Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet o yüzden explosive trap zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor.
Hatta arcane shot'lar şu an optimum hunter face deck'inde pek kullanılmasa da dahil edilebilir hale geldi.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

asdasd kız arkadaşıma bir denesene dedim, saatlerce başından kalkamadı, saat 1:17 olmuş bizimki ipadde tavernkeeper ile practice yapıyor

http://memesly.com/media/created/fhy5hx.jpg

Abi... AHUHAUHAUAHUAHUAHUAH.... Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Ya..

Beyler bu sabonisin var ya tam 9k dustı var hala ağlıyo.

3.5k var hepi topu lütfen yani....

geri kalanlar ekstra kart dustları. onları harcamam, nerf-buff gelecek daha bi sürü karta, full refund almalıyım. özellikle lorewalker cho değişmeli...
Mesaj tarihi:
hozceri said:

Bunneh said:

lel ipad'den oynayanlar için update zorunlu olmadığı için hala unleash the hounds 2 manaymış

ipadde girince 2 pc den girince 3 mana :)

Böyle bir şey yok, iPad'de de 3 mana.
Mesaj tarihi:
ama öyle bir şey var

update etmeyenler update etmeyenlerle eşleşiyormuş sadece bir de 24 saat içinde update zorunlu olacak ipad versiyonunda o yüzden sorun yok
Mesaj tarihi:
Çok büyük bir sorun değil ya, siz 3 manaya atarken karşınıza 2 manaya atan adam gelmiyor hiçbir şekilde. O sebeple eski EU-US biri updateli biri updatesiz oynanan salı günlerine benzer bir durum oluşmuş durumda sadece.

Hiçbirşey yapmasalar bile, herkez yavaş yavaş update yapacağı için, 2 manaya oynayanlar yakında rakip bulamaz hale gelir, kendiliğinden bile düzelir.
Mesaj tarihi:
uzun süre magic oynamış biri olarak 2 3 gündür oynuyorum
çok kısıtlı geldi herşey hunter biraz çok yönlü gibi geldi onada sanırım herkes ayarsız falan diyo
druidle başlamıştım o da kartsızlıktanmı artık bilmiyorum eli kolu baglı gibi hep aynı şeyleri yapıyomuşum gibi
durum cidden böylemi lvl ilerlediginde?
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

uzun süre magic oynamış biri olarak 2 3 gündür oynuyorum
çok kısıtlı geldi herşey hunter biraz çok yönlü gibi geldi onada sanırım herkes ayarsız falan diyo
druidle başlamıştım o da kartsızlıktanmı artık bilmiyorum eli kolu baglı gibi hep aynı şeyleri yapıyomuşum gibi
durum cidden böylemi lvl ilerlediginde?

hunter en kısır class. Class ability nedeniyle herkes aggro. Üstelik ksrt cekme derdi yüzünden mecburen syni combolar.

druid daha cok yonlu. Aggro, mid, end, control vb desteler yapabiliyorsun. Ancak pahali. Deck alinmayacsksa uzun sure oynamadan ve disenchant planlamadan adam gibi deck zor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...