DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Abi episode 7 review var, no book diyince hiç bişey çıkmıyor. all of 5 dedim, review i göreyim diye, yedim spoilerı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bi spo daha yedim şimdi. :D Kitap okumayanlar bakmasın, ben de okumadım The appearance of Lady Stoneheart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Aaa evet değişik bi karakter olacak orada. Çok ilginçli. Bu hafta da yok bölüm, valla neler neler olacak nasıl sabrececeksiniz bilmiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lol aynı spoilerı yedim az önce bi youtube videosunun altındaki yorumları okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ya zaten biliyoduk da ne olacağını. Internette deviantartta falan çok enteresan çalışmalar var. Photoshop nelere kadir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Jaegerjaquez said: Llama said: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10410509_10152422697364914_3164267566028163131_n.jpg özellikle mountain ın olduğu bi duelde fazla yakından izlemek istemeyebilirsiniz :D mountainin oldugu bir duelde fazla yakından hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bütün dizicilerin toplanıp ANLATIN KAHRETSİN demesi için game of spoilers kuruyorsunuz farketmedim sanmayın. biz bekleyeceğiz pislikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 1 hazirana alınmış yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 öyleydi zaten bu pazartesi yok :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Yöh kitapları bitiririm ben o vakte kadar yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 şu 1 haftayı boş geçmenin mantığı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kitabı okumayan köylülere daha çok merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 yıllardır ak parti tabanının yaşadığı hisleri yaşıyorum bu topicte. bi admin çıksa dese sevgili kardeşlerim bu kitapçı zihniyyeti ile hikaye anlatılmaz. sammiymitleyle söylüyorum biz bunları durdurduk, ve durdurmaya devam edeceğiz dese, on sene oy veririm. kimse kusura bakmasın bütün dizici kardeşlerimi kalbi duygularla selamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 oyla olsa seçim kampanyamı bunun üzerine kurardım. tüh ya tam pzt yaklaştı derken 8 güne çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Catze said: progamer said: hodorun arkasındaki adamın suratı sdf 2. sıradan bilet alıosun hodorun arkasına düşüyorsun o nası bi şansızlıktırasfhsagdsg hakkaten ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Norak said: 1 hazirana alınmış yeni bölüm. sabah kalktım you know what i mean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Biz spoilerlı başlıkta bu bölümde neler olacağını tartışalım, sizler de sabanı bi tamir edin tarlayı sürersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ne koydu be oberyn super bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Obercan ağır konuştu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 çok ağır ak babanın tepkiyi verdim izlerken http://www.youtube.com/watch?v=QGTQfXvYbk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 DA2019 said: Bi spo daha yedim şimdi. :D Kitap okumayanlar bakmasın, ben de okumadım The appearance of Lady Stoneheart... merak ettiim ve baktım, aouwwwwwww diyorum. DA2019 said: towerofthehand sitesinden kendi kendime major spoiler yedim ya. 9. bölümde duelloda ne olacak biliyorum. :( Söyleyip size de mi spo versem acaba. Acımı birileriyle paylaşmam lazım. kitabı okuyanlara bir süprizimiz var demiş HBO. bence adamlar sıkıldı artık karakterlerın zırt pırt ölmesinden, skerin ulan diyip ters köşe yaparlar mı acaba. ha bir de, when you have to shoot, shoot. dont talk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ara verilmiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 çok pis sövdüm ya yazara. saçmalıyor abi bence arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dizinin tamami kitabi okuyanlara supriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 burada spoiler diye ağlyıp kitabı okuyup diziyi izleyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar