niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 arkadaş salakmış. arkasına air drop düştü. air strike yicek tabiki durursa öyle drop yakınlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Amma hype yapmışsınız. İndiriyorum. Gruba katıldım, bahsettiğiniz servera gelecem. Beni agu-bugu zombi seslerinden koruyun yeter..asadsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=P3-VTm0Zd6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Zombieler fena loot veriyorlar m16 düştü bir tanesinden, silah dolmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 olenlerin lootu falan oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 splashscreenden sonra habire crash yiyorum şu an... başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben bu ara baya crash yiyorum ya, ekran kartı niyeyse acaip ısınıyor sonra oyun kapanıyor oyuna girdikten bi 30-40 dk sonra falan bazen daha uzun da sürebiliyor ama fanların sesinden çok net anlıyorum oyunun kapanacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben splashtan öteye gidemiyorum ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 BioHazarD said: olenlerin lootu falan oluyo o onu fark ettim gibi ama zombieden düşmesi nasıl ? random olarak zombielerden mi düşüyor lootların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ölen adamın lootlanmayan eşyaları rastgele zombie lere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 tam olarak nasil bilmiyorum. yakinlardakileri mi aliyor yoksa komple random mi ama yakinlardakilerin aliniyo olma ihtimali daha yuksek cunku sehirlere yakin yerlerde genelde zombilerden iyi loot cikiyor. bu crash olayi bana bazen loot acarken/kapatirken oluyo neden bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ya şahane loot vardı, yiyecek bulamadım, bandaj basa basa aramaya devam ederken kurtun teki öldürdü fak. loot packi bile gördüm düştüğünü adsf yalnız cidden, food/energyrep. çoook kötü. yani açlık seviyesi lambur lumbur düşüyo, aynı hızda yiyecek bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Catze said: ölen adamın lootlanmayan eşyaları rastgele zombie lere gidiyor böyle değil sanırım. Ölen kişi rast gele bir yerde doğuyor (öldüğü yerin yakınında olsa gerek). Önümde yeni doğan bir zombinin üstünde tam dolu çanta çıktı. Yani loot dağılmamış. Bu yüzden böyle olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yeni bir hile var normal dolaşırken bir anda ölüyorsun ne silah sesi duyuyorsun ne de adam görüyorsun etrafta öldükten sonra bekliyorsun loot için gelir öldüren diye o da yok bu gün bu anarchy de 2 kere oldu bunlar bu hack olayının üstesinden gelemeyecek banlıyoruz vs vs diyorlar ama reportlanan adamlar hala aynı yerde aynı nickle oyunlarına devam ediyormuş reddit de konusu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ücretsiz olduğunu düşününce tahmin edemiyorum ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Curunir said: yeni bir hile var normal dolaşırken bir anda ölüyorsun ne silah sesi duyuyorsun ne de adam görüyorsun etrafta öldükten sonra bekliyorsun loot için gelir öldüren diye o da yok bu gün bu anarchy de 2 kere oldu bunlar bu hack olayının üstesinden gelemeyecek banlıyoruz vs vs diyorlar ama reportlanan adamlar hala aynı yerde aynı nickle oyunlarına devam ediyormuş reddit de konusu vardı bu çok yeni degil galiba ya ,3 kere falan oldu 1 hafta kadar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bugün bana da oldu aynı şey ya, biri vurdu herhalde falan dedim. ama kimse gelip lootu almadı hakkaten. anarchy'de oldu benim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 hileyle başa çıkılır çıkılmasına da, bedava olduğu sürece hileden mağdur olan sayısı hiçbir zaman sıfıra inmeyecek çünkü bir hile yapılır, anında tespit edilse temizlense - fixlense, 2 hafta sonra yenisi çıkar. Onu tespit edip fixleyene kadar yine bikaç kişi mağdur olacaktır. ufak da olsa bi buy2play ücretiyle yarı yarıya indirirsin şu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Seperate said: Curunir said: yeni bir hile var normal dolaşırken bir anda ölüyorsun ne silah sesi duyuyorsun ne de adam görüyorsun etrafta öldükten sonra bekliyorsun loot için gelir öldüren diye o da yok bu gün bu anarchy de 2 kere oldu bunlar bu hack olayının üstesinden gelemeyecek banlıyoruz vs vs diyorlar ama reportlanan adamlar hala aynı yerde aynı nickle oyunlarına devam ediyormuş reddit de konusu vardı bu çok yeni degil galiba ya ,3 kere falan oldu 1 hafta kadar önce soyle bisey oldu 1 saat once falan. arabadan biri mi indi dememin sebebi; hareket halindeyken biri inerse kamera ufaktan bi sarsiliyo ama tabi icimize giren hackermis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 https://www.youtube.com/user/masterlooser15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 meh abi bugun battle royalede kac kere aimbotter denk geldi + teleporter da kesti bi kere. ek olarak bisey sorayim burda. bakiyorum mesela twitchte turkce h1z1 yayini yapanlara, hepsi kufur kafir falan ar15'ten hizli kufur ediyo adamlar ve 100, 200 izleyici falan oluyo. ben oyunu anlatarak ve seviyeli yayin yapiyorum max 60 gordum o da 2 hafta once cumartesi prime timedaydi. onun haricinde 30 gorursem sansli sayiyorum kendimi. teknik olarak ta 720p 60fps olarak basladim, 30'a indirdim sonra yine kasiyo masiyo dendi 616p 30fps yapiyorum simdi insanlar izleyebilsin baglantilariyla diye ama yine de gidip camur gibi goruntuyu veya kufuru tercih ediyolar sdf. bilmedigim bi sirri falan mi var bu olayin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sirri insanlarin davar olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 adamlar samimiyet seviyor demek ki. edit: ilgili karikatürü de koyalım. http://i.imgur.com/hpp4Unr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 BioHazarD said: ek olarak bisey sorayim burda. bakiyorum mesela twitchte turkce h1z1 yayini yapanlara, hepsi kufur kafir falan... onların kendinden izleyicisi var veya istikrarlı bir şekilde yayın yapıyorlar. Ayrıca oyuncu ile iletişim içinde olmak gerekiyor. Senin yayınlarına bakmadım pek, o yüzden yazanlarla ne kadar konuşuyorsun bilemeyeceğim. ilk başta bir kaç h1z1 kopyası vererek milleti çekebilirsin. Öyle zort diye verme.. Mesela deki "Her yayın 1 h1z1 kopyasi çekiliş ile hediye". Kural olarak takip mecburiyeti koy o kadar. Ayrıca milletin yayın takılıyor diye ağlamasına çok takılma. AKK bellidir 3mbit. Sen onların yayını izleyebileceği şekilde stream yapsan kafi. Tabi bir yandan yayını dinlerken bir yandan netde gezerlerse yine takılır. Bu yüzden üst sınırları zorlamak yerine 250-280k arası ideal sayılır. BR pratiği yapıp, oranın yayınlarını yapabilirsin ilk başlarda. Orada aksiyon bol olduğundan izleyici sıkılmaz. Yani olayın aslı izleyiciyi sıkmamaktır. Normal modda oynayıp, tüüüüüüüm çekmeceleri kontrol etmekte olmaz. Stream yapıyorsan önceliğin oyundaki arkadaş grubun değil stream olmalı. Aksi halde izleyici sayısına takılma. profosyonel stream izleyicisi. :P ps: olay küfür felan değil bu arada. Şen şakrak stream yapamayan, espri yeteneğine güvenemeyen adam kolay yoldan küfüre baş vurur. Komikliğin en alt seviyesidir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 spo olarak koyayim, biraz kisisele kaydigi icin, ilgilenen baksin stream ile ilgili is degistirdim, yeni is vizesinin cikmasini bekliyorum. 2 haftadir falan sabahtan aksama kadar gunde 10 saat falan yayin yapiyorum :P ise baslayinca da yine haftada en az 3 gun, 4-5 saat yayin yapmayi planliyorum. suan 1.5mbit ile rahat izlenebilcek sekilde ayarli onceden 2.2 idi takiliyo vs diyolardi. bende canavar sistem + upload var bosa gitmesi canimi sikiyor. twitch partner olmak lazim onun icin de izleyici lazim devamli. ornek videolar: 616p 30fps @ 1500 bitrate 720p 30fps @ 2200 bitrate chatle oyundan daha fazla bile ilgileniyo olabilirim muhtemelen. yayindan insanlarla oyunda bulusup biseyler yaptigim da oldu cok. butun sorulari kesinlikle cevapliyorum. chat botlarim var, twitch alerts te kullaniyorum. br ile normal mod arasinda degistiriyorum seyirci istegine gore oylama falan yaparak ama br'da hackerdan gecilmiyodu bugun mesela. sans isi biraz da ama hani fps adami oldugum icin gayet aksiyonun hakkini veriyorum genelde. bazen skypeimdaki insanlardan kufur eden olabiliyor ama cok asiri degil ve nadiren. tek basimayim zaten br oynarken, kendim yorumluyorum sadece. cekilis olarak 1000 takipcide steam wallettan para cekilisi yapmayi hedef koydum, h1z1 yapcaktim ama bi arkadasim boyle daha mantikli olacagini soyledi. o da soyle isliyor, izleyiciler her 10 dakikada bir "mermi" kazaniyor, 5 mermi ile bir bilet alinabilcek cekilise, max 10 bilet alinabiliyor. ilk 1000'deki cekilisten sonra zaten her 250'de bir falan yaparim muhtemelen. bir goz atabilirsiniz alttaki gorsellere, aciklamalara falan. http://www.twitch.tv/vitaefinis pro streamlerden bir eksigim oldugunu dusunmuyorum teknik olarak. sesim itici sanirim, o var bana batan bi. ha bide espri, komiklik falan dogal olarak gelisiyo zaten ama "yavsaklik" derecesinde de yapmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar