DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Aslında 1 hafta ara vermesinden dolayı, biraz beklenti içine girmiştim.Bu yüzden son çıkan bölüm bana sıkıcı gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Law said: O diyalog iyidi, hergün bir sürü kadın erkek ölüyor neden böcekler önemli dedi ya. Tanrılarda bizi öyle görüyor böcek olarak işte hergün kadın, erkek, çocuk ölüyoruz. Orson deli, tanrılarda mı acaba öyle ? Eğlenceleriyiz işte demek istedi, düello ile iki insanın birbirini parçalayıp bunun sonucan göre adaletin belirlenmesi tanrılar hakkında az buçuk fikir veriyor. teşekkürler kaptan bariz konuşma kötü veya anlamsız demedim zaten uzun sürmüş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 8 Hound şansına tüküreyim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Gözlerim acıdı son sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://i.imgur.com/gv3XFvB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ayı Misket gibi döktü dişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Saeros said: Law said: O diyalog iyidi, hergün bir sürü kadın erkek ölüyor neden böcekler önemli dedi ya. Tanrılarda bizi öyle görüyor böcek olarak işte hergün kadın, erkek, çocuk ölüyoruz. Orson deli, tanrılarda mı acaba öyle ? Eğlenceleriyiz işte demek istedi, düello ile iki insanın birbirini parçalayıp bunun sonucan göre adaletin belirlenmesi tanrılar hakkında az buçuk fikir veriyor. teşekkürler kaptan bariz konuşma kötü veya anlamsız demedim zaten uzun sürmüş dedim Demedin ama yazdıklarından o sonuç çıkıyor salt böcek ezmesi dinledik diyince. O açıklamayı ahanda sen salaksın anlamamışsın ahanda böyle derin anlamları var diye yazmadım :), relax yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 evet niye gaza geldim bilmiyorum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Hiç yakışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lord of light belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Herkes çok brutaldi, karım kustu, bakamadım fln yazmışda beni hiç etkilemedi ya. Hannibal'da gördüklerimden sonra basit geldi bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QvRGDynDytU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 böcek muhabbetini az tutmuşlar keşke 52 dakika sürseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 birde burda https://mccomseycomix.wordpress.com/2013/06/26/the-red-viper-vs-the-mountain-that-rides-a-12-page-comic/ duel'in kitaptaki halinin çizgi roman versiyonu var 12 sayfa. Dizideki farkları merak eden varsa baksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 boltonlar boltonların son sahnede gittiği yer winterfell mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yaa üzüldüm be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 meh cok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://i.4cdn.org/tv/1401700210808.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ''elle kafatası patlatmak'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 oberyn. T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 zipzip said: boltonlar boltonların son sahnede gittiği yer winterfell mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Malum sahne bir yana, bu bölümde Lysa'nın ölümüyle ilgili soruşturma sahnesini de çok beğendim. Kitaptan farklı olan sahnelerin bazılarını hiç beğenmiyorum, ama bunun gibi dizide daha iyi yapıldığını düşündüğüm yerler de var. Sophie Turner'a da oynadığı karakterin ezikliği sebebiyle haksızlık ediliyor. Aslında rolünün hakkını veriyor. Mesela Emilia Clarke'dan daha yetenekli bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 spoiler aldığımdan dolayı kimin öleceğini biliyordum ama fightı kazanıp böyle salak bi şekilde ölmesine çok sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Caemaisa said: http://www.youtube.com/watch?v=QvRGDynDytU Bölümün peak noktası oldu. Çizgi romandaki duello çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 psikolojim bozuldu anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar