Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

adamın kazanmış olduğunu bilerek görmek ayrı bir şey. maç içerisinde görmek ayrı bir şey....

yoksa ben de şimdi izlerken direk gördüm win'i ama sonuçta o tur kazanmış olması gerekiyor belli, ona göre düşünüyorsun.

Valla hunter'la oynarken böyle şeyler düşünmek gayet normal bence. Benim aklıma gelmez belki o anda evet ( izlerken daha yapmadan geldi) cunku oynamadım hunter'la fazla ama bu komboyu ilk kez yapmiyor kesinlikle, kendi aslanını sacrifice etmeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Madcat said:

Madcat said:

incdarkness said:

Madcat said:

dreamhack turnuvasında raynad'in hunter vs mage maçını kesin izlemeniz lazım böyle bişi olamaz ahaha

link

yazdığımda oyun yeni bitmişti düşmesini beklicez sdfsdg

ahanda buldum! epic win!
http://www.youtube.com/watch?v=SAbIkey6GaI&list=UU3W2M1cOAU3dZeyVIeeAJUw

dakka 7.40 a falan atlayın sdfsdg

bunda ne var abi ?

+1, rank 3-4lere gelin böyle şeyleri izlemenize gerek kalmaz, kendiniz yaşarsınız :p
Sosyal ağlarda paylaş

Narius said:

Abartmayın abi hs en nihayetinde yapabileceğiniz şeyler çok kısıtlı. Deck türetmek önemli sonuçta meşhur olup oynanan deckleri birileri yapıyor reynad'da o konuda iyi ama oyun içinde abartı hareketler yapılabilecek bir oyun değil hs.

+1
Magic'le kıyaslayınca hiç birşey yani...
hs'de şu haliyle zaten cok az kart var.Kart artarsa cok daha güzel şeyler görücez.

Ben en cok hs'de şans'a baglı şeylere hasiktir diyip gülüyorum... bitane cocugun efsane deathwing+alex. olayı vardı mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Reynad'ın yaptığı hamle güzel bir hamle. Düzenli olarak bu tarz pozisyonlarla karşılaşılmıyor sonuçta.

Masticore'un bahsettiği şey çok önemli. HS sonuçta topu topu 4 aylık bir oyun. 4 ay bir kart oyunu için çok kısa bir süre. Ama buna rağmen ben oyunun şu anki durumunu gelecek için çok ümit verici buluyorum. Yeter ki blizz oyunun üzerinde durmaya devam etsin.

Neyse...

Kızarkadaşım da hearthstone oynuyor ve her ne kadar kötü bir oyuncu olmasa da (legendarysiz druidi ile rank 7-8 arası dolaşıyor işte.) arenadan pek çakmıyor. Kendisinin hesabı ile ben arena oynuyorum. 2 gün önce arenada Lifecoach ile karşılaştım. Adam açık ara bugüne kadar gördüğüm EN iyi arena decki ile oynadı bana karşı. 5-2 idim yenilerek 5-3 tamamladım arenayı.

Adamın streamini açınca moralim bozuldu.

BU NE LAN??? Streamini sonuna kadar takip ettim. Adam 12-0 tamamladı ya. Ayıp lan. ayıp!

Sosyal ağlarda paylaş

Bana bir mage denk gelmişti herhalde 5-6 tane fireball atmıştı abartmıyorum. Fireball çektiren legendi soktu oyuna önceden de bir iki tane atmıştı. Adam attıkça çekti arkadaş oturup öylece izledim bende.

Son fireballı attı hp - ye düştü baktım hala desteden fireball çekiyor. Keşke kayıt etsem dediğim maçlardan biriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Reynad'ın yaptığı hamle güzel bir hamle. Düzenli olarak bu tarz pozisyonlarla karşılaşılmıyor sonuçta.

Masticore'un bahsettiği şey çok önemli. HS sonuçta topu topu 4 aylık bir oyun. 4 ay bir kart oyunu için çok kısa bir süre. Ama buna rağmen ben oyunun şu anki durumunu gelecek için çok ümit verici buluyorum. Yeter ki blizz oyunun üzerinde durmaya devam etsin.

Neyse...

Kızarkadaşım da hearthstone oynuyor ve her ne kadar kötü bir oyuncu olmasa da (legendarysiz druidi ile rank 7-8 arası dolaşıyor işte.) arenadan pek çakmıyor. Kendisinin hesabı ile ben arena oynuyorum. 2 gün önce arenada Lifecoach ile karşılaştım. Adam açık ara bugüne kadar gördüğüm EN iyi arena decki ile oynadı bana karşı. 5-2 idim yenilerek 5-3 tamamladım arenayı.

BU NE LAN??? Streamini sonuna kadar takip ettim. Adam 12-0 tamamladı ya. Ayıp lan. ayıp!

ya yemin ediyorum kafayı yiyorum.

ben mage alıyorum arada karşıma çıktıkça. şu anda tutuyorum, son 8 mage'imde flamestrike 1 kere gördüm. hatta son mage'imdeki 2 spell'im 1 frostbolt 1 fireball'du, o kadar.

millet 3 tane flamestrike atıyor bana. ben ööle neutral minionla oynayan mage olarak max 5 win'e çıkabiliyorum. çözüm üretemiyorum çünkü rakibin iyi kartlarına karşı...
Sosyal ağlarda paylaş

agalar ranked da dayanabiliyorum. alıştım artık oyuna. hunter druid warrior shamn(legendary falanda yok bende)oynuyorum genelde. ama arena olayını çok beceremedim. 1-3 arası galibiyet alabiliyorum. işin içine legendary epic cardlar girince pek beceremiyorum. druid arena yapan vrsa önerebileeğiniz birileri izleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Aceace said:

Neyse...

ya yemin ediyorum kafayı yiyorum.

ben mage alıyorum arada karşıma çıktıkça. şu anda tutuyorum, son 8 mage'imde flamestrike 1 kere gördüm. hatta son mage'imdeki 2 spell'im 1 frostbolt 1 fireball'du, o kadar.

millet 3 tane flamestrike atıyor bana. ben ööle neutral minionla oynayan mage olarak max 5 win'e çıkabiliyorum. çözüm üretemiyorum çünkü rakibin iyi kartlarına karşı...

3 flamestrike atamaz decklimit 2.

göt olursam söylemeyin mutlu terkediyorum başlığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...