sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bir gün şu tartışmalarınıza bakıp güleceksiniz amk. amma önemliymiş kitap spoiler filan sdf.
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Fistan said: kitap da dizi de 16-17 yaşındaki batı gençleri için burdan başlayın kıyaslamaya fistan sende niye herseye kaka bok cis demek istegi var? nasil bir cocukluk gecirdin abi sen?
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 başlık (kitapları konuşmak yasak)a dönsün bence 15 sayfadır kitap konuşuluyor. her okuyan ben okudum bakın ben okudum diye caka satmaya geliyor bu ne lan. http://i.imgur.com/z32FZSw.jpg belki ben kitapları getirttim diziden sonra okuyacağım. bilmediğim detaylar ile 2. bir bahar yaşayacağım. spoil edince üstün zekalı mı oluyorsunuz ne oluyor yani yetişkinlere şaka yapıp komik sanan çocuklar gibisiniz. ben arkadaşlarımın yediği spoilerı çıkartmaya kasıyorum mesela adam geliyo abi şu olmuş lan ben izlemediydim daha diyo, ben de yok lan kim sıkmış ben izledim yoktu öyle bişey diyorum. ki adam şaşırsın etkilensin bi heyecan yaşasın diye. azcık empati lan. vıcığı çıkartıldı kitap işinin. en kötü rahatsızsanız yazarsınız bi post kötü yansıtmışlar hikayeyi valla %90 oranında saptı yuh falan yazarsınız geçersiniz yani. aa öyle miydi nasıl yansıtıyorlar diyen gidip alır okur. ben bilmem ne kingin kitapta karşıma çıkmayacağını bilmek zorunda mıyım. hayır en sonunda kimse gelmeyecek buraya kitap okuyanlar kendi kendine oha onu böyle yaptılar bak ehehe gerizekalılar yazıp post kasacaklar. böyle mi olsun.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 incdarkness said: Fistan said: kitap da dizi de 16-17 yaşındaki batı gençleri için burdan başlayın kıyaslamaya fistan sende niye herseye kaka bok cis demek istegi var? nasil bir cocukluk gecirdin abi sen? o eğleniyo öyle sen takma kafana.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Fistan said: kitap da dizi de 16-17 yaşındaki batı gençleri için burdan başlayın kıyaslamaya evet, yüzüklerin efendisini de emperyalist güçler, ülkelerin kültürü yok etmek için yazdırmışlar... not: gerçek ha bu inanalar var, ciddi ciddi makale filan yazıyorlar sayfalarca
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 incdarkness, mükemmele yakındı cocuklugum feamer, ne alakası var söylediğin seyle benim söyledigimin
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 işte alakası yok, senin söylediğin şeyinde kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ;)
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kitaplar; http://forum.paticik.com/read.php?16,5558041,page=1 Burada tartışılıyor. Kitap rerörerö yapacakları buraya alalım. Onun dışında hanzo gibi spoiler verenler bu posttan sonra direkt olarak 2 haftalığına banlanacak. Mazisinde tatlı hikayeler varsa 1 aya kadar çıkartırız. Ulan aylardır şikayet düşmüyordu kutuya... Başladı soktumun dizisi huzur kaçırdınız. Ben izlemiyorum bile bir de diziyi daha kötü ...
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 izle ya niye izlemiyorsun süper dizi
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hem daha sert cezalar verirsin spo yedin mi bu sefer akıllanır adaletin kılıcı keskin olsun daha da 2 hafta ne ya spo verir 2 hafta cezamızı çekeriz parası ile dğeil mi
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aynen. 6 ay banlansınlar direk. hatta komple paticikten banlansınla.r
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bölüm modlarından biri çok aptal ya spoiler olmayan mesajım silinmiş sdf
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Fin said: bölüm modlarından biri çok aptal ya spoiler olmayan mesajım silinmiş sdf adam diziyi bilmiyor daha neyin spo olcağını nerden bilcek tekrar yargıyı temiz yargıyı hak ediyor bu bölüm..
Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mod diziyi bilmiyor. hodorlu falan espri yapmaya kalkani sikayet edin spoiler diye. gg
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kitaplarını komple okudum, dizi sarmıyor o yüzden asdfds geyiklerini de biliyoruz dizinin, barzo değiliz. Ayrıca geçmiş sezonları da yazın CNBC-e tekrarlarıyla izledim ayık olun sdfsdf Ayrıca dizi topiklerinde genelde cezaları zaten GERGE veriyor. Bu aralar o da yok fazla ama gelince sizle o ilgilenecek zaten genel olarak. Ayık olun.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 cnbc-e de meme gösteriyorlar mı.leydi memesi yoksa cnbc-e de neden izliyorsun
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hamdolsun meme görmek için GOT izlemeye kadar düşmedik. İhtiyacımız olmuyor görmek için
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kitabı okuyanlar boşuna mı o kadar okuduk oturup sizde okuyacaksınız ya da deli deli spoiler yiyeceksiniz niahahah tribindeler resmen kitap yasaklansın topikte. gerçi başlıkta yazıyormus zaten eşşek kadar. banlamak lazım direk bir daha yazamasın diye.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gelmişken 2-3 kişi uçursaydın, ibretlik http://i.imgur.com/TC5vYKm.gif
Öne çıkan mesajlar