISINI GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ SOYUNU SOPUNU ANASINI BACISINI SİLKELERİM LAN!!!!!!!!!!! YETER BE !!!!
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 AHUAUAHUAHUHAUHAUHUAHUAHUHAUHUHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUHAUHAUHUAHUAHUAHUAHUAHAHUHAUHAU AHHUHASUHUAHUFASDUHAUSIHFOAHUFHDISRAOGNKJZHGU AJBTPIUPAOUBANUTOBAYIU NYTOUIAYUTAT KAJGAFKDSGGK
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ahahahahaha acın acımızdır sabonis. bana da paso aspect'ler cıkıyor leg olarka. ysera ve malygos da geldi mi tamamlıyorum 5liyi lol
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 O altın olanı yak, ne istiyosan craftla işte. Gerçi 3200 dust varmış.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bir gün o Cho değişecek. inanıyorum... di mi lan? :(
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 fazlasını elinde tutmanın amacı ne ki :D direk dustla gitsin 2 tanesini işte :D
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 eger kartta degisiklik yapılırsa kartı craft dustına(400 e craft ediliyosa elindeki 400 dust veriyo kırılınca) kırıyosun diye biliyorum yanlıs olmasın.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 oha bunu bilmiyorumdum. aylar önce böyle bişeyin geçtiği bir post okudum da önemsemedim pek sanırım sdsfs ben direk oto disenchant yapıyorum yani. 40 yılda bir kart değişiyor onun için elde tutmak saçma gibi geliyor bana bilemedim.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ya açıkçası değişmesi ihtimali olmayan kartları patlatıyorum. Yani ne biliyim.. Druid of the claw'ı, wisp'i ya da ne bileyim angry chicken'ı nasıl değiştirebilir ki blizzard? Ama gadgetzan, harvest golem, knife juggler gibi kartlar hem aşırı efektif hem de aşırı kullanılıyor. belki belki bu tarz kartlar değişir... Adama golden legendary çıkıyor yine de ağlıyor. Ne diyeyim ki ben. Patlat yap işte istediğini. 3.2k dustı var kenarda. Var oğlu var işte. (Bu şekilde patlatmadığı kartlardan da rakat 3ksı var.)
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ya kart değişir bi gun diye elde tutulur mu yaw
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Amacın koleksiyonu tamamlamak ise tutmak daha mantıklı kesinlikle
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sen o kart tutma aşamasını geçeli çok olmuş. Senin elinde nerden baksan 6-7 tane işe yarar legendary vardır zaten, üstüne elindeki kartları patlatıp 6-7 tane daha legendary yapabilir durumda olunca zaten ihtiyacın olacak bir kart kalmıyor geriye. Tüm golden kartları toplayacam tarzı bir takıntın yoksa, çıkan her legendary senin için 400 dust anlamına geliyor. Hatta eminim şu an Blizzard Cho'yu değiştirse ve sen bunla birlikte tüm kartlarını disenchant etsen, golden harici bütün kartları yaptıktan sonra elinde genede dust kalacaktır.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Şurada en geç 3-4 hafta sonra yeni kartlar geliyor. İçlerinde hayvani bir legendary var. Tabii ki elinde kart tutacak millet, büyük revamp olacak. Mesele golden koleksiyonu değil yani.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Single player bir content geliyor, o kartların neredeyse tamamı o contenti tamamlayarak alınacak. Ve contentte ilerlemek için bol gold lazım (tamamı için 5000 gold) yani hazırlık yapmak istiyorsanız gold biriktirin dust değil.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 arena gibi birşeyler verir heralde ödül olarak o content'te.
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kart bekletmek çok mantıklı ben craft yapacağım zaman manuel disliyorum değişme şansı zor olanları. İlla nerf gerekmiyor abusive sergeant mesela karşıyada +2 verebilmek gibi minimal bir buff almıştı o da costundan de edilmişti. Release öncesi gibi kartların üstünden geçerlerse elbet vurur o kadar bekletilen karta.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 sabonis said: bir gün o Cho değişecek. inanıyorum... di mi lan? :( abi sende takıntı haline geldi bu bak. bir gün değişecek o zaman da kıramayacaksın :) ne lazımsa kır yap işte golden olanı. golden'a 3200 veriyor mu da değişince?
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 FreEmoon said: Sen o kart tutma aşamasını geçeli çok olmuş. Senin elinde nerden baksan 6-7 tane işe yarar legendary vardır zaten, üstüne elindeki kartları patlatıp 6-7 tane daha legendary yapabilir durumda olunca zaten ihtiyacın olacak bir kart kalmıyor geriye. Tüm golden kartları toplayacam tarzı bir takıntın yoksa, çıkan her legendary senin için 400 dust anlamına geliyor. Hatta eminim şu an Blizzard Cho'yu değiştirse ve sen bunla birlikte tüm kartlarını disenchant etsen, golden harici bütün kartları yaptıktan sonra elinde genede dust kalacaktır. şu an 6-7 tane epic 10-11 tane falan legendary var eksiğim, kullanıllan kartlar olarak. toplamda şu an her şeyi dustlasam 10.5k dust var. ancak 6 legendary, 2 epic falan eder. ahmedinejad said: sabonis said: bir gün o Cho değişecek. inanıyorum... di mi lan? :( abi sende takıntı haline geldi bu bak. bir gün değişecek o zaman da kıramayacaksın :) ne lazımsa kır yap işte golden olanı. golden'a 3200 veriyor mu da değişince? 1600 veriyo şu anda golden.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bu single playerin goldlarla ilgili kismini anlatcak biri var mi? 5k gold ney la? her oyun icin arena styla para mi verioz?
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Her wing'i sırayla unlock edecekler. Haftada bir ya da iki haftada bir olabilir. Sıra beklememek için gold kullanacaksın ya da Afgan Dede'ye para sayacaksın. 5k rakamı nerede speküle edildi bilmiyorum. Ek olarak "content sadece SP, bütün kartlar SP progress'e göre unlock ediliyor" diye bir şey yok. Drop/craft kartlar da var içinde. Şu an için mesela Rivendare var drop/craft olacağı bilinen. Daha kaç tane böyle olacak bilmiyoruz.
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu oyun halen 40g veriyor dimi günlük görev olarak. Yani tek görev, 40gold. Bir de 3 win e 10gold doğru mudur?
Öne çıkan mesajlar