Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

ilk çıktığına göre zombiler biraz düzeltidi, artık koşarak baya isabetli kafa atıolar eğer dikkat etmezseniz.

ayrıca ayılara dikkat edin charge ediolar, bide 2vuruşta yatırmuştı beni.

Densiz said:

dayz den akıcı

zombileri düzelteceklerini söylediler. Öncelik sırasındaymış hatta bu zombi işleri. Derdiniz zombi ise düzelene kadar almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

zombiler inanılmaz yavaş ya video da gördüm de. alınmaz gibi.

zombiler henüz %100 düzgün çalışmıyor da, bazı zombiler yavaş bazıları seni farkettikten sonra biraz yürüyüp sonra aniden hızlıca üzerine koşmaya başlıyorlar. Ben kaç kere 1 zombiye karşı güvenli mesafeden sıkmama rağmen aniden koşturmasından kaçamadım yedim şamarı sfd
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

DayZ de cok izledim bişey sorucam.

DayZ'de daha cok bir adamı yakalayınca türlü işkenceler yapıyordu insanlar, işte soyun arkanı dön 100 adım yürü, sonra şu gazoz açacagını kıçına sokarak kendini öldür tarzı.

Bunda direk yakalayınca vuruyor insanlar sdafa

Oyun motoru ve interactionlar mı izin vermiyor buna nedir bunun olayı ?

Ya şu anda oyunda en azından benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yok. Ama dün bişey gördüm, boş bi enjektör buldum sonra bi zombi öldürdüm, üzerine geldiğimde get blood yazıyodu. Enjektörle aldım kanı, sonra baktım "bu enjektörün içinde H1Z1 virüsü bulunan kan var" tarzı bişey yazıyordu. Yani tahminim kelepçe falan geldiği zaman birini zorla h1z1 infected yapabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi üzerimde denemiştim şı şırınga olayını daha implemente etmemişler sanırım hala.
kendimde kullanınca %1 infected olarak yeni bir bar açılmıştı, heatlh barın üstünde, sonra geberdim tabi kafama bi ok ile.

Xenocide said:

applev0dka said:

DayZ de cok izledim bişey sorucam.

DayZ'de daha cok bir adamı yakalayınca türlü işkenceler yapıyordu insanlar, işte soyun arkanı dön 100 adım yürü, sonra şu gazoz açacagını kıçına sokarak kendini öldür tarzı.

Bunda direk yakalayınca vuruyor insanlar sdafa

Oyun motoru ve interactionlar mı izin vermiyor buna nedir bunun olayı ?

Ya şu anda oyunda en azından benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yok. Ama dün bişey gördüm, boş bi enjektör buldum sonra bi zombi öldürdüm, üzerine geldiğimde get blood yazıyodu. Enjektörle aldım kanı, sonra baktım "bu enjektörün içinde H1Z1 virüsü bulunan kan var" tarzı bişey yazıyordu. Yani tahminim kelepçe falan geldiği zaman birini zorla h1z1 infected yapabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

haritayı öğrenince o sorunun çözülür. Kasabalarda felan gez. Kordinatlarını öğren, loc dan en yakın hangisine doğduysan oraya doğru koş.

Ben her doğuşumda donu ve gömleği parçalayıp ufak bir çanta, ok ve yay yapıp gidiyorum.. Doğru düzgün böğürtlen toplamadım (ilk zamanları hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

ortamda gezen tonla geyik, tavşan, kurt fln var onları okla öldürüp, keskin bişi ile etini alıp, pişirirsen %50'ye yakınını dolduruyor.

başlarda biraz berry gerekebilio ama sonradan bende hiç özellikle berry topladığımı hatırlamıyorum.

Saeros said:

böğürtlen yemekten oyun oynayamıyorum abi ben
sıkılıp çıkıyorum her seferinde
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda en can sıkan şey, özellikle combat esnasında başıma geliyor, karakterin hareketi bir yöne doğru takılıyor bi süreliğine. o sırada mouse click falan çalışmıyor. savaştığın adam sana 2-3 patlatıyor, kendi kendine düzeliyor ne merettir anlamadım.

bi de yay gerince yine sıkışıyor bazen, gerili kalıyor ne ateş edebiliyosun ne kaçabiliyosun gerdiğin için. salakça şeyler, combat esnasında aniden durumları değiştirebilir. Umarım fixlerler en yakın zamanda.

Ha bi de steam overlay'iniz çalışmıyorsa, Fraps yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

fraps kaldımı bu devirde ? :p

obs kullanın, local kayıtı iyi, kayıt sırasında codec de uyguladığından sıkıştırma yapıyor. Disk kullanımını aza indiriyor.. Çoklu işlemcilerin olduğu şu devirde, diğer şeylerdeki yükü aldığından pc kasmıyor bile..

denemyen varsa bir araştırsın. Saatlerce sorunsuz kayıt yapın. Bu oyunda nerede ne olacağı belli olmuyor.

https://obsproject.com/

(local kayıta alacaksınız. kalite bit rate yükseltip vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...