Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adıma Kiralanmış Depo / Kaçak Sigara Problemi

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Kiralama, araç alımı, kredi, kredi kartı, uçak bileti, para çekimi, her şey olabilir yani. Karşıda işi gören adam (noter, mal sahibi, veznedar vb.) satın alındıktan ya da kandırıldıktan sonra her şey olabilir. Fakat sizin olmadığını kanıtlamanız çok çok kolay olur. Hiçbir şey olmasa bir kamera görüntüsü, bir tutmayan imza, bir "başka yerdeydim" kanıtı bulursunuz elbet. Durup dururken iş güç tabii, can sıkıntısı.

Hiçbir zaman pasaport, kimlik veya ehliyet fotokopinizi yeterince güven duymadığınız birine (iş arkadaşı, muameleci, dandik telefoncu vb.) vermeyin. Birine vereceğiniz zaman da kimliği kullanılmaz hale getirmeyecek, ama kenardan kesip atılamayacak bir yerine net bir biçimde "XYZ işlemi için verilmiştir, başka işlemde kullanılamaz" yazıp paraflayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Selam herkese,

bu davadan beraat ettim 2 hafta önce falan :)

fakat bu sabah eve yine polis gelmiş. Bulamamış gitmişler, komşu söyledi. Yeni bir dava/olay ile karşı karşıyayım.

Polislerin gelebileceği 2 yer var, biri karakol biri asayiş. Aradım fakat biz değildik diyorlar. Bakalım ne çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tc değiştirmek kolay bi şey olmasa gerek. Bir de TC kimliklik bir durum yoktu bir önceki davada.

Davaya dahil olma sebebim sadece baskın sırasında polisin benim kimlik fotokopimi orada bulması, Odabaşının bu kimlik sahibinin bu dükkan demesi. Kimlik fotokopim de 20 yaşında değiştirdiğim kimlik. Eski yani o da. İmza falan yok, beni tanıyan yok. Saçma salak göz altına alınıp ifade veriyorum. Sonra mahkeme oluyor beraat ediyorum.

He ne oluyor, bir sürü iş saatinde adliyede, karakolda koşuyorum. Zaten 3 kere göz altına alındım. 1'inin davası görüldü. 2 tane daha aynı dava olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...