Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Evet o yüzden explosive trap zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor. Hatta arcane shot'lar şu an optimum hunter face deck'inde pek kullanılmasa da dahil edilebilir hale geldi.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bayılıyorum 2 tane armorer 1 tane acolyte varken üstüste iki WW atmaya.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 asdasd kız arkadaşıma bir denesene dedim, saatlerce başından kalkamadı, saat 1:17 olmuş bizimki ipadde tavernkeeper ile practice yapıyor http://memesly.com/media/created/fhy5hx.jpg
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Warrior'ın en son ihtiyaç duyduğu şey altıncı bir silahtı. Şimdilik çıkan kartlardan Druid>Paladin>Warrior
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bingildak said: asdasd kız arkadaşıma bir denesene dedim, saatlerce başından kalkamadı, saat 1:17 olmuş bizimki ipadde tavernkeeper ile practice yapıyor http://memesly.com/media/created/fhy5hx.jpg Abi... AHUHAUHAUAHUAHUAHUAH.... Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ulan 3 tane falan gold unleash'im olaydı keşke :(
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ya.. Beyler bu sabonisin var ya tam 9k dustı var hala ağlıyo.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=o8tZ0wLiRzA#t=6974 Summonlamaya gerek yok ama benzer bir durumla karşı karşıyayız.
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 lel ipad'den oynayanlar için update zorunlu olmadığı için hala unleash the hounds 2 manaymış
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 üff sabah sabah biri 5 turn , biri 6 turn 2 hunter tokatladım ne kadar güzel başladım güne
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Rogue'la 12-3 yaptım 450 gold artı pack verdi güzel oldu valla :)
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Aceace said: Ya.. Beyler bu sabonisin var ya tam 9k dustı var hala ağlıyo. 3.5k var hepi topu lütfen yani.... geri kalanlar ekstra kart dustları. onları harcamam, nerf-buff gelecek daha bi sürü karta, full refund almalıyım. özellikle lorewalker cho değişmeli...
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Sawer said: Rogue'la 12-3 yaptım 450 gold artı pack verdi güzel oldu valla :) 12-3 nasıl becerdin :)
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 O 3'ü 2 yapalım :D alışık değilim sağ tarafın 3 olmamasına
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bunneh said: lel ipad'den oynayanlar için update zorunlu olmadığı için hala unleash the hounds 2 manaymış ipadde girince 2 pc den girince 3 mana :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 http://static.fjcdn.com/pictures/You_e470ee_1470417.jpg Ben demistim ama...
cadiparti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 arkadaşlar kadikoy'de ufak bir turnuva düzenliyoruz. 16 kişilik. ödül 7 adet pack. civardaki ilgilenen arkadaşlara duyrulur. Detaylar: Kadıköy Hearthstone Buluşması
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hozceri said: Bunneh said: lel ipad'den oynayanlar için update zorunlu olmadığı için hala unleash the hounds 2 manaymış ipadde girince 2 pc den girince 3 mana :) Böyle bir şey yok, iPad'de de 3 mana.
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ama öyle bir şey var update etmeyenler update etmeyenlerle eşleşiyormuş sadece bir de 24 saat içinde update zorunlu olacak ipad versiyonunda o yüzden sorun yok
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Çok büyük bir sorun değil ya, siz 3 manaya atarken karşınıza 2 manaya atan adam gelmiyor hiçbir şekilde. O sebeple eski EU-US biri updateli biri updatesiz oynanan salı günlerine benzer bir durum oluşmuş durumda sadece. Hiçbirşey yapmasalar bile, herkez yavaş yavaş update yapacağı için, 2 manaya oynayanlar yakında rakip bulamaz hale gelir, kendiliğinden bile düzelir.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 asdf Arenada Acolyte of Pain e 2 Blessing of Kings 1 Blessing of Might attım, adam concede bastı, vursa bir dert vurmasa iki.
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 burdaki Sovereign ile mi oynadım az önce
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 uzun süre magic oynamış biri olarak 2 3 gündür oynuyorum çok kısıtlı geldi herşey hunter biraz çok yönlü gibi geldi onada sanırım herkes ayarsız falan diyo druidle başlamıştım o da kartsızlıktanmı artık bilmiyorum eli kolu baglı gibi hep aynı şeyleri yapıyomuşum gibi durum cidden böylemi lvl ilerlediginde?
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Maedhros said: uzun süre magic oynamış biri olarak 2 3 gündür oynuyorum çok kısıtlı geldi herşey hunter biraz çok yönlü gibi geldi onada sanırım herkes ayarsız falan diyo druidle başlamıştım o da kartsızlıktanmı artık bilmiyorum eli kolu baglı gibi hep aynı şeyleri yapıyomuşum gibi durum cidden böylemi lvl ilerlediginde? hunter en kısır class. Class ability nedeniyle herkes aggro. Üstelik ksrt cekme derdi yüzünden mecburen syni combolar. druid daha cok yonlu. Aggro, mid, end, control vb desteler yapabiliyorsun. Ancak pahali. Deck alinmayacsksa uzun sure oynamadan ve disenchant planlamadan adam gibi deck zor.
Öne çıkan mesajlar