Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Klasik flamestrike işte :D

Geçen sefer ki 12/12 druid edwininden sonra... Bu seferki çalışmamızın ismi balls of steel

Wild pyro-Equilty? Bitch please! Doomsayer - Tiriyon FTW!

Mesaj tarihi:
Madcat said:

http://i.imgur.com/79Aw1L9.jpg
bu ne la.

süpermis tek kelime ile rogue hemide combo mombo tabi ki deathrattle'ı dez avantaj ama sonucta 4 manaya 5/5'ın getirisi o ve tek creature'la oynarsan veya comboluk creature'ın varsa avantaja cevirebilirsin...
Mesaj tarihi:
Bu sefer sabonis'e teşekkür etmek için geldim. (Evet bu çok nadir oluyor ama olsun.)

Kendisinden çarptığım Doomsayer fikrini kendi oyun bilgimle birleştirince çok farklı, çok zevkli ve çok başarılı bir deck yapmış oldum. Evet deck ladderda hızlı hızlı rank atlamamı sağlamıyor (Çünkü oyunların yarısından fazlasını late gamede kazanıyorum) ama gerçekten çok tatmin olmuş durumdayım.

Bir de kendisine oyunu biraz öğretebilirsem çok şukela olacak.
Mesaj tarihi:
Arma said:

ilk legendary olarak black night geldi. huzurla uyuyabilirim.

valla black night cok mu iddialı konusmus olurum bilmiyorum ama bence en iyi 2. legend. XESKE benim de olsa...
1. de Bloodmage Thalnos (draw kartlı kartları her zaman severim seni 1 turn ileri götürdüğünü düşünüyorum )

Bu benim görüşüm :)

black knight'a Faceless Manipulator atan atsın kopyalayan kopyalasın... sen taunt'lu creature'ını oldurdukten sonra iş işten geçmiş oluyor
Mesaj tarihi:
Knight çok iyi ama şey hissi çok kötü "adam Tirion atar, Ironbark atar saklayayım" diye diye elinde çürütmek Knight'ı.

En iyisi Sylvanas'tı bence 5 mana olduğu dönemde.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Noob için güzel guide var mı bu oyuna?

Uther'le oynuyorum şimdilik, bi 3-5 gündür sardım yeni yeni.

rewender herkese onerdiğin şeyi önercem sanada
Trump diye bi adam var
http://www.youtube.com/channel/UCsQnAt5I56M-qx4OgCoVmeA

arena pick listleri felanda var bu adamın
construcred için free to play (ucuz decklerle legendary ) serisi ve arena serileri var
oyunun temelini anladıysan geliştirmek icin izlenebilir
Mesaj tarihi:
Sağolasın Bone, bir bakayım.

Oyunun temelini anladım zaten de hala deck oluşturmak, kombolar falan konusunda yeniyim. Bir de eldeki standart kartları biliyorum (2-3 tane de deck aldım gerçi oyun içi parayla ondan da çıktı basit kartlar).

FtP olarak da normal şekilde oynanır mı oyun? Yoksa gerçek parayla satın alınca daha iyi kartlar geliyor ya da özel kartlar geliyor falan gibi şeyler var mı? Tamamen F2P oynamak istiyorum, ne kadar başarılı olurum?
Mesaj tarihi:
Kartlar aynı kartlar parayla aldığın decklerin bir farkı yok. Ama ciddi anlamda çok oynaman ve arenada başarılı olman lazım f2p birşeyler yapacaksan.

Zaten her sezon legendary-epicsiz top tier deckler oluyor en yüksek seviyede oynayabileceğin, bunları rahatlıkla yapabilirsin ama istediğim decki oynayayım dersen hiç para harcamadan kısa vadede pek mümkün değil.
Mesaj tarihi:
ben hic para koymadan, orta seviye bi mage deck yaptim. tabi max rank 8 mi ne gordu ama keyifli oynatiyo. tabi bi ragnarosum olsa cok daha keyifli olcak da neyse
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...