GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 oo kavga alırım 2 dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mono said: Sana giren cikan birsey varmis demek ki..seviyorsan git konus bence. sen kimsin buarada biz axedicela atışıyoz ikidebir giriyon araya en sevmediğim şeyde bu eşşek kadar adamlarsınız hala bi lisedeki gibi arkadaşları toplayıp kavgaya gitme kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SANSAYI BULGUR YAPACAKLAR SİZ HALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sansa'dan da süt içer o çocuk... Ya da sansa süt içer :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yalnız kitaplar baya dandik edebi açıdan. lisede okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kitap okuyup bu kadar gotu kalkan bir tek bizim ırk kaldı dünya'da, okumayanlara pleb demiş zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Liseliyim diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SNA1L said: bak hala lan bişey demicektimde sinirlerimi bozdunuz amk hayatınızda lord or the rings yok raistlin yok erdarhanın daşşağı yok dragonun siki 3-5 kitap okuyup gelip burda sadece diziyi izleyen (ki çok doğal kitabı okumayıp sadece diziyi izlemek) 3-5 insana zehir ettiniz başlığı.yeter ake. biraz kitap okusan kelime haznen ve eleştiri kabiliyetin amk,daşşak,sik,sikko,ake dan fazla olur dostum. ayrıca fantastik literatürdeki kitaplar diğer türdeki kitaplardan daha düşük seviyede bir edebi değeremi sahip olarak kabul ediliyoda böyle okunmaya değmicek seviyede olduklarını belirten bi mesaj attın yoksa senin bildiğin kitaplar hakkaten bukadarmı? sadece kitap okuyarak entellektüel ve kültürlü olunmuyo olabilir ama kitap okumayarak hiç olmadığı kesin. sonra ''KÖTOP OKOMOYONCO NOLOYO AMOGOYOM'' gibi mağara adamı seviyesinde eleştiri yapıyosunuz,kitap okuyan kesime.Türk insanının en tipik özelliğidir şu zaten,yapamadığı şeyi eleştirmek. son olarakta kitabı orjinal dilinde okumaya yetebilirseniz her açıdan oldukça başarılı bir seri ASOIAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 http://assets.londonremembers.com/images/original/50768.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dizi başlamadan önceki başlığını açıp bakınca görülüyor kim önceden okuyormuş, kim bandwagon eliti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bandwagon da olsa, ilim kitaptaysa gidip alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kitapları liseliler sevdi size ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 _Rave said: kitabı orjinal dilinde okudum yinede sikko sorry.ayrica sandığın kadar cahil değilim benim kim olduğum hakkında en ufak bi fikrin yok bu yüzden söylediklerini dikkate almıyorum olabilir diyorum.eger biraz okuduğunu anlama yetin olsa asıl kizdigim seyin dizi başlığında kitap şöyle siz anlamazsiniz vs tripleri olduğunu cozerdin.yapamadin.saglik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 telefondan yazdığım için alıntı biraz saçma olmuş anlayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sizin köyün interneti kötü o yüzdendir. Ahırın damına çık ordan daha iyi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi dağa çıktım bizim koyunlari güttüğüm yere bukadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SNA1L said: kitabı orjinal dilinde okudum yinede sikko sorry.ayrica sandığın kadar cahil değilim benim kim olduğum hakkında en ufak bi fikrin yok bu yüzden söylediklerini dikkate almıyorum olabilir diyorum.eger biraz okuduğunu anlama yetin olsa asıl kizdigim seyin dizi başlığında kitap şöyle siz anlamazsiniz vs tripleri olduğunu cozerdin.yapamadin.saglik olsun sırf ilk kitapta göz gezdirmiş olman,seriyi okumuş olduğun anlamına gelmez.cahilde demiyorum sana zaten.üniversite okumuş/okuyan adamsındır büyük ihtimal.Olay yaptığın yüzeysel ve kalitesiz eleştiri. kitabı okuyanlarında dizinin üstünde yaptığı eleştiri,dizinin kitabın başarılı öğelerini barındırmaması yüzünden.yani olay ''dizi bok gibi,kitap okumayan cahiller izler anca.''seviyesinde bir eleştiri değil.aslında çok daha başarılı bir edebi eserin gittikçe başarısızlaşan dizisi olduğu gerçeği.Sonuçta kitap nekadar eser ise dizide bir eser. Burda sorun gittikçe kalitesizleşen uyarlama.ki oda herkesin aslında diziden çok daha fazla zevk alabilicekken alamamasına yol açıyor.Sonuçta sen beyendiğin bir eseri başkasınında beyenmesini istersin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 konu, kitaptan da diziden de daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tartışmalara gel ya ahahah. koca koca adamlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bence de :d aquila said: konu, kitaptan da diziden de daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aquila said: Bandwagon da olsa, ilim kitaptaysa gidip alacaksın. sorun bandwagon'a binmekte değil, ona binip "hayır ben business class'tayım" demekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ravede diziye vurmaya gelmiş kitapçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 şu topiği yönetmene okutsalar imana gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sorun bandwagon kelimesini kullanarak bandwagona binmek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hiçbir edebi eser sinemaya yada tv'ye birebir aynı güzellikte uyarlanamaz.işim bu olduğu için söylüyorum bunu.bu yüzden kitabı okuyup diziden aynı derinliği beklemek saçma olur.bu yüzden kapatalım bence.diziyi begenmeyebilirsin benim kitabı begenmedigim gibi.ama kitapla alakası yok kitabı yansitamamis fln diye begenmiyosan bu yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sonraki 45.sayfa (Toplam 82 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 telefondan yazdığım için alıntı biraz saçma olmuş anlayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sizin köyün interneti kötü o yüzdendir. Ahırın damına çık ordan daha iyi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi dağa çıktım bizim koyunlari güttüğüm yere bukadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SNA1L said: kitabı orjinal dilinde okudum yinede sikko sorry.ayrica sandığın kadar cahil değilim benim kim olduğum hakkında en ufak bi fikrin yok bu yüzden söylediklerini dikkate almıyorum olabilir diyorum.eger biraz okuduğunu anlama yetin olsa asıl kizdigim seyin dizi başlığında kitap şöyle siz anlamazsiniz vs tripleri olduğunu cozerdin.yapamadin.saglik olsun sırf ilk kitapta göz gezdirmiş olman,seriyi okumuş olduğun anlamına gelmez.cahilde demiyorum sana zaten.üniversite okumuş/okuyan adamsındır büyük ihtimal.Olay yaptığın yüzeysel ve kalitesiz eleştiri. kitabı okuyanlarında dizinin üstünde yaptığı eleştiri,dizinin kitabın başarılı öğelerini barındırmaması yüzünden.yani olay ''dizi bok gibi,kitap okumayan cahiller izler anca.''seviyesinde bir eleştiri değil.aslında çok daha başarılı bir edebi eserin gittikçe başarısızlaşan dizisi olduğu gerçeği.Sonuçta kitap nekadar eser ise dizide bir eser. Burda sorun gittikçe kalitesizleşen uyarlama.ki oda herkesin aslında diziden çok daha fazla zevk alabilicekken alamamasına yol açıyor.Sonuçta sen beyendiğin bir eseri başkasınında beyenmesini istersin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 konu, kitaptan da diziden de daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tartışmalara gel ya ahahah. koca koca adamlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bence de :d aquila said: konu, kitaptan da diziden de daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aquila said: Bandwagon da olsa, ilim kitaptaysa gidip alacaksın. sorun bandwagon'a binmekte değil, ona binip "hayır ben business class'tayım" demekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ravede diziye vurmaya gelmiş kitapçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 şu topiği yönetmene okutsalar imana gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sorun bandwagon kelimesini kullanarak bandwagona binmek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hiçbir edebi eser sinemaya yada tv'ye birebir aynı güzellikte uyarlanamaz.işim bu olduğu için söylüyorum bunu.bu yüzden kitabı okuyup diziden aynı derinliği beklemek saçma olur.bu yüzden kapatalım bence.diziyi begenmeyebilirsin benim kitabı begenmedigim gibi.ama kitapla alakası yok kitabı yansitamamis fln diye begenmiyosan bu yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar