Arnis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 farkli bir server'da takiliyorum aksama sizin server'a geliyorum bende, tek oynarken cidden tirsmaktan ilerleyemiyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 3 kişi Disorder US'te takılıyoruz. Çok latency farkı yok, pvp serverı durumumuz iyi gibi 2 mizde sniper var, birimizde handgun var. Yavaştan craftinge de girişmeye başladık. Gelen olursa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ts bilgisine ulastik, eve gectigim zaman ozel mesaj olarak iletecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Aiko said: hala 1 saat bekliyor musunuz oyuna girmek için Actilar yeni serverlari sira derdi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 EU:MAul'a gelin bence, boşverin US'i artık. bir dolu EU server geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Kendi evimizi vs yapabiliyor muyuz?oyun akıcılıgı umarım dayz den iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 zombiler inanılmaz yavaş ya video da gördüm de. alınmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dayz den akıcı zombileri düzelteceklerini söylediler. Öncelik sırasındaymış hatta bu zombi işleri. Derdiniz zombi ise düzelene kadar almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 xxbar said: Kendi evimizi vs yapabiliyor muyuz?oyun akıcılıgı umarım dayz den iyidir. Yapabiliyosun, etrafına tuzaktır, dikenli teldir falan da çekebiliyosun. Dayz'den çok daha akıcı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu oyunu yalnız oynamayacaksın grup olarak takılırsan fena akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ilk çıktığına göre zombiler biraz düzeltidi, artık koşarak baya isabetli kafa atıolar eğer dikkat etmezseniz. ayrıca ayılara dikkat edin charge ediolar, bide 2vuruşta yatırmuştı beni. Densiz said: dayz den akıcı zombileri düzelteceklerini söylediler. Öncelik sırasındaymış hatta bu zombi işleri. Derdiniz zombi ise düzelene kadar almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 RedallHoor'un desteğiyle EU:Maul'a gelenlere Teamspeak imkanı sağlayabiliyoruz. Birkaç kişiye yolladım ama girecekseniz falan haber edin yollayayım mesaj ile TS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 /location'ı da kaldırsalar ya oyundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Shean said: zombiler inanılmaz yavaş ya video da gördüm de. alınmaz gibi. zombiler henüz %100 düzgün çalışmıyor da, bazı zombiler yavaş bazıları seni farkettikten sonra biraz yürüyüp sonra aniden hızlıca üzerine koşmaya başlıyorlar. Ben kaç kere 1 zombiye karşı güvenli mesafeden sıkmama rağmen aniden koşturmasından kaçamadım yedim şamarı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 applev0dka said: DayZ de cok izledim bişey sorucam. DayZ'de daha cok bir adamı yakalayınca türlü işkenceler yapıyordu insanlar, işte soyun arkanı dön 100 adım yürü, sonra şu gazoz açacagını kıçına sokarak kendini öldür tarzı. Bunda direk yakalayınca vuruyor insanlar sdafa Oyun motoru ve interactionlar mı izin vermiyor buna nedir bunun olayı ? Ya şu anda oyunda en azından benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yok. Ama dün bişey gördüm, boş bi enjektör buldum sonra bi zombi öldürdüm, üzerine geldiğimde get blood yazıyodu. Enjektörle aldım kanı, sonra baktım "bu enjektörün içinde H1Z1 virüsü bulunan kan var" tarzı bişey yazıyordu. Yani tahminim kelepçe falan geldiği zaman birini zorla h1z1 infected yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oyun gelişmeye açık duruyor ya, craft olayı falan güzeldi, dediğin şeyler gelir, oyuncular arası etkileşim çeşitlenirse tadından yenmez o zaman. Yayına başlasın da açıp LIRIK izleyeyim biraz, cok keyifli adam ya dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kendi üzerimde denemiştim şı şırınga olayını daha implemente etmemişler sanırım hala. kendimde kullanınca %1 infected olarak yeni bir bar açılmıştı, heatlh barın üstünde, sonra geberdim tabi kafama bi ok ile. Xenocide said: applev0dka said: DayZ de cok izledim bişey sorucam. DayZ'de daha cok bir adamı yakalayınca türlü işkenceler yapıyordu insanlar, işte soyun arkanı dön 100 adım yürü, sonra şu gazoz açacagını kıçına sokarak kendini öldür tarzı. Bunda direk yakalayınca vuruyor insanlar sdafa Oyun motoru ve interactionlar mı izin vermiyor buna nedir bunun olayı ? Ya şu anda oyunda en azından benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yok. Ama dün bişey gördüm, boş bi enjektör buldum sonra bi zombi öldürdüm, üzerine geldiğimde get blood yazıyodu. Enjektörle aldım kanı, sonra baktım "bu enjektörün içinde H1Z1 virüsü bulunan kan var" tarzı bişey yazıyordu. Yani tahminim kelepçe falan geldiği zaman birini zorla h1z1 infected yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=iJJxxtaP6MA&feature=youtu.be asdfghjk http://www.youtube.com/watch?v=RkrC761mVkE&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=Odw-znKbHD4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 böğürtlen yemekten oyun oynayamıyorum abi ben sıkılıp çıkıyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 haritayı öğrenince o sorunun çözülür. Kasabalarda felan gez. Kordinatlarını öğren, loc dan en yakın hangisine doğduysan oraya doğru koş. Ben her doğuşumda donu ve gömleği parçalayıp ufak bir çanta, ok ve yay yapıp gidiyorum.. Doğru düzgün böğürtlen toplamadım (ilk zamanları hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ortamda gezen tonla geyik, tavşan, kurt fln var onları okla öldürüp, keskin bişi ile etini alıp, pişirirsen %50'ye yakınını dolduruyor. başlarda biraz berry gerekebilio ama sonradan bende hiç özellikle berry topladığımı hatırlamıyorum. Saeros said: böğürtlen yemekten oyun oynayamıyorum abi ben sıkılıp çıkıyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 zipzip said: /location'ı da kaldırsalar ya oyundan :D abi bunu farkedene kadar elimde tablet harita ile yol işaret tabelalarına bakarak yön bulmaya çalışıyordum adsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 maul serverında tamtama dayız g street de koşuyorum yakında varsa gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu anda en can sıkan şey, özellikle combat esnasında başıma geliyor, karakterin hareketi bir yöne doğru takılıyor bi süreliğine. o sırada mouse click falan çalışmıyor. savaştığın adam sana 2-3 patlatıyor, kendi kendine düzeliyor ne merettir anlamadım. bi de yay gerince yine sıkışıyor bazen, gerili kalıyor ne ateş edebiliyosun ne kaçabiliyosun gerdiğin için. salakça şeyler, combat esnasında aniden durumları değiştirebilir. Umarım fixlerler en yakın zamanda. Ha bi de steam overlay'iniz çalışmıyorsa, Fraps yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 fraps kaldımı bu devirde ? :p obs kullanın, local kayıtı iyi, kayıt sırasında codec de uyguladığından sıkıştırma yapıyor. Disk kullanımını aza indiriyor.. Çoklu işlemcilerin olduğu şu devirde, diğer şeylerdeki yükü aldığından pc kasmıyor bile.. denemyen varsa bir araştırsın. Saatlerce sorunsuz kayıt yapın. Bu oyunda nerede ne olacağı belli olmuyor. https://obsproject.com/ (local kayıta alacaksınız. kalite bit rate yükseltip vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar