Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Law said:

O diyalog iyidi, hergün bir sürü kadın erkek ölüyor neden böcekler önemli dedi ya. Tanrılarda bizi öyle görüyor böcek olarak işte hergün kadın, erkek, çocuk ölüyoruz.

Orson deli, tanrılarda mı acaba öyle ? Eğlenceleriyiz işte demek istedi, düello ile iki insanın birbirini parçalayıp bunun sonucan göre adaletin belirlenmesi tanrılar hakkında az buçuk fikir veriyor.

teşekkürler kaptan bariz
konuşma kötü veya anlamsız demedim zaten uzun sürmüş dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Law said:

O diyalog iyidi, hergün bir sürü kadın erkek ölüyor neden böcekler önemli dedi ya. Tanrılarda bizi öyle görüyor böcek olarak işte hergün kadın, erkek, çocuk ölüyoruz.

Orson deli, tanrılarda mı acaba öyle ? Eğlenceleriyiz işte demek istedi, düello ile iki insanın birbirini parçalayıp bunun sonucan göre adaletin belirlenmesi tanrılar hakkında az buçuk fikir veriyor.

teşekkürler kaptan bariz
konuşma kötü veya anlamsız demedim zaten uzun sürmüş dedim

Demedin ama yazdıklarından o sonuç çıkıyor salt böcek ezmesi dinledik diyince.

O açıklamayı ahanda sen salaksın anlamamışsın ahanda böyle derin anlamları var diye yazmadım :), relax yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Malum sahne bir yana, bu bölümde Lysa'nın ölümüyle ilgili soruşturma sahnesini de çok beğendim. Kitaptan farklı olan sahnelerin bazılarını hiç beğenmiyorum, ama bunun gibi dizide daha iyi yapıldığını düşündüğüm yerler de var.

Sophie Turner'a da oynadığı karakterin ezikliği sebebiyle haksızlık ediliyor. Aslında rolünün hakkını veriyor. Mesela Emilia Clarke'dan daha yetenekli bir oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...