Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 allah gani gani yardım eylesin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 haci elin yatkındır belki neden denemiyosun su depo isini bak hazır kirasi fln da odenmis jahlkaşalklajkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 plaza güvenliğinden almışlardır kimliği. en güzel kaynak böyle işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Kiralama, araç alımı, kredi, kredi kartı, uçak bileti, para çekimi, her şey olabilir yani. Karşıda işi gören adam (noter, mal sahibi, veznedar vb.) satın alındıktan ya da kandırıldıktan sonra her şey olabilir. Fakat sizin olmadığını kanıtlamanız çok çok kolay olur. Hiçbir şey olmasa bir kamera görüntüsü, bir tutmayan imza, bir "başka yerdeydim" kanıtı bulursunuz elbet. Durup dururken iş güç tabii, can sıkıntısı. Hiçbir zaman pasaport, kimlik veya ehliyet fotokopinizi yeterince güven duymadığınız birine (iş arkadaşı, muameleci, dandik telefoncu vb.) vermeyin. Birine vereceğiniz zaman da kimliği kullanılmaz hale getirmeyecek, ama kenardan kesip atılamayacak bir yerine net bir biçimde "XYZ işlemi için verilmiştir, başka işlemde kullanılamaz" yazıp paraflayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Senin adinla hayali kahraman yaratmis adamlar. Heisenberg gibi bisey olmussun. Gecmis olsun. Umarim bi sorun cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Teşekkürler, Şimdi de 3 gün önce TAPDK'in zarar gören, benim de sanık olduğum bi dava açılmış. E-devlet'te gördüm. Bence de masumluğumun kanıtı kolay olur diye düşünüyorum. Ofiste kameralar var, her gittiğim yerde kamera var, imzam yok kontratlarda vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Birde yakalananlar patronumuz shadowfax ayağı yapıyorlarmış, o bizim liderimiz bizi baskı yolu ile kandırdı diye atıp tutuyorlarmış. Çünkü buna benzer sallama beyanlarla uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abicim soyle saglam bi vurgun yapacaksan bizi de gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bence bunların hepsini shadow yaptı, burada masum ayağına yatıp kendi aklama planının ilk ayağını gerçekleştiriyor. gelme oyuna türkiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 10 karton malbuş mesajları, ispat bence yandın :)Birşey olmaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Buraya da update geçeyim. Mahkeme oldu. Ceza evinde değilim çok şükür sdf Duruşmayı ileri tarihe ertelediler. El yazı örneğini aldı mahkeme. Delil toplayacaklar galiba. Bu böyle uğraştıracak beni lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 aahahah gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Masticore said: 2 Sene oldu hala (djarum super) ariyorum. Bir yardimci ol ya,gozunu sevem. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Selam herkese, bu davadan beraat ettim 2 hafta önce falan :) fakat bu sabah eve yine polis gelmiş. Bulamamış gitmişler, komşu söyledi. Yeni bir dava/olay ile karşı karşıyayım. Polislerin gelebileceği 2 yer var, biri karakol biri asayiş. Aradım fakat biz değildik diyorlar. Bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Haydaa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi sen tc kimlik numarani falan degistirt bence bir sey yap gerci gecen de benim adima 4 tane araba gozukuyordu sistemde sigorta basvurusu yaparken (biri benimki dsf) sallamadim gectim basim belaya girmez umarim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi tc değiştirmek kolay bi şey olmasa gerek. Bir de TC kimliklik bir durum yoktu bir önceki davada. Davaya dahil olma sebebim sadece baskın sırasında polisin benim kimlik fotokopimi orada bulması, Odabaşının bu kimlik sahibinin bu dükkan demesi. Kimlik fotokopim de 20 yaşında değiştirdiğim kimlik. Eski yani o da. İmza falan yok, beni tanıyan yok. Saçma salak göz altına alınıp ifade veriyorum. Sonra mahkeme oluyor beraat ediyorum. He ne oluyor, bir sürü iş saatinde adliyede, karakolda koşuyorum. Zaten 3 kere göz altına alındım. 1'inin davası görüldü. 2 tane daha aynı dava olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 3. seferden ceset cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 polis bu işi çözemiyor bence sen artık bunca yıl izlediğin polisiye filmlerin hakkını vererek dedektifliğe soyunmalı ve olayı soruşturmalısın. şaka bir yana başına herhangi bir şey geldiğinde sabıkası var mı yok mu diye baktıklarında adamı kaçakçı sanacaklar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar